Наш сайт в процесі оновлення.
Перепрошуємо ☕ за можливі тимчасові незручності.

Магазин

Електромеханічне обладнання

Фільтр

Скинути

Бренд

Вид обладнання

Країна виробник

Потужність, кВт

Напруга, В

Гарантійний термін, міс

Стан

Фільтр

Ви обрали 610 товарів

  • За замовчуванням
  • За популярністю
  • Від дешевого до дорогого
  • Від дорогого до дешевого
Sirman Фаршемішалка напольна IP 30 M Y14 400V 408032B03F image
408032B03F
Sirman Фаршемішалка напольна IP 30 M Y14 400V 408032B03F
MAXIMA Блендер ручний 18 см 250 Вт 08400200 image
08400200
MAXIMA Блендер ручний 18 см 250 Вт 08400200
MAXIMA Міксер планетарний 20 л, до 10 кг тіста, 3 швидкості 09300165 image
09300165
MAXIMA Міксер планетарний 20 л, до 10 кг тіста, 3 швидкості 09300165
MAXIMA Картоплечистка 600 кг/год місткість 30 кг 09300481 image
09300481
MAXIMA Картоплечистка 600 кг/год місткість 30 кг 09300481
Fimar Картоплечистка PPF 10 (380) з підставкою + бічний абразив + автоподача води image
000014987
Fimar Картоплечистка PPF 10 (380) з підставкою + бічний абразив + автоподача води
MAXIMA Вакууматор 40,5см, камера 49*26*12,7 09501102 image
09501102
MAXIMA Вакууматор 40,5см, камера 49*26*12,7 09501102
Fimar Кутер 3л 240х310х485 220V CL3N image
CUCL3N235M
Fimar Кутер 3л 240х310х485 220V CL3N
VEVOR комерційна машина для формування фрикадельок image
VevRWJ11kWRWCXoMCN3V2
VEVOR комерційна машина для формування фрикадельок
Sigma Тістоміс Red Line Silver 120 image
SILVER120
Sigma Тістоміс Red Line Silver 120
Fimar Ручний міксер 230/50/1 MX25 image
MX2523M
Fimar Ручний міксер 230/50/1 MX25
Sirman М'ясорубка TC 22 Colorado+Total Unger 230/50/1 image
21229042
Sirman М'ясорубка TC 22 Colorado+Total Unger 230/50/1
Sirman Слайсер Mirra 250 C Vert. 255B0 image
_ _255B0_ _
Sirman Слайсер Mirra 250 C Vert. 255B0

Раніше переглянуті товари

Rational Пароконвекційна піч газова iCombi Pro 6-1/1 image
CB1GRRA.0001902
Rational Пароконвекційна піч газова iCombi Pro 6-1/1

Новинки

Fimar Картоплечистка PPF 10 (380) з підставкою + бічний абразив + автоподача води image
000014987
Fimar Картоплечистка PPF 10 (380) з підставкою + бічний абразив + автоподача води
Стіл з полицею 800х500х850 image
000013764
Стіл з полицею 800х500х850
Стелаж-сушка 4 рівні 1600х400х1800 image
000013841
Стелаж-сушка 4 рівні 1600х400х1800
Стелаж 2 рівні посилений 1000х500х1000 image
000013884
Стелаж 2 рівні посилений 1000х500х1000
Стелаж 3 рівні посилений 1000х500х1400 image
000013885
Стелаж 3 рівні посилений 1000х500х1400
Стелаж 5 рівнів посилений 1200(900)х500х1700 image
000013886
Стелаж 5 рівнів посилений 1200(900)х500х1700
Стелаж 5 рівнів посилений 1200х500х1700 image
000013887
Стелаж 5 рівнів посилений 1200х500х1700
Стелаж 4 рівні посилений 1600х400х1800 image
000013956
Стелаж 4 рівні посилений 1600х400х1800

Лідери продажів

Топ продаж
MyChef Пароконвекційна піч Cook iCook 6 GN 1/1 image
CIE6100D
MyChef Пароконвекційна піч Cook iCook 6 GN 1/1
Топ продаж
Robot Coupe Термо-Кутер Robot Cook 43000R image
43000R
Robot Coupe Термо-Кутер Robot Cook 43000R
Samaref Холодильний стіл TS2 M SP TN image
TS2MSPTN
Samaref Холодильний стіл TS2 M SP TN
Топ продаж
Rational Пароконвекційна піч iCombi Pro 6-1/1 image
CB1ERRA.0017681
Rational Пароконвекційна піч iCombi Pro 6-1/1

Цікавить рішення під ключ?

Готові запропонувати індивідуальне комплексне рішення для вашої кухні HoReCa: від проєктування та підбору обладнання до повного сервісу. Сформуємо ідеальну пропозицію для вашого бізнесу.

Професійне електромеханічне обладнання для кухні

SPROF пропонує широкий асортимент електромеханічного обладнання для нарізки, обробки продуктів, призначене для використання на підприємствах сфери HoReCa будь-яких форматів, на харчових виробництвах та торгових мережах. У нашому каталозі представлена техніка провідних світових виробників (ROBOT COUPE, FIMAR, Sirman, Sammic, Everest та інші), що дозволяє оптимізувати кухонні операції: очищення, нарізка та подрібнення продуктів, приготування соків, миття овочів та інші. Обладнання відрізняється бездоганною якістю, високою продуктивністю та надійністю та максимальною безпекою експлуатації.

Електромеханічне обладнання прискорює та спрощує роботу кухаря, допомагає готувати різноманітні страви з точним дотриманням рецептури та максимально естетично подавати їх у закладах громадського харчування. Жоден ресторан не обходиться без подрібнювачів, міксерів, овочерізок та м'ясорубок, а в цехах з виробництва продовольчої продукції ефективно працюють картоплечистки, рибочистки, та інша техніка. Для максимальної оптимізації процесу, підвищення продуктивності та прибутку важливо підібрати найбільш підходящий комплект електромеханічного обладнання.

Переваги встановлення технологічного обладнання

Застосування електромеханічного обладнання на професійній кухні дозволяє:

Механізувати виробництво, підвищити ефективність роботи, скоротивши час на попередню обробку продуктів

Зменшити трудовитрати персоналу та збільшити прибуток підприємства

Експлуатація електромеханічного обладнання на професійній кухні мінімізує витрати сировини та економить електроенергію

Інтернет-магазин SPROF пропонує купити електромеханічне обладнання для підприємств різного формату: від невеликого кафе до виробництва напівфабрикатів. Замовити професійну техніку для громадського харчування, уточнити вартість електромеханічного обладнання та комплектацію можна у експертів компанії.

Види електромеханічного обладнання

Планетарні міксери призначені для інтенсивного перемішування інгредієнтів, застосовуються на професійних кухнях для одержання однорідних сумішей: пюре, соусів, кремів та мусів, а також для замішування тіста. Складаються з корпусу з місильною частиною (фіксованою або підйомною траверсою) та чаші (діжі), що випускаються в підлоговому або настільному варіанті. Пропонуємо професійні планетарні міксери. Представлені моделі відрізняються одна від одної кількістю та видом насадок, об'ємом чаші, швидкістю обертання, кількістю режимів роботи, конструкцією та комплектацією.

Ручні міксер - компактні пристрої для швидкого збивання харчових інгредієнтів, приготування соусів, супів-пюре, коктейлів, рідкого тіста, кремів, мусів та кондитерських начинок на підприємствах громадського харчування, в пекарнях, кондитерський, кейтерингових компаніях, готелях та ресторанах. Пропонуємо пристрої різної конструкції, потужності та продуктивності, з різною кількістю швидкостей та насадок. Ручні міксери оснащені ножем або віночком, у багатьох є варіатор для плавного регулювання швидкості. В асортименті знайдеться потрібний варіант для закладу будь-якого формату.

Блендери використовуються для швидкого подрібнення та змішування продуктів до однорідної маси, дозволяють готувати пюре, супи, муси, соуси, коктейлі та десерти на підприємствах HoReCa будь-якого формату. Пропонуємо кухонні, барні, лабораторні та універсальні моделі, які відрізняються одна від одної конструкцією, комплектацією, потужністю, функціональністю, режимом роботи та кількістю швидкостей, а також типом керування (електронне або електромеханічне). У багатьох пристроях передбачена функція подрібнення льоду та плавне регулювання швидкості.

М'ясорубки призначені для швидкого приготування великих обсягів м'ясного, курячого, рибного чи овочевого фаршу на підприємствах громадського харчування, торгівлі та харчової промисловості. Пропонуємо моделі різної продуктивності та комплектації з різальними вузлами трьох типів: класичний, напівунгер або повний унгер. У нас можна вибрати обладнання під будь-які запити підприємства: підлогові та настільні моделі, з функцією реверсу, автоматичною або ручною закладкою сировини. Пристрої відрізняються безпекою експлуатації, якістю складання та гігієнічністю, деталі, що стикаються з продуктами, виготовлені з алюмінію, нержавіючої або хромованої сталі, стійкі до корозії.

Слайсери застосовуються для рівномірної та тонкої нарізки м'яса, хліба, сиру та овочів у закладах громадського харчування, харчової промисловості та торгових мережах. Дозволяють ефективно та швидко нарізати великий обсяг продукції з високою стандартизацією та точністю розмірів. Пропонуємо пристрої з механічним (ручним), напівавтоматичним та автоматичним типом управління, з яких можна вибрати відповідний варіант для закладу будь-якого формату. Представлені у нас моделі відрізняються одна від одної діаметром ножа, товщиною нарізки, потужністю та продуктивністю, комплектацією та конструкцією. Устаткування виготовлене з високоякісної харчової сталі, відповідає санітарно-гігієнічним нормам, відрізняється безпекою, надійністю, простотою догляду та довговічністю.

Овочерізки призначені для швидкого та рівного нарізування продуктів на кубики, скибочки, соломку та інші форми у закладах громадського харчування та харчової промисловості. Істотно прискорюють процес приготування страв та економлять трудові ресурси. У представленому асортименті можна знайти ручні та електричні пристрої, підлогові або настільні, різної потужності, продуктивності та комплектації. До багатьох овочерізок додається комплект додаткових насадок (різальних дисків) для шаткування, подрібнення, нарізки кубиками або хвилястими скибочками тощо. Обладнання відрізняється надійністю, простотою догляду та гігієнічністю - комплектуючі виготовлені з якісної сталі, алюмінію та харчового пластику. Безпеку експлуатації забезпечують спеціальні захисні механізми.

Ріжучі диски для овочерізок використовуються із сумісними моделями овочерізок, призначені для шаткування та натирання фруктів та овочів у процесі готування салатів, супів, гарнірів на підприємствах громадського харчування та торгівлі. Забезпечують ідеальне нарізування інгредієнтів рівними фрагментами заданих форм та розмірів. Відповідають вимогам санітарії та гігієни, виготовлені з алюмінію чи харчової сталі. Пропонуємо моделі для терки та протирання, нарізки кубиками, слайсами (у тому числі фігурними), соломкою, а також для нарізування картоплі фрі.

Кутери - обладнання для подрібнення, збивання, змішування та емульгування продуктів (овочів, м'яса, горіхів, зелені, фруктів), необхідне для приготування пюре, ковбас, сосисок, паштетів. Дозволяє контролювати консистенцію готової страви. Допомагає підвищити ефективність процесу приготування, заощадити час персоналу та розширити асортимент готової продукції. Представлені в каталозі моделі відрізняються один від одного потужністю та продуктивністю, швидкістю обертання лез, об'ємом чаші, наявністю імпульсного режиму. Техніка виготовлена з якісних гігієнічних матеріалів, зручна у використанні та безпечна завдяки наявності захисних функцій та механізмів.

Кухонні процесори призначені для прискорення та спрощення готування в ресторанах, кафе, їдалень та інших закладах громадського харчування, виконують безліч кулінарних операцій: пюре, збивання, протирання, змішування, подрібнення, нарізка. Дозволяють швидко обробляти великий обсяг продукції, гарантуючи при цьому однорідність та високу якість готових страв. Представлені моделі відрізняються одна від одної конструкцією, комплектацією, набором функцій, обсягом чаші, кількістю швидкостей, наявністю імпульсного режиму, потужністю та продуктивністю. Техніка проста у догляді та безпечна в експлуатації за рахунок наявності автоматичного відключення, захисту від навантаження та інших подібних функцій.

Картоплечистки використовуються для швидкого зняття шкірки з коренеплодів на підприємствах громадського харчування, на кухнях лікарень, підприємств кейтерингу, готелів та шкіл у харчовій промисловості. Дозволяють значно заощадити час та трудовитрати на підготовку продуктів, обробляти великі обсяги овочів за робочу зміну, підвищити ефективність очищення, покращити якість та однорідність очищеної продукції. У нашому асортименті представлені професійні картоплечистки , а також цибулечистки. Пропоновані моделі відрізняються один від одного потужністю, продуктивністю, функціоналом та комплектацією.

Хліборізки призначені для швидкого нарізання хлібобулочних виробів на скибочки однакової товщини на підприємствах громадського харчування, торгівлі та хлібопекарських виробництвах. Пропонуємо механічні, напівавтоматичні та автоматичні моделі, підлогові та настільні, різної потужності та продуктивності. В асортименті можна вибрати пристрій для будь-яких потреб закладу від бюджетних моделей для невеликих кафе до багатофункціональних машин преміум-класу для великих виробництв хлібобулочних виробів.

Інтернет-магазин SPROF пропонує також вакуумні пакувальники, котлетоформувальні машини, слайсер професійний, бліксери, рибочистки, машина для миття овочів, сиротерки та сирорізки та інше електромеханічне обладнання.

Як вибрати електромеханічне обладнання

Ми пропонуємо варіанти в рамках вашого бюджету та технологічних особливостей підприємства. Залиште заявку або зателефонуйте, вказаному на сайті номері.

Фахівці компанії SPROF, підбираючи електромеханічне обладнання для пекарень, кондитерських та громадського харчування, спираються на:

  • Побажання та фінансові можливості замовників
  • Індивідуальні планувальні рішення приміщення
  • Технологічні особливості підприємства

Професійне обладнання SPROF - сертифікована техніка з гарантією від виробника!

🍪 Наш веб-сайт використовує файли cookies

Наш сайт використовує файли cookies. Продовжуючи користуватися сайтом, ми припускаємо, що ви даєте дозвіл на використання файлів cookie, як зазначено в нашій Політиці конфіденційності.

Зв'язатися з нами

Львів

Відділ продажу

+38 (097) 209 50 70

Відділ сервісу

+38 (067) 507 01 73

Київ

Відділ продажу

+38 (067) 137-75-53

Відділ сервісу

+38 (067) 551 43 84