Наш сайт в процесі оновлення.
Перепрошуємо ☕ за можливі тимчасові незручності.

Магазин

Кип`ятильники (Термопоти)

Фільтр

Скинути

Бренд

Країна виробник

Матеріал корпуса

Напруга, В

Ширина, мм

Довжина, мм

Висота, мм

Гарантійний термін, міс

Вага (нетто), кг

Температурний режим, °С

Об`єм, л

Вид обладнання

Стан

Фільтр

Ви обрали 24 товари

  • За замовчуванням
  • За популярністю
  • Від дешевого до дорогого
  • Від дорогого до дешевого
Hurakan Кип'ятильник проточний 12л, 190x240x580, 35 л/год HKN-HVZ35M image
HKN-HVZ35M
Hurakan Кип'ятильник проточний 12л, 190x240x580, 35 л/год HKN-HVZ35M
Bartscher Термос 3 л 150992 image
150992
Bartscher Термос 3 л 150992
Bartscher Термос 1,5л 190114 image
190114
Bartscher Термос 1,5л 190114
Bartscher Термос-диспенсер 9L image
150994
Bartscher Термос-диспенсер 9L
Bartscher Чайник-термос з насосом 5л image
150993
Bartscher Чайник-термос з насосом 5л
Bartscher Термодиспенсер 9л 150981 image
150981
Bartscher Термодиспенсер 9л 150981
Bartscher Диспенсер для гарячої води 3 л 191001 image
191001
Bartscher Диспенсер для гарячої води 3 л 191001
Bartscher Електрокип`ятильник Multitherm image
A200050
Bartscher Електрокип`ятильник Multitherm
Bartscher Електрокип`ятильник 10 л 200054 image
200054
Bartscher Електрокип`ятильник 10 л 200054
Bartscher Електрокип`ятильник 30 л 200057 image
200057
Bartscher Електрокип`ятильник 30 л 200057
Bartscher Електрокип`ятильник 25 л A200052 image
A200052
Bartscher Електрокип`ятильник 25 л A200052
Bartscher Електрокип`ятильник 28 л 200063 image
200063
Bartscher Електрокип`ятильник 28 л 200063

Раніше переглянуті товари

Everest М’ясорубка TC 12U (220) image
UTC004
Everest М’ясорубка TC 12U (220)
Hoshizaki Льодогенератор FM-150AKE-HCN-SB image
F128-C107
Hoshizaki Льодогенератор FM-150AKE-HCN-SB
Frenox Холодильний стіл 6 шухляд CGN3-6D-R290 image
CGN3-6D-R290
Frenox Холодильний стіл 6 шухляд CGN3-6D-R290
MyChef Пароконвекційна піч Cook Master 6 GN 1/1 image
CME6100D
MyChef Пароконвекційна піч Cook Master 6 GN 1/1
Flamic Тісторозкаточна машина SF450BDx700 image
SF450BDx700
Flamic Тісторозкаточна машина SF450BDx700

Новинки

RM Gastro Пастоварка VT 740 E image
117330033
RM Gastro Пастоварка VT 740 E
Rational Мультифункціональна сковорода iVario 2-XS WZ9ENRA.0021988 image
WZ9ENRA.0021988
Rational Мультифункціональна сковорода iVario 2-XS WZ9ENRA.0021988
Samaref Холодильний стіл TS2 P PA TN image
TS2 P PA TN
Samaref Холодильний стіл TS2 P PA TN
MAXIMA Стіл-саладетта 120 см 4 х 1/3 GN 230V 09400320 image
09400320
MAXIMA Стіл-саладетта 120 см 4 х 1/3 GN 230V 09400320
Forcar Холодильний стіл 1360х600х860 G-SNACK2100TN image
G-SNACK2100TN
Forcar Холодильний стіл 1360х600х860 G-SNACK2100TN
MAXIMA Шафа морозильна 200 л 2 фіксовані полиці 09405005 image
09405005
MAXIMA Шафа морозильна 200 л 2 фіксовані полиці 09405005
MAXIMA Шафа холодильна для напоїв 3 розсувні двері 6 регул полиць 09400920 image
09400920
MAXIMA Шафа холодильна для напоїв 3 розсувні двері 6 регул полиць 09400920
Forcar Холодильна шафа 1335х430х560 G-SNACK3100TN image
G-SNACK3100TN
Forcar Холодильна шафа 1335х430х560 G-SNACK3100TN

Лідери продажів

Топ продаж
MyChef Пароконвекційна піч Cook iCook 6 GN 1/1 image
CIE6100D
MyChef Пароконвекційна піч Cook iCook 6 GN 1/1
Топ продаж
Robot Coupe Термо-Кутер Robot Cook 43000R image
43000R
Robot Coupe Термо-Кутер Robot Cook 43000R
Samaref Холодильний стіл TS2 M SP TN image
TS2MSPTN
Samaref Холодильний стіл TS2 M SP TN
Топ продаж
Rational Пароконвекційна піч iCombi Pro 6-1/1 image
CB1ERRA.0017681
Rational Пароконвекційна піч iCombi Pro 6-1/1

Цікавить рішення під ключ?

Готові запропонувати індивідуальне комплексне рішення для вашої кухні HoReCa: від проєктування та підбору обладнання до повного сервісу. Сформуємо ідеальну пропозицію для вашого бізнесу.

Професійні термпоти для закладів громадського харчування

Професійні електрокип'ятильники потрібні для підігріву, кип'ятіння та розливу гарячої води у великих обсягах. На кухнях ресторанів та кафе їх використовують для заварювання напоїв (чаю, кави, шоколаду) або ж швидкого приготування перших страв. Переносні термопоти входять до складу лінії самообслуговування в їдальнях, готелях при організації «шведського столу». А невеликі моделі підходять для домашнього використання чи роботи в офісі.

Термопот для громадського харчування є необхідним елементом у їдальнях освітніх закладів та дитячих садків, де постійно потрібна кип'ячена вода. Також їх активно використовують у кафе та ресторанах для прискорення приготування страв.

Термопот для ресторану являє собою бак з краном і вбудованим електричним ТЕНом. Вони виготовляються з нержавіючої сталі, що забезпечує тривалий термін служби, надійність та безпечне використання для приготування їжі та обробки продуктів.

Надійність та безпека промислових кип'ятильників забезпечують додаткові функції:

  • Терморегулятор підтримує встановлену температуру.
  • Термостат автоматично вимикає прилад при досягненні потрібного рівня нагріву або за відсутності води у резервуарі.
  • Індикатор повідомляє про завершення процесу нагрівання.

Переваги електрокип'ятильника

  • Економія часу при приготуванні напоїв та страв;
  • Зниження витрати на електроенергію.

Типи термопотів

Світові виробники пропонують обладнання, що розрізняється за обсягом резервуару, продуктивності, потужності, дизайну. Але всі електрокип'ятильники для їдалень, кафе та ресторанів можна розділити на дві групи за принципом дії:

  • Наливні – заповнюються вручну і зливають воду через вбудований кран.
  • Проточні – автоматично заповнюються водою і починають нагрівання при зниженні рівня. Вони часто мають дві ємності: одна для кип'ятіння, інша для зберігання кип'яченої води.

Проточні кип'ятильники для громадського харчування можуть забезпечувати продуктивність до 100 літрів на годину. Деякі моделі також мають настінне кріплення, що дозволяє їх встановлювати поруч з джерелом води.

Особливості наливних кип'ятильників для громадського харчування:

Ручне заповнення. Необхідність стежити за рівнем води і постійно поповнювати резервуар вручну багато хто вважає незручністю. Однак, якщо йдеться про невеликі заклади громадського харчування, цей «недолік» перекривається вигодою від низького енергоспоживання.

  • Економія витрат за електрику. У порівнянні з проточними моделями цей тип пристроїв споживає менше кіловат.
  • Мобільність. Обладнання не прив'язане до водопровідної мережі та вільно працює на відкритих верандах при обслуговуванні виїзних фуршетів.
  • Невелика продуктивність. Оскільки в наливних електрокип'ятильниках об'єм обмежується 40 літрами.
  • Низька вартість. За ціновим діапазоном пристрої відмінно вписуються в малий бюджет.

Вибір професійних електрокип'ятильників для підприємств громадського харчування

Наливні кип'ятильники - оптимальний варіант для оснащення невеликих закусочних ліній самообслуговування офісних обідніх кімнат. Проточні підходять для встановлення у великих їдальнях, ресторанах та кафе, де потрібен саме великий обсяг кип'яченої та гарячої води.

🍪 Наш веб-сайт використовує файли cookies

Наш сайт використовує файли cookies. Продовжуючи користуватися сайтом, ми припускаємо, що ви даєте дозвіл на використання файлів cookie, як зазначено в нашій Політиці конфіденційності.

Зв'язатися з нами

Львів

Відділ продажу

+38 (097) 209 50 70

Відділ сервісу

+38 (067) 507 01 73

Київ

Відділ продажу

+38 (067) 137-75-53

Відділ сервісу

+38 (067) 551 43 84