Відкриваєте новий ресторан ☕ ? Натисніть тут, щоб зв’язатися з одним із наших спеціалістів

Магазин

Апарати для приготування шаурми

Фільтр

Скинути

Бренд

Країна виробник

Матеріал корпуса

Потужність, кВт

Напруга, В

Ширина, мм

Довжина, мм

Висота, мм

Гарантійний термін, міс

Вага (нетто), кг

Температурний режим, °С

Тип встановлення

Вид обладнання

Стан

Фільтр

Ви обрали 2 товари

Скинути

Новий

Новий
  • За замовчуванням
  • За популярністю
  • Від дешевого до дорогого
  • Від дорогого до дешевого
Fimar Апарат для шаурми GYR100 image
GYR100
Fimar Апарат для шаурми GYR100
KAYALAR Апарат для шаурми KLG-171/4  image
99050110301
KAYALAR Апарат для шаурми KLG-171/4

Раніше переглянуті товари

Sammic Диск Соломка 4 мм 1010210 image
1010210
Sammic Диск Соломка 4 мм 1010210
Fines Піч для піци  ES 660-2 MANUAL image
100-92
Fines Піч для піци ES 660-2 MANUAL
ОREST казан електричний EBP-60L 800х700х900 image
EBP-60L
ОREST казан електричний EBP-60L 800х700х900
KAYALAR Гастроємкість  GN1/3  h100 мм  image
54004000010
KAYALAR Гастроємкість GN1/3 h100 мм
Rieber Гастроємкість GN1/1 150 мм з втопленими ручками 84010210 image
84010210
Rieber Гастроємкість GN1/1 150 мм з втопленими ручками 84010210
Samaref Холодильний стіл TG2 EP PA TN image
TG2EPPATN
Samaref Холодильний стіл TG2 EP PA TN
Sirman Подрібнювач  image
IB2680906
Sirman Подрібнювач
Frenox Морозильний стіл 2 -х дверний без борта image
BSL2+4D
Frenox Морозильний стіл 2 -х дверний без борта
Bartscher Гриль Hi-Light-Lift-SALAMANDRA 700-2Z image
101554
Bartscher Гриль Hi-Light-Lift-SALAMANDRA 700-2Z
KAYALAR Гастроємкість  GN1/9 h100 мм  image
54004000026
KAYALAR Гастроємкість GN1/9 h100 мм
Rational Корзина для приготування у фритюрі, тип 2-XS  60.75.019 image
60.75.019
Rational Корзина для приготування у фритюрі, тип 2-XS 60.75.019
EasyLine Слайсер HBS-250 image
HBS-250
EasyLine Слайсер HBS-250
Samaref Шафа шокового охолодження/заморозки PO 12T EP image
PO12TEP
Samaref Шафа шокового охолодження/заморозки PO 12T EP
KAYALAR Гастроємкість  GN1/4  h40 мм  image
54004000016
KAYALAR Гастроємкість GN1/4 h40 мм
Frenox Холодильна шафа BN12-R290 image
BN12-R290
Frenox Холодильна шафа BN12-R290
Bartscher Марміт пересувний WB3110 image
200262
Bartscher Марміт пересувний WB3110

Новинки

JUKA Морозильна скриня M300Z image
M300Z
JUKA Морозильна скриня M300Z
JUKA Морозильна скриня M400S image
M400S
JUKA Морозильна скриня M400S
Bartscher Мікрохвильова піч DIG, 25 л, 1000 Вт, 1 магнетрон 610181 image
610181
Bartscher Мікрохвильова піч DIG, 25 л, 1000 Вт, 1 магнетрон 610181
ТЕХМА Плита індукційна ПІ4-3,5 image
ПІ4-3,5
ТЕХМА Плита індукційна ПІ4-3,5
ТЕХМА Індукційна плита  ПІ2-2,8 кВт image
ПІ2-2,8
ТЕХМА Індукційна плита ПІ2-2,8 кВт
Paderno Плита індукційна Schott ceran18162-RB image
18162-RB
Paderno Плита індукційна Schott ceran18162-RB
ТЕХМА Плита індукційна ПІ4-2,8 image
ПІ4-2,8
ТЕХМА Плита індукційна ПІ4-2,8
KOGAST Електрична плита ES-T47/1 image
ES-T47/1
KOGAST Електрична плита ES-T47/1

Лідери продажів

Топ продаж
MyChef Пароконвекційна піч Cook iCook 6 GN 1/1 image
CIE6100D
MyChef Пароконвекційна піч Cook iCook 6 GN 1/1
Топ продаж
Robot Coupe Термо-Кутер Robot Cook 43000R image
43000R
Robot Coupe Термо-Кутер Robot Cook 43000R
Samaref Холодильний стіл TS2 M SP TN image
TS2MSPTN
Samaref Холодильний стіл TS2 M SP TN
Топ продаж
Rational Пароконвекційна піч iCombi Pro 6-1/1 image
CB1ERRA.0017681
Rational Пароконвекційна піч iCombi Pro 6-1/1

Цікавить рішення під ключ?

Готові запропонувати індивідуальне комплексне рішення для вашої кухні HoReCa: від проєктування та підбору обладнання до повного сервісу. Сформуємо ідеальну пропозицію для вашого бізнесу.

Грилі для шаурми – це спеціальні пристрої, за допомогою яких особливим способом обсмажується м’ясо (яловичина, свинина, баранина, курятина, індичка тощо) для приготування шаурми, донера та інших подібних страв у закладах громадського харчування та торгівлі. Конструкція таких грилів являє собою основу з розміщеними на ній нагрівальними елементами, навпроти яких встановлено вертикальний шампур (вертел) для м’яса. Обертання шампура забезпечує рівномірне обсмаження м’яса, а завдяки відсутності прямого контакту з зонами нагрівання, м'ясо виходить соковитим і ніжним – саме таким, яке потрібне для приготування шаурми.


Два основні види грилів для шаурми за типом підключення:


Електричні (за нагрівання відповідають ТЕНи). Кількість зон нагріву варіюється від 2 до 10 в залежності від моделі. Зазвичай, регулювання кожної зони нагріву здійснюється незалежно від інших, що дозволяє не використовувати обладнання на повну потужність при невеликому завантаженні та таким чином економити електроенергію. Виробники професійного обладнання для громадського харчування пропонують широкий асортимент моделей з підключенням як до стандартної однофазної (220 вольт), так і до трифазної мережі (380 вольт).
Газові (за нагрівання відповідають вбудовані газові пальники). Кількість зон нагрівання – від 1 до 8, вони також регулюються індивідуально. Більшість газових грилів для шаурми можуть працювати як на природному, так і на зрідженому газі, що дозволяє використовувати їх у точках стрит-фуду, де відсутня можливість підключення до електромережі.
Рідше зустрічаються грилі, що працюють на вугіллі (лавові грилі). За конструкцією вони схожі з електричними та газовими моделями, нагрів здійснюється за допомогою ручного розпалювання деревного вугілля. Позитивні риси таких пристроїв очевидні – гриль не підключається до електромережі чи газу, що робить його максимально економічним в експлуатації. Крім того, м'ясо, приготоване на вугіллі, має неповторний аромат та смак. Проте є й недоліки: вугільні грилі не автоматизовані та вимагають більш уважного контролю під час роботи із суворим дотриманням правил пожежної безпеки.


Ключові особливості та переваги професійних грилів для шаурми:


Високоякісні матеріали. Основний матеріал, що використовується для виготовлення обладнання цього типу – харчова нержавіюча сталь. Вона не окислюється, стійка до негативних зовнішніх впливів, зокрема до високих температур та механічних навантажень, довговічна та легко очищається від забруднень.
Регульована відстань між вертелом та зонами нагріву. У більшості моделей передбачена можливість змінювати відстань між шампуром і нагрівальними елементами, що дозволяє контролювати ступінь прожарювання та час приготування м’яса.
Ручне або автоматичне керування. Грилі з ручним керуванням зазвичай дешевші, проте моделі з автоматичним керуванням зручніші: у першому випадку кухарю потрібно періодично повертати вертел самостійно, тоді як у другому випадку вертел обертається автоматично.
Висока продуктивність. На вертел можна одночасно завантажити від 10 до 90 кг м’ясної вирізки (в залежності від моделі), що дозволяє обслуговувати велику кількість відвідувачів навіть при максимальному навантаженні персоналу.
Продумана конструкція відкритого типу. Вертикальні грилі зручні та безпечні в експлуатації, а повністю відкрита конструкція дозволяє клієнтам закладу спостерігати за процесом приготування замовлених страв.
Корисність готового продукту. Оскільки обсмажування м’яса на вертикальному грилі здійснюється без контакту з зонами нагріву та без використання олії, м'ясо зберігає максимум корисних речовин та має значно меншу калорійність, ніж приготоване на олії.
Грилі для шаурми – це обладнання для шаурми, яке дозволяє забезпечити високу якість готових страв. Якщо ви плануєте купити гриль для шаурми, наші фахівці допоможуть обрати найкращий варіант серед широкого асортименту газових, електричних. Ми пропонуємо обладнання для приготування шаурми, яке чудово підходить для точок вуличної торгівлі та закладів громадського харчування.
Купити обладнання для виготовлення шаурми можна у нашому інтернет-магазині, де представлені апарати для шаурми електричні, а також газові грили для шаурми, що ідеально підходять для вашого бізнесу.





🍪 Наш веб-сайт використовує файли cookies

Наш сайт використовує файли cookies. Продовжуючи користуватися сайтом, ми припускаємо, що ви даєте дозвіл на використання файлів cookie, як зазначено в нашій Політиці конфіденційності.

Зв'язатися з нами

Львів

Відділ продажу

+38 (097) 209 50 70

Відділ сервісу

+38 (067) 507 01 73

Київ

Відділ продажу

+38 (067) 137-75-53

Відділ сервісу

+38 (067) 551 43 84