Графік роботи: 24 та 31.12 - скорочений, 25.12 та 01.01 - вихідний.
Запити онлайн, опрацьовуємо з 12.01.

Магазин

Холодильні та морозильні шафи

Фільтр

Скинути

Напруга, В

Ширина, мм

Довжина, мм

Висота, мм

Гарантійний термін, міс

Вага (нетто), кг

Вид обладнання

Стан

Температурний режим, °С

Об`єм камери, л

Кількість рівнів

Кількість дверей

Тип двері

Бренд

Країна виробник

Матеріал корпуса

Потужність, кВт

Новинки

HENKELMAN  Вакуумна пакувальна машина  FALCON 52 A II image
FALCON 52 A II
HENKELMAN Вакуумна пакувальна машина FALCON 52 A II
HENKELMAN  Двохкамерна вакуумна пакувальна машина FALCON 2-60 image
FALCON 2-60
HENKELMAN Двохкамерна вакуумна пакувальна машина FALCON 2-60
Samaref Холодильна шафа PF 600 P TN image
PF 600 P TN
Samaref Холодильна шафа PF 600 P TN
Forcold Шафа холодильна 650л 740х830х2010 M-GN650TNG-FC image
M-GN650TNG-FC
Forcold Шафа холодильна 650л 740х830х2010 M-GN650TNG-FC
Bartscher Охолоджувач для вина 700134 image
700134
Bartscher Охолоджувач для вина 700134
Tefcold Шафа холодильна BC60-I image
28001451
Tefcold Шафа холодильна BC60-I
Samaref Холодильний стіл з 4 шухлядами TG2 P PA TN + CAS 1212 G M image
TG2 P PA TN+CAS 1212 G M
Samaref Холодильний стіл з 4 шухлядами TG2 P PA TN + CAS 1212 G M
Samaref Холодильний стіл з 6 шухлядами TG3 P PA TN + CAS 1212 G M image
TG3 P PA TN+CAS 1212 G M
Samaref Холодильний стіл з 6 шухлядами TG3 P PA TN + CAS 1212 G M

Лідери продажів

Топ продаж
MyChef Пароконвекційна піч Cook iCook 6 GN 1/1 image
CIE6100D
MyChef Пароконвекційна піч Cook iCook 6 GN 1/1
Топ продаж
Robot Coupe Термо-Кутер Robot Cook 43000R image
43000R
Robot Coupe Термо-Кутер Robot Cook 43000R
Samaref Холодильний стіл TS2 M SP TN image
TS2MSPTN
Samaref Холодильний стіл TS2 M SP TN
Топ продаж
Rational Пароконвекційна піч iCombi Pro 6-1/1 image
CB1ERRA.0017681
Rational Пароконвекційна піч iCombi Pro 6-1/1

Цікавить рішення під ключ?

Готові запропонувати індивідуальне комплексне рішення для вашої кухні HoReCa: від проєктування та підбору обладнання до повного сервісу. Сформуємо ідеальну пропозицію для вашого бізнесу.

Збереження готової продукції та напівфабрикатів є одним із першочергових завдань будь-якого закладу, що працює у сфері громадського харчування та торгівлі – кафе, ресторанів, продуктових магазинів, кондитерських та ін. Сучасним рішенням цього завдання є використання спеціальних холодильних апаратів.

У широкому асортименті кухонного та торгового обладнання даного сегмента почесне місце займають обладнання двох типів:

Шафа холодильна – промисловий холодильник, що використовується для зберігання та охолодження продуктів без функції заморожування. Підтримувана в них температура знаходиться у плюсовому діапазоні від 2 до 15 °C.

Шафа морозильна - промислова морозильна камера для глибокого заморожування продуктів, призначених для тривалого зберігання (м'ясо, риба). Температурний діапазон усередині такої камери може змінюватись від -5°C до -40°C.

Як вибрати холодильну та морозильну шафу

При виборі обладнання слід враховувати нормативні показники температурного зберігання різних продуктів, які передбачається розмістити в камері. Так, для ковбасних виробів необхідною температурою зберігання є 0…+6 °C, а для напоїв – 0…10 °C.

Охолоджувальна функція апаратів забезпечується компресорною установкою з холодоагентом (фреон). Габаритні розміри моделей дуже варіативні, тому проблем із розміщенням обладнання не виникає.

Холодильні установки обох типів (холодильні, морозильні) випускаються у чотирьох основних варіаціях:

  • зі скляними дверцятами;
  • зі скляними розсувними дверима;
  • з металевими дверцятами.

Холодильники зі скляними дверцятами, крім виконання функції охолодження, призначені ще й для демонстрації товару.

Корпус обладнання має основу з нержавіючої сталі. Всі зовнішні поверхні холодильника мають ізоляційний шар, який забезпечує збереження необхідної температури всередині камери. Базова комплектація професійних холодильників включає пластикові або металеві полиці. Як правило, полиці є знімними і простір усередині камери легко регулювати за допомогою їх перестановки.

Апарати можуть бути статичними чи мобільними (на коліщатках). Більшість виробників передбачає регулювання висоти ніжок та можливість заміни ніжок на коліщатка і навпаки.

Холодильники відрізняються низьким енергоспоживанням, що робить їх використання економічно вигідним для користувача. Перевагою також є простота експлуатації та догляду.

Сучасні технології, пропоновані сьогодні виробниками, дозволяють максимально зберігати якість і товарний вид продуктів, а точне регулювання мікрокліматичних умов усередині камери дає можливість зберігати в них і дуже вимогливі товари. Саме тому холодильні установки є дуже затребуваним обладнанням у сферах торгівлі та громадського харчування, а й у фармацевтичних компаніях, лабораторіях різної спрямованості та інших.

🍪 Наш веб-сайт використовує файли cookies

Наш сайт використовує файли cookies. Продовжуючи користуватися сайтом, ми припускаємо, що ви даєте дозвіл на використання файлів cookie, як зазначено в нашій Політиці конфіденційності.

Зв'язатися з нами

Львів

Відділ продажу

+38 (097) 209 50 70

Відділ сервісу

+38 (067) 507 01 73

Київ

Відділ продажу

+38 (067) 137-75-53

Відділ сервісу

+38 (067) 551 43 84