Наш сайт в процесі оновлення.
Перепрошуємо ☕ за можливі тимчасові незручності.

Магазин

Кип`ятильники (Термопоти)

Фільтр

Скинути

Бренд

Країна виробник

Матеріал корпуса

Напруга, В

Ширина, мм

Довжина, мм

Висота, мм

Гарантійний термін, міс

Вага (нетто), кг

Температурний режим, °С

Об`єм, л

Вид обладнання

Стан

Раніше переглянуті товари

Rieber Візок 88140106 image
88140106
Rieber Візок 88140106
Winterhalter Тунельна посудомийна машина MTR image
MTR
Winterhalter Тунельна посудомийна машина MTR
Winterhalter Купольна посудомийна машина PT-M image
PT-M
Winterhalter Купольна посудомийна машина PT-M
La Monferrina Матриця до P3 №507 image
507
La Monferrina Матриця до P3 №507
Rieber Кришка для гастроємкості GN 1/3  84030104 image
84030104
Rieber Кришка для гастроємкості GN 1/3 84030104
Rational Комплект з 6 порційних кошиків 60.76.408 image
60.76.408
Rational Комплект з 6 порційних кошиків 60.76.408

Новинки

Tefcold ASМорозильна скриня FR 505S-I image
FR 505S-I
Tefcold ASМорозильна скриня FR 505S-I
JUKA Морозильна скриня M300Z image
M300Z
JUKA Морозильна скриня M300Z
JUKA Морозильна скриня M400S image
M400S
JUKA Морозильна скриня M400S
Bartscher Мікрохвильова піч DIG, 25 л, 1000 Вт, 1 магнетрон 610181 image
610181
Bartscher Мікрохвильова піч DIG, 25 л, 1000 Вт, 1 магнетрон 610181
ТЕХМА Плита індукційна ПІ4-3,5 image
ПІ4-3,5
ТЕХМА Плита індукційна ПІ4-3,5
ТЕХМА Індукційна плита  ПІ2-2,8 кВт image
ПІ2-2,8
ТЕХМА Індукційна плита ПІ2-2,8 кВт
Paderno Плита індукційна Schott ceran18162-RB image
18162-RB
Paderno Плита індукційна Schott ceran18162-RB
ТЕХМА Плита індукційна ПІ4-2,8 image
ПІ4-2,8
ТЕХМА Плита індукційна ПІ4-2,8

Лідери продажів

Топ продаж
MyChef Пароконвекційна піч Cook iCook 6 GN 1/1 image
CIE6100D
MyChef Пароконвекційна піч Cook iCook 6 GN 1/1
Топ продаж
Robot Coupe Термо-Кутер Robot Cook 43000R image
43000R
Robot Coupe Термо-Кутер Robot Cook 43000R
Samaref Холодильний стіл TS2 M SP TN image
TS2MSPTN
Samaref Холодильний стіл TS2 M SP TN
Топ продаж
Rational Пароконвекційна піч iCombi Pro 6-1/1 image
CB1ERRA.0017681
Rational Пароконвекційна піч iCombi Pro 6-1/1

Цікавить рішення під ключ?

Готові запропонувати індивідуальне комплексне рішення для вашої кухні HoReCa: від проєктування та підбору обладнання до повного сервісу. Сформуємо ідеальну пропозицію для вашого бізнесу.

Професійні термпоти для закладів громадського харчування

Професійні електрокип'ятильники потрібні для підігріву, кип'ятіння та розливу гарячої води у великих обсягах. На кухнях ресторанів та кафе їх використовують для заварювання напоїв (чаю, кави, шоколаду) або ж швидкого приготування перших страв. Переносні термопоти входять до складу лінії самообслуговування в їдальнях, готелях при організації «шведського столу». А невеликі моделі підходять для домашнього використання чи роботи в офісі.

Термопот для громадського харчування є необхідним елементом у їдальнях освітніх закладів та дитячих садків, де постійно потрібна кип'ячена вода. Також їх активно використовують у кафе та ресторанах для прискорення приготування страв.

Термопот для ресторану являє собою бак з краном і вбудованим електричним ТЕНом. Вони виготовляються з нержавіючої сталі, що забезпечує тривалий термін служби, надійність та безпечне використання для приготування їжі та обробки продуктів.

Надійність та безпека промислових кип'ятильників забезпечують додаткові функції:

  • Терморегулятор підтримує встановлену температуру.
  • Термостат автоматично вимикає прилад при досягненні потрібного рівня нагріву або за відсутності води у резервуарі.
  • Індикатор повідомляє про завершення процесу нагрівання.

Переваги електрокип'ятильника

  • Економія часу при приготуванні напоїв та страв;
  • Зниження витрати на електроенергію.

Типи термопотів

Світові виробники пропонують обладнання, що розрізняється за обсягом резервуару, продуктивності, потужності, дизайну. Але всі електрокип'ятильники для їдалень, кафе та ресторанів можна розділити на дві групи за принципом дії:

  • Наливні – заповнюються вручну і зливають воду через вбудований кран.
  • Проточні – автоматично заповнюються водою і починають нагрівання при зниженні рівня. Вони часто мають дві ємності: одна для кип'ятіння, інша для зберігання кип'яченої води.

Проточні кип'ятильники для громадського харчування можуть забезпечувати продуктивність до 100 літрів на годину. Деякі моделі також мають настінне кріплення, що дозволяє їх встановлювати поруч з джерелом води.

Особливості наливних кип'ятильників для громадського харчування:

Ручне заповнення. Необхідність стежити за рівнем води і постійно поповнювати резервуар вручну багато хто вважає незручністю. Однак, якщо йдеться про невеликі заклади громадського харчування, цей «недолік» перекривається вигодою від низького енергоспоживання.

  • Економія витрат за електрику. У порівнянні з проточними моделями цей тип пристроїв споживає менше кіловат.
  • Мобільність. Обладнання не прив'язане до водопровідної мережі та вільно працює на відкритих верандах при обслуговуванні виїзних фуршетів.
  • Невелика продуктивність. Оскільки в наливних електрокип'ятильниках об'єм обмежується 40 літрами.
  • Низька вартість. За ціновим діапазоном пристрої відмінно вписуються в малий бюджет.

Вибір професійних електрокип'ятильників для підприємств громадського харчування

Наливні кип'ятильники - оптимальний варіант для оснащення невеликих закусочних ліній самообслуговування офісних обідніх кімнат. Проточні підходять для встановлення у великих їдальнях, ресторанах та кафе, де потрібен саме великий обсяг кип'яченої та гарячої води.

🍪 Наш веб-сайт використовує файли cookies

Наш сайт використовує файли cookies. Продовжуючи користуватися сайтом, ми припускаємо, що ви даєте дозвіл на використання файлів cookie, як зазначено в нашій Політиці конфіденційності.

Зв'язатися з нами

Львів

Відділ продажу

+38 (097) 209 50 70

Відділ сервісу

+38 (067) 507 01 73

Київ

Відділ продажу

+38 (067) 137-75-53

Відділ сервісу

+38 (067) 551 43 84