Відкриваєте новий ресторан ☕ ? Натисніть тут, щоб зв’язатися з одним із наших спеціалістів

Магазин

Низькотемпературні печі

Фільтр

Скинути

Бренд

Країна виробник

Потужність, кВт

Напруга, В

Довжина, мм

Ширина, мм

Висота, мм

Температурний режим, °С

Вага (нетто), кг

Розміри дека

Гарантійний термін, міс

Джерело живлення

Підключення до водопроводу

Підключення до інтернету

Підключення до каналізації

Кількість рівнів

Термощуп

Тип мийки

Призначення печей

Стан

Вид обладнання

Новинки

JUKA Морозильна скриня M300Z image
M300Z
JUKA Морозильна скриня M300Z
JUKA Морозильна скриня M400S image
M400S
JUKA Морозильна скриня M400S
Bartscher Мікрохвильова піч DIG, 25 л, 1000 Вт, 1 магнетрон 610181 image
610181
Bartscher Мікрохвильова піч DIG, 25 л, 1000 Вт, 1 магнетрон 610181
ТЕХМА Плита індукційна ПІ4-3,5 image
ПІ4-3,5
ТЕХМА Плита індукційна ПІ4-3,5
ТЕХМА Індукційна плита  ПІ2-2,8 кВт image
ПІ2-2,8
ТЕХМА Індукційна плита ПІ2-2,8 кВт
Paderno Плита індукційна Schott ceran18162-RB image
18162-RB
Paderno Плита індукційна Schott ceran18162-RB
ТЕХМА Плита індукційна ПІ4-2,8 image
ПІ4-2,8
ТЕХМА Плита індукційна ПІ4-2,8
KOGAST Електрична плита ES-T47/1 image
ES-T47/1
KOGAST Електрична плита ES-T47/1

Лідери продажів

Топ продаж
MyChef Пароконвекційна піч Cook iCook 6 GN 1/1 image
CIE6100D
MyChef Пароконвекційна піч Cook iCook 6 GN 1/1
Топ продаж
Robot Coupe Термо-Кутер Robot Cook 43000R image
43000R
Robot Coupe Термо-Кутер Robot Cook 43000R
Samaref Холодильний стіл TS2 M SP TN image
TS2MSPTN
Samaref Холодильний стіл TS2 M SP TN
Топ продаж
Rational Пароконвекційна піч iCombi Pro 6-1/1 image
CB1ERRA.0017681
Rational Пароконвекційна піч iCombi Pro 6-1/1

Цікавить рішення під ключ?

Готові запропонувати індивідуальне комплексне рішення для вашої кухні HoReCa: від проєктування та підбору обладнання до повного сервісу. Сформуємо ідеальну пропозицію для вашого бізнесу.

Специфіка низькотемпературних печей


Низькотемпературна піч - це обладнання для професійної кухні призначене для делікатної теплової обробки продуктів та подальшого їх зберігання. Професійне кухонне обладнання, яке дозволяє готувати страви при низьких температурах, зазвичай у межах 50–120°C. Такий метод приготування зберігає природну соковитість, смак і текстуру продуктів, а також їхні корисні властивості.   Порівняно з іншими видами, низькотемпературна піч забезпечує рівномірний розподіл тепла всередині камери. Завдяки цьому страви виходять м'якими і ніжними, мають незвичайний смак і аромат.


Особливості конструкції


Низькоготемпературна піч  являє собою герметичну камеру з нержавіючої або пофарбованої сталі.  Така конструкція забезпечує рівномірне прогрівання внутрішнього об'єму. Повітря всередині залишається статичним, продукт обволікає теплом з усіх боків, воно не втрачає вологу і не пересихає. Це прибирає необхідність зовнішнього насичення повітря пором. Дверцята обладнання можуть бути суцільними або мати вставку із загартованого скла, через яку можна спостерігати за процесом приготування.
На відміну від конвекційної печі, де встановлені верхній та нижній ТЕНи та використовується принцип примусової конвекції, низькотемпературна піч оснащується нагрівальними елементами по периметру камери. Таким чином, довкола страви підтримується однакова температура протягом усього часу приготування. Ця технологія призначена для збереження природної вологості продуктів, оскільки виключає дію вентиляторів та застосування функції зволоження.
Режими роботи регулюються панелі керування. Після досягнення заданих параметрів обладнання автоматично переходить у режим зберігання.


Переваги низькотемпературних печей


Збереження вологи та мінімальна втрата ваги продукту під час його приготування.
Зручність керування за допомогою спеціальної панелі та цілого ряду автоматичних програм.
Збереження вітамінів та інших корисних речовин у продукті. Продукти не пересушуються і залишаються ніжними.
Економічне споживання енергії.
Збільшення терміну зберігання продуктів.
Деякі моделі мають функцію коптильні, що дозволяє урізноманітнити меню закладу новими стравами.
Завдяки точному контролю температури, страви готуються без ризику перепікання чи недоготування.


Для чого використовуються?


Низькотемпературні печі використовуються для:

  • Приготування м'яса. Наприклад, стейки чи запечена свинина виходять дуже соковитими.
  • Методу конфі. Повільне тушкування у власному жиру, що часто застосовується для качиних ніжок.
  • Сувід. Приготування продуктів у вакуумі з максимально точним дотриманням температурного режиму.
  • Приготування соусів. Густі й насичені соуси, які потребують тривалого томлення.


Якщо вам потрібна якісна низькотемпературна піч для вашого ресторану, їдальні, кафе чи іншого закладу громадського харчування, звертайтесь до нашого інтернет-магазину. Ми пропонуємо широкий вибір моделей професійного обладнання від провідних брендів , швидку доставку по всій Україні та професійну консультацію.




🍪 Наш веб-сайт використовує файли cookies

Наш сайт використовує файли cookies. Продовжуючи користуватися сайтом, ми припускаємо, що ви даєте дозвіл на використання файлів cookie, як зазначено в нашій Політиці конфіденційності.

Зв'язатися з нами

Львів

Відділ продажу

+38 (097) 209 50 70

Відділ сервісу

+38 (067) 507 01 73

Київ

Відділ продажу

+38 (067) 137-75-53

Відділ сервісу

+38 (067) 551 43 84