Відкриваєте новий ресторан ☕ ? Натисніть тут, щоб зв’язатися з одним із наших спеціалістів

Магазин

Низькотемпературні печі

Фільтр

Скинути

Бренд

Країна виробник

Потужність, кВт

Напруга, В

Довжина, мм

Ширина, мм

Висота, мм

Температурний режим, °С

Вага (нетто), кг

Розміри дека

Гарантійний термін, міс

Джерело живлення

Підключення до водопроводу

Підключення до інтернету

Підключення до каналізації

Кількість рівнів

Термощуп

Тип мийки

Призначення печей

Стан

Вид обладнання

Раніше переглянуті товари

Winterhalter Ополіскуючий засіб B 100 N 5 л image
20000331
Winterhalter Ополіскуючий засіб B 100 N 5 л
MEC Конвекційна піч PE 46 DUR.1B image
PE46DUR.1B
MEC Конвекційна піч PE 46 DUR.1B
Sammic Вакууматор SE-520 CC  I I  image
1141142
Sammic Вакууматор SE-520 CC I I
WARING Муфта BB W032453 image
W032453
WARING Муфта BB W032453
Sirman Пила гастрономічна SO 2400 INOX colonna 380 В image
23230903F
Sirman Пила гастрономічна SO 2400 INOX colonna 380 В
Winterhalter Очисний засіб C 123 0,75л image
C123
Winterhalter Очисний засіб C 123 0,75л
Bartscher Пристрій для приготування хот-догів A120407 image
A120407
Bartscher Пристрій для приготування хот-догів A120407
Bartscher Макароноварка SNACK 132260 image
132260
Bartscher Макароноварка SNACK 132260
Stalgast Корзина для миття стаканів на 25 секцій image
812500
Stalgast Корзина для миття стаканів на 25 секцій
Bartscher Піч для піци NT 502 image
2002028
Bartscher Піч для піци NT 502
MEC Пароконвекційна піч SGE 511 DSVR.1B image
SGE511DSVR.1B
MEC Пароконвекційна піч SGE 511 DSVR.1B

Новинки

Fines Конвекційна піч FB5-S CL image
100-601.000010
Fines Конвекційна піч FB5-S CL
Fines Конвекційна піч FB10-S CL image
100-603.000010
Fines Конвекційна піч FB10-S CL
Fines Конвекційна піч FB10-S-Smart image
100-603
Fines Конвекційна піч FB10-S-Smart
Fimar Картоплечистка PPF 10 (380) з підставкою + бічний абразив + автоподача води image
000014987
Fimar Картоплечистка PPF 10 (380) з підставкою + бічний абразив + автоподача води
Стіл з полицею 800х500х850 image
000013764
Стіл з полицею 800х500х850
Стелаж-сушка 4 рівні 1600х400х1800 image
000013841
Стелаж-сушка 4 рівні 1600х400х1800
Стелаж 2 рівні посилений 1000х500х1000 image
000013884
Стелаж 2 рівні посилений 1000х500х1000
Стелаж 3 рівні посилений 1000х500х1400 image
000013885
Стелаж 3 рівні посилений 1000х500х1400

Лідери продажів

Топ продаж
MyChef Пароконвекційна піч Cook iCook 6 GN 1/1 image
CIE6100D
MyChef Пароконвекційна піч Cook iCook 6 GN 1/1
Топ продаж
Robot Coupe Термо-Кутер Robot Cook 43000R image
43000R
Robot Coupe Термо-Кутер Robot Cook 43000R
Samaref Холодильний стіл TS2 M SP TN image
TS2MSPTN
Samaref Холодильний стіл TS2 M SP TN
Топ продаж
Rational Пароконвекційна піч iCombi Pro 6-1/1 image
CB1ERRA.0017681
Rational Пароконвекційна піч iCombi Pro 6-1/1

Цікавить рішення під ключ?

Готові запропонувати індивідуальне комплексне рішення для вашої кухні HoReCa: від проєктування та підбору обладнання до повного сервісу. Сформуємо ідеальну пропозицію для вашого бізнесу.

Специфіка низькотемпературних печей


Низькотемпературна піч - це обладнання для професійної кухні призначене для делікатної теплової обробки продуктів та подальшого їх зберігання. Професійне кухонне обладнання, яке дозволяє готувати страви при низьких температурах, зазвичай у межах 50–120°C. Такий метод приготування зберігає природну соковитість, смак і текстуру продуктів, а також їхні корисні властивості.   Порівняно з іншими видами, низькотемпературна піч забезпечує рівномірний розподіл тепла всередині камери. Завдяки цьому страви виходять м'якими і ніжними, мають незвичайний смак і аромат.


Особливості конструкції


Низькоготемпературна піч  являє собою герметичну камеру з нержавіючої або пофарбованої сталі.  Така конструкція забезпечує рівномірне прогрівання внутрішнього об'єму. Повітря всередині залишається статичним, продукт обволікає теплом з усіх боків, воно не втрачає вологу і не пересихає. Це прибирає необхідність зовнішнього насичення повітря пором. Дверцята обладнання можуть бути суцільними або мати вставку із загартованого скла, через яку можна спостерігати за процесом приготування.
На відміну від конвекційної печі, де встановлені верхній та нижній ТЕНи та використовується принцип примусової конвекції, низькотемпературна піч оснащується нагрівальними елементами по периметру камери. Таким чином, довкола страви підтримується однакова температура протягом усього часу приготування. Ця технологія призначена для збереження природної вологості продуктів, оскільки виключає дію вентиляторів та застосування функції зволоження.
Режими роботи регулюються панелі керування. Після досягнення заданих параметрів обладнання автоматично переходить у режим зберігання.


Переваги низькотемпературних печей


Збереження вологи та мінімальна втрата ваги продукту під час його приготування.
Зручність керування за допомогою спеціальної панелі та цілого ряду автоматичних програм.
Збереження вітамінів та інших корисних речовин у продукті. Продукти не пересушуються і залишаються ніжними.
Економічне споживання енергії.
Збільшення терміну зберігання продуктів.
Деякі моделі мають функцію коптильні, що дозволяє урізноманітнити меню закладу новими стравами.
Завдяки точному контролю температури, страви готуються без ризику перепікання чи недоготування.


Для чого використовуються?


Низькотемпературні печі використовуються для:

  • Приготування м'яса. Наприклад, стейки чи запечена свинина виходять дуже соковитими.
  • Методу конфі. Повільне тушкування у власному жиру, що часто застосовується для качиних ніжок.
  • Сувід. Приготування продуктів у вакуумі з максимально точним дотриманням температурного режиму.
  • Приготування соусів. Густі й насичені соуси, які потребують тривалого томлення.


Якщо вам потрібна якісна низькотемпературна піч для вашого ресторану, їдальні, кафе чи іншого закладу громадського харчування, звертайтесь до нашого інтернет-магазину. Ми пропонуємо широкий вибір моделей професійного обладнання від провідних брендів , швидку доставку по всій Україні та професійну консультацію.




🍪 Наш веб-сайт використовує файли cookies

Наш сайт використовує файли cookies. Продовжуючи користуватися сайтом, ми припускаємо, що ви даєте дозвіл на використання файлів cookie, як зазначено в нашій Політиці конфіденційності.

Зв'язатися з нами

Львів

Відділ продажу

+38 (097) 209 50 70

Відділ сервісу

+38 (067) 507 01 73

Київ

Відділ продажу

+38 (067) 137-75-53

Відділ сервісу

+38 (067) 551 43 84