Відкриваєте новий ресторан ☕ ? Натисніть тут, щоб зв’язатися з одним із наших спеціалістів

Магазин

Обладнання для Сувід (Sous-Vide)

Фільтр

Скинути

Бренд

Країна виробник

Матеріал корпуса

Потужність, кВт

Напруга, В

Ширина, мм

Довжина, мм

Висота, мм

Гарантійний термін, міс

Вага (нетто), кг

Температурний режим, °С

Вид обладнання

Стан

Раніше переглянуті товари

Samaref Холодильна вітрина VR 1500 image
VR1500
Samaref Холодильна вітрина VR 1500
EasyLine Слайсер HBS-250 image
HBS-250
EasyLine Слайсер HBS-250
Samaref Шафа шокового охолодження/заморозки PO 12T EP image
PO12TEP
Samaref Шафа шокового охолодження/заморозки PO 12T EP
KAYALAR Гастроємкість  GN1/4  h40 мм  image
54004000016
KAYALAR Гастроємкість GN1/4 h40 мм
Frenox Холодильна шафа BN12-R290 image
BN12-R290
Frenox Холодильна шафа BN12-R290
Bartscher Марміт пересувний WB3110 image
200262
Bartscher Марміт пересувний WB3110
Martellato Ложка для морозива 20 см жовта image
10SGC06
Martellato Ложка для морозива 20 см жовта

Новинки

JUKA Морозильна скриня M300Z image
M300Z
JUKA Морозильна скриня M300Z
JUKA Морозильна скриня M400S image
M400S
JUKA Морозильна скриня M400S
Bartscher Мікрохвильова піч DIG, 25 л, 1000 Вт, 1 магнетрон 610181 image
610181
Bartscher Мікрохвильова піч DIG, 25 л, 1000 Вт, 1 магнетрон 610181
ТЕХМА Плита індукційна ПІ4-3,5 image
ПІ4-3,5
ТЕХМА Плита індукційна ПІ4-3,5
ТЕХМА Індукційна плита  ПІ2-2,8 кВт image
ПІ2-2,8
ТЕХМА Індукційна плита ПІ2-2,8 кВт
Paderno Плита індукційна Schott ceran18162-RB image
18162-RB
Paderno Плита індукційна Schott ceran18162-RB
ТЕХМА Плита індукційна ПІ4-2,8 image
ПІ4-2,8
ТЕХМА Плита індукційна ПІ4-2,8
KOGAST Електрична плита ES-T47/1 image
ES-T47/1
KOGAST Електрична плита ES-T47/1

Лідери продажів

Топ продаж
MyChef Пароконвекційна піч Cook iCook 6 GN 1/1 image
CIE6100D
MyChef Пароконвекційна піч Cook iCook 6 GN 1/1
Топ продаж
Robot Coupe Термо-Кутер Robot Cook 43000R image
43000R
Robot Coupe Термо-Кутер Robot Cook 43000R
Samaref Холодильний стіл TS2 M SP TN image
TS2MSPTN
Samaref Холодильний стіл TS2 M SP TN
Топ продаж
Rational Пароконвекційна піч iCombi Pro 6-1/1 image
CB1ERRA.0017681
Rational Пароконвекційна піч iCombi Pro 6-1/1

Цікавить рішення під ключ?

Готові запропонувати індивідуальне комплексне рішення для вашої кухні HoReCa: від проєктування та підбору обладнання до повного сервісу. Сформуємо ідеальну пропозицію для вашого бізнесу.

Технологія Sous-vide: Низькотемпературне приготування їжі у вакуумі

Сувід це

Технологія Sous-vide (з фр. «у вакуумі») передбачає низькотемпературне приготування різних герметично упакованих продуктів, таких як м’ясо, риба, птиця, а також овочі, фрукти та багато іншого, протягом тривалого часу.

Її головною особливістю є робота з низькими (мін. +50-60º, макс. +90ºС) і стабільними температурами, а також тривалий час теплової обробки. Обов'язкова умова — попереднє пакування їжі в спеціальний пакет за допомогою вакуумної машини, де повністю викачується все повітря. Завдяки відсутності повітряного прошарку, температура води та вмісту упаковки вирівнюється, а приготування відбувається рівномірно. Ви ніколи не зіпсуєте та не перегрієте свою страву.

Підтримувати постійний нагрів із точним контролем до ±0,03°С і відстежувати час до повної готовності дозволяють термостати sous vide. Зручні у використанні, вони мають надійну конструкцію та компактні розміри. Оснащені водонепроникним дисплеєм і захисною решіткою. Поставляються як окремо, так і в комплекті з ваннами місткістю до 58 л. Можливе спільне використання з котлами та гастроємностями з нержавіючої сталі або полікарбонату. Неперервний рух рідини та рівномірний розподіл тепла по всьому об’єму ємності забезпечує циркуляційний насос. Передбачений автоматичний захист від перевантаження та перегріву.

Переваги занурювальних термостатів для сувід

Професійний сувід оснащений наступними опціями:

  • Занурювальний термостат, який дозволяє точно вимірювати температуру.
  • Можливість програмувати температурні показники та час приготування.
  • Безпека всіх компонентів навіть при зануренні у воду.
  • Дисплей з індикаторами основних характеристик.
  • Невеликий розмір.

Сувід обладнання для професійної кухні: нові можливості

Головна перевага сувідниці для ресторану — можливість значно розширити меню та запропонувати клієнтам нові страви, зокрема в стилі молекулярної кухні. Використання інноваційного обладнання у сфері громадського харчування дозволяє готувати за новою технологією м’ясо, овочі, рибу.

Занурювальний сувід дозволяє продуктам зберігати текстуру та колір, водночас вони стають дуже ніжними та м'якими. Під час приготування страв не використовується обсмажування на олії, тому апарат підходить для кафе та їдалень, орієнтованих на здорове харчування.

Як вибрати ідеальний сувід апарат для вашого ресторану

Вибираючи обладнання для професійної кухні або для дому, варто звернути увагу на такі особливості:

Потужність, яка впливає на швидкість нагрівання та продуктивність обладнання. Для домашнього використання підійдуть малопотужні пристрої, але для професійної кухні потрібно обирати пристрої з потужністю не менше ніж 1500 Вт.

Максимальна температура. Чим вищий цей показник, тим функціональнішим є пристрій. Наприклад, апарат із максимальною температурою 99 градусів можна використовувати також для тушкування.

Об’єм ємності, вибір якого залежить від кількості сувід страв у меню та прохідності закладу.

Особливості обладнання сувід

У каталозі представлені термостати sous vide та ванни для них. Обладнання сувід дозволяє забезпечити ефективну низькотемпературну обробку продуктів, що сприяє збереженню смаків, ароматів, корисних речовин і соковитості. Рівномірний розподіл температури допомагає приготувати страву, наприклад, стейк, без утворення скоринки, а також захищає м’ясо чи інші інгредієнти від пригорання та надмірного висихання.

Призначені для використання на кухнях ресторанів і їдалень, занурювальні термостати сувід відповідають вимогам безпеки, що пред’являються до обладнання, яке використовується у сфері харчової промисловості. Корпуси апаратів та компоненти, що контактують із водою, виготовлені з нержавіючої сталі AISI 304. Передбачено захист електричних термостатів sous vide від перегріву та від увімкнення без занурення у рідину.

🍪 Наш веб-сайт використовує файли cookies

Наш сайт використовує файли cookies. Продовжуючи користуватися сайтом, ми припускаємо, що ви даєте дозвіл на використання файлів cookie, як зазначено в нашій Політиці конфіденційності.

Зв'язатися з нами

Львів

Відділ продажу

+38 (097) 209 50 70

Відділ сервісу

+38 (067) 507 01 73

Київ

Відділ продажу

+38 (067) 137-75-53

Відділ сервісу

+38 (067) 551 43 84