Відкриваєте новий ресторан ☕ ? Натисніть тут, щоб зв’язатися з одним із наших спеціалістів

Магазин

Печі для піци

Фільтр

Скинути

Бренд

Країна виробник

Потужність, кВт

Напруга, В

Довжина, мм

Ширина, мм

Висота, мм

Температурний режим, °С

Вага (нетто), кг

Розміри дека

Гарантійний термін, міс

Джерело живлення

Підключення до водопроводу

Підключення до інтернету

Підключення до каналізації

Термощуп

Тип мийки

Призначення печей

Стан

Вид обладнання

Фільтр

Ви обрали 4 товари

Скинути

760

760
  • За замовчуванням
  • За популярністю
  • Від дешевого до дорогого
  • Від дорогого до дешевого
RM Gastro Піч для піци B 12 image
104201215
RM Gastro Піч для піци B 12
RM Gastro Піч для піци B 8 image
104200810
RM Gastro Піч для піци B 8
Bartscher Піч для піци ET 205 image
2002170
Bartscher Піч для піци ET 205
Bartscher Піч для піци CT 200 image
2002020
Bartscher Піч для піци CT 200

Новинки

Tefcold ASМорозильна скриня FR 505S-I image
FR 505S-I
Tefcold ASМорозильна скриня FR 505S-I
JUKA Морозильна скриня M300Z image
M300Z
JUKA Морозильна скриня M300Z
JUKA Морозильна скриня M400S image
M400S
JUKA Морозильна скриня M400S
Bartscher Мікрохвильова піч DIG, 25 л, 1000 Вт, 1 магнетрон 610181 image
610181
Bartscher Мікрохвильова піч DIG, 25 л, 1000 Вт, 1 магнетрон 610181
ТЕХМА Плита індукційна ПІ4-3,5 image
ПІ4-3,5
ТЕХМА Плита індукційна ПІ4-3,5
ТЕХМА Індукційна плита  ПІ2-2,8 кВт image
ПІ2-2,8
ТЕХМА Індукційна плита ПІ2-2,8 кВт
Paderno Плита індукційна Schott ceran18162-RB image
18162-RB
Paderno Плита індукційна Schott ceran18162-RB
ТЕХМА Плита індукційна ПІ4-2,8 image
ПІ4-2,8
ТЕХМА Плита індукційна ПІ4-2,8

Лідери продажів

Топ продаж
MyChef Пароконвекційна піч Cook iCook 6 GN 1/1 image
CIE6100D
MyChef Пароконвекційна піч Cook iCook 6 GN 1/1
Топ продаж
Robot Coupe Термо-Кутер Robot Cook 43000R image
43000R
Robot Coupe Термо-Кутер Robot Cook 43000R
Samaref Холодильний стіл TS2 M SP TN image
TS2MSPTN
Samaref Холодильний стіл TS2 M SP TN
Топ продаж
Rational Пароконвекційна піч iCombi Pro 6-1/1 image
CB1ERRA.0017681
Rational Пароконвекційна піч iCombi Pro 6-1/1

Цікавить рішення під ключ?

Готові запропонувати індивідуальне комплексне рішення для вашої кухні HoReCa: від проєктування та підбору обладнання до повного сервісу. Сформуємо ідеальну пропозицію для вашого бізнесу.

Професійна піч для піци покращить перспективи вашого бізнесу. Неважливо, відкриваєте новий ресторан або просто хочете внести нові позиції в меню - ця покупка стане гарною інвестицією. Піч для піци – це спеціалізоване теплове обладнання, призначене для випікання піци, а також коржів, пирогів, брускет та аналогічної продукції. Вона знаходить широке застосування, як у піцеріях, ресторанах та кафе, так і на харчовому виробництві.

Основні види печей

1. Піч на дровах для піци

Якщо ви бажаєте відтворити автентичний смак Італії, вибирайте піч для піци на дровах. Крім того, відкритий вогонь додасть естетики вашому ресторану.

2. Піч для піци електрична

У них можна готувати кілька піц одночасно. Рівномірна циркуляція повітря створює оптимальні умови для хлібопекарського виробництва.

3. Конвеєрна піч для піци

Конвеєрна піч - використовується в безперервному виробництві, встановлюються у великих піцеріях, де щогодини надходять десятки замовлень. Забезпечують рівномірне нагрівання і чудову хрустку скоринку.

Як правильно вибрати печі для піци

Професійне обладнання для приготування випічки призначене не тільки для піци, але і таких страв, як коржики з різними наповнювачами, пироги, брускетта. Завдяки функціональності та простому управлінню, подова піч для піци забезпечує рівномірне пропікання тіста, топінг залишається соковитим та м'яким, зберігаючи аромат та смакові характеристики.

У нашому каталозі можна вибрати і купити різні моделі обладнання для піцерії, при виборі яких рекомендується враховувати такі критерії:

  • потрібну саме вам продуктивність обладнання;
  • габарити конструкції печі: обладнання потрібно буде розмістити на кухні так, щоб поряд залишалося достатньо місця для завантаження та вивантаження піци та обслуговування техніки;
  • потужність;
  • кількість ярусів та діаметр піци (для підвищення продуктивності можна вибрати двоярусні печі для одночасного приготування двох страв);
  • тип ручки (знімна або незнімна);
  • наявність та кількість піддонів для збору крихти;
  • тип управління, особливості регулювання температури та часу готування;
  • наявність оглядового вікна для візуального визначення ступеня готовності піци;
  • підсвічування робочої камери та тип дна печі (кераміка забезпечує більш рівномірний розподіл тепла);
  • наявність отвору для викиду диму.

Ринок печей для професійної кухні є великим. Моделі відрізняються продуктивністю, методами виготовлення та функціями.

Яке обладнання для піцерії купити: типи та переваги моделей.

Основним важливим відмінністю печей для піци є тип нагріву.

Піч для піци на дровах - складається з кам'яного поду та цегляного бані у вигляді півсфери. Приготування займає трохи більше 180 секунд при температурі до 420 °C.

Піч на дровах для піци – це можливість приготування справжньої італійської випічки з неповторним смаком та ароматом на натуральному паливі. Таке обладнання стане буде притягувати клієнтів, які із задоволенням спостерігають за процесом готування на відкритому вогні. Піч на дровах для піци може бути різної форми та габаритів, що вбудовуються та мобільні, з камерою з натурального каменю або кераміки.

Електричні, газові:

Піч для піци електрична - найбільш звична для користувачів піч для піци електрична. Вона проста в підключенні, використанні та догляді. Працює від мережі 220 чи 380 В. Можуть встановлюватись у ресторанах та піцеріях. Температурний режим у камері – 60…450 °С. Продуктивність визначає кількість ярусів та їх розмір. Одночасно можна готувати до 8 піц. Оснащені термостійким оглядовим вікном для контролю випікання.

Печі можуть відрізнятись за місткістю. Існують невеликі моделі, розраховані на одночасне приготування 2-4 піци діаметром трохи більше 35 см. Печі середнього розміру дозволяють приготувати вже 6-10 аналогічних піц, а великих печах готують 12 і більше одиниць продукту одночасно. Кількість рівнів може бути варіативно. Найбільш популярними є 1-3-рівневі моделі.

Газова піч для піци вважається найекономічнішим варіантом. Газові пальники забезпечують максимально швидке нагрівання камери. Піч для піци газова підтримує температуру 420 °C. Під вогнетривким подом розміщується розгалужена пальник, що попередньо змішує газ з частиною повітря. Приплив повітря відбувається за рахунок отворів на дні та стінках камери. Ціна обладнання для піцерії, що працює на газі, висока, але апарати економічні з точки зору енергоспоживання.

Електро- та газова техніка представлена у різних варіаціях, серед яких особливо можна виділити конвеєрну піч для піци. Тип печей розрахований на швидке приготування великих обсягів випічки та відмінно підходить для закладів громадського харчування з великою прохідністю та харчового виробництва. Їхня продуктивність в залежності від моделі становить від 16 до 250 виробів на годину. Обладнання може бути одно-або двоярусним, відрізнятися розміром конвеєрної стрічкою, типом керування та набором додаткових опцій. Заготівля запускається у спеціальний контейнер, за допомогою конвеєра потрапляє до теплової камери та з іншого боку виходить готова піца Температура камери при максимальному нагріванні досягає 350°С. Автоматичне розподілення теплових потоків не дає продукту підгоріти. Піца готується 7-8 хвилин.

Істотно полегшити та прискорити процес приготування випічки дозволяють преси для піци, що формують тістові заготовки виробів різних діаметрів.

Особливості та характеристики печей

Для обладнання кафе та ресторанів використовуються печі для піци різних типів, але оптимальним варіантом є подова модель. Вона забезпечує швидке нагрівання та приготування страви всього за 1-8 хвилин, випічка при цьому залишається пишною та соковитою, зберігаючи свої смакові якості.

Подові печі для виготовлення піци класифікуються залежно від потужності, джерела тепла, продуктивності, кількості робочих ярусів. Але всі вони мають такі особливості:

  • основна сфера застосування – кафе, ресторани, піцерії, пекарні;
  • джерело енергії - електрика (деякі моделі можуть працювати на газі);
  • максимальне нагрівання до температури +450°С (робоча камера може зберігати тепло до 50 хвилин);
  • різні модифікації: печі для піци можуть бути розраховані на малий, середній та великий діаметри, одночасного приготування двох страв.

Печі з електричним джерелом тепла оснащується ТЕНами для нагрівання камери. Рівномірне та швидке пропікання забезпечується спеціальною сіткою, на яку викладається виріб. Регулювання інтенсивності нагріву в камері подової печі дозволяє зберегти випічку пишною та м'якою. Найменші моделі дозволяють випікати 1-2 піци за робочий цикл. Для ресторанів і піцерій рекомендується багатофункціональна піч з двома ярусами, що випікає до 6 піц за цикл і має підвищену продуктивність.

Якщо вам потрібне якісне обладання для піцерії, ресторану чи іншого закладу громадського харчування, звертайтесь до нашого інтернет-магазину. Ми пропонуємо широкий вибір моделей професійного обладнання від провідних брендів , швидку доставку по всій Україні та професійну консультацію.

🍪 Наш веб-сайт використовує файли cookies

Наш сайт використовує файли cookies. Продовжуючи користуватися сайтом, ми припускаємо, що ви даєте дозвіл на використання файлів cookie, як зазначено в нашій Політиці конфіденційності.

Зв'язатися з нами

Львів

Відділ продажу

+38 (097) 209 50 70

Відділ сервісу

+38 (067) 507 01 73

Київ

Відділ продажу

+38 (067) 137-75-53

Відділ сервісу

+38 (067) 551 43 84