Відкриваєте новий ресторан ☕ ? Натисніть тут, щоб зв’язатися з одним із наших спеціалістів

Магазин

Посудомийні машини професійні

Фільтр

Скинути

Бренд

Країна виробник

Матеріал корпуса

Потужність, кВт

Напруга, В

Ширина, мм

Довжина, мм

Висота, мм

Гарантійний термін, міс

Вага (нетто), кг

Температурний режим, °С

Продуктивність

Підключення до водопроводу

Тип завантаження

Підключення до каналізації

Дозатор миючого

Дозатор ополіскуючого

Максимальна висота посуду, мм

Розміри касет

Цикл мийки, сек

Вид обладнання

Стан

Фільтр

Ви обрали 6 товарів

Скинути

220

220
  • За замовчуванням
  • За популярністю
  • Від дешевого до дорогого
  • Від дорогого до дешевого
Asber Машина посудомийна фронтальна GE500DD image
GE500DD
Asber Машина посудомийна фронтальна GE500DD
ATA Посудомийна машина з кошиком B21 image
B21
ATA Посудомийна машина з кошиком B21
Elframo Посудомийна машина BE 50 VE image
B317200
Elframo Посудомийна машина BE 50 VE
Elframo Посудомийна машина BE 40 image
B211100
Elframo Посудомийна машина BE 40
Elframo Посудомийна машина BE 35 image
B111100
Elframo Посудомийна машина BE 35
Elframo Посудомийна машина BE 50 з дозатором миючого засобу image
B312204
Elframo Посудомийна машина BE 50 з дозатором миючого засобу

Раніше переглянуті товари

EasyLine Гриль контактний EG-01 image
EG-01
EasyLine Гриль контактний EG-01
Hoshizaki Льодогенератор IM-240ANE-HC image
IM-240ANE-HC
Hoshizaki Льодогенератор IM-240ANE-HC
Samaref Морозильна шафа PF 600 BT image
PF600BT
Samaref Морозильна шафа PF 600 BT
RGV Слайсер LUSSO 22 GL image
90541
RGV Слайсер LUSSO 22 GL
RM Gastro Фритюрниця FE 04 image
100100100
RM Gastro Фритюрниця FE 04
ICB Апарат для випікання тартів Cook-Matic image
FCTN1
ICB Апарат для випікання тартів Cook-Matic
Bartscher Тепловий міст IHR950 image
114003
Bartscher Тепловий міст IHR950
Rational Пароконвекційна піч  iCombi Pro XS 6-2/3 image
CA1ERRA.0001245
Rational Пароконвекційна піч iCombi Pro XS 6-2/3

Новинки

Fines Конвекційна піч FB5-S CL image
100-601.000010
Fines Конвекційна піч FB5-S CL
Fines Конвекційна піч FB10-S CL image
100-603.000010
Fines Конвекційна піч FB10-S CL
Fines Конвекційна піч FB10-S-Smart image
100-603
Fines Конвекційна піч FB10-S-Smart
Fimar Картоплечистка PPF 10 (380) з підставкою + бічний абразив + автоподача води image
000014987
Fimar Картоплечистка PPF 10 (380) з підставкою + бічний абразив + автоподача води
Стіл з полицею 800х500х850 image
000013764
Стіл з полицею 800х500х850
Стелаж-сушка 4 рівні 1600х400х1800 image
000013841
Стелаж-сушка 4 рівні 1600х400х1800
Стелаж 2 рівні посилений 1000х500х1000 image
000013884
Стелаж 2 рівні посилений 1000х500х1000
Стелаж 3 рівні посилений 1000х500х1400 image
000013885
Стелаж 3 рівні посилений 1000х500х1400

Лідери продажів

Топ продаж
MyChef Пароконвекційна піч Cook iCook 6 GN 1/1 image
CIE6100D
MyChef Пароконвекційна піч Cook iCook 6 GN 1/1
Топ продаж
Robot Coupe Термо-Кутер Robot Cook 43000R image
43000R
Robot Coupe Термо-Кутер Robot Cook 43000R
Samaref Холодильний стіл TS2 M SP TN image
TS2MSPTN
Samaref Холодильний стіл TS2 M SP TN
Топ продаж
Rational Пароконвекційна піч iCombi Pro 6-1/1 image
CB1ERRA.0017681
Rational Пароконвекційна піч iCombi Pro 6-1/1

Цікавить рішення під ключ?

Готові запропонувати індивідуальне комплексне рішення для вашої кухні HoReCa: від проєктування та підбору обладнання до повного сервісу. Сформуємо ідеальну пропозицію для вашого бізнесу.


Професійна посудомийна машина: як вибрати оптимальний тип для вашого бізнесу

Професійна посудомийна машина поділяється на кілька типів: фронтальна, купольна та конвеєрна (тунельна) посудомийна машина. Кожен з них має свої особливості і підходить для певних підприємств громадського харчування.

Фронтальна посудомийна машина: компактне рішення для кафе та барів

Фронтальні посудомийні машини відрізняються простотою використання та компактними розмірами, що дозволяє встановлювати їх практично у будь-якому місці кухні. Завантажувальні дверцята посудомийної відкриваються фронтально, посуд нерухомий.

Середній час миття складає 2-3 хвилини, а максимальне – 6 хвилин. Фронтальні машини підходять для невеликих кафе або барів, де потрібна обробка до 35 кошиків на годину.

Купольна посудомийна машина: універсальність і продуктивність для ресторанів

Купольна посудомийна машина -  від фронтального відрізняється великою зручністю користування для операторів і більшою продуктивністю. Вони здатні помити до 1100 тарілок за годину і мають більшу універсальність. У купольні машини можна завантажувати не лише тарілки та склянки, а й гастроємності, деко, сковороди та невисокі каструлі.

У купольних машинах застосовується функція рекуперації, яка дозволяє заощадити воду і знизити витрати засобу для чищення. Купольна посудомийна машина  обладнана потужними тенами та бойлерами, що скорочує час миття та забезпечує швидке прогрівання води. Їх потужності достатньо для встановлення у великих барах чи ресторанах, де потрібне обслуговування до 600 страв на день або одночасне обслуговування до 200 осіб.


Конвеєрна (тунельна) посудомийна машина: ідеальний вибір для великих підприємств

Конвеєрні посудомийні машини призначені для підприємств з високими потребами миття посуду. Вони дозволяють виконувати величезний обсяг роботи за лічені хвилини та значно скорочують трудомісткі витрати води.

Конвеєрні машини оснащені спеціальною системою транспортування, тому монтуються у вигляді тунелю, через який проходять посуд та кошики з посудом. Таке обладнання є найбільш ефективним для підприємств, що потребують безперервного миття великого обсягу посуду, таких як великі ресторани або підприємства громадського харчування.

Посудомийне обладнання для підприємств харчування з нашого каталогу миє посуд наступних видів:

  • склянки, чашки, келихи,

  • столові прибори,

  • тарілки,

  • гастроємності,

  • каструлі, сковороди,

  • кухонний інвентар.

Як правильно підібрати професійну посудомийну машину для ресторану

Підбір професійної посудомийної машини для підприємства громадського харчування залежить від обсягів роботи, специфіки посуду та вимог до якості миття. Необхідно враховувати рекомендації виробника щодо розкладки посуду та вибору певних режимів роботи.

Вибір посудомийної машини: економія часу та ресурсів для вашого бізнесу

Головна мета при виборі посудомийного обладнання – забезпечити потреби закладу в чистому посуді без простоїв та коригувати тимчасові піки. Таким чином, правильно підібране обладнання дозволить оптимізувати процес миття, заощадити час та ресурси підприємства громадського харчування.

Якщо вам потрібна якісна професійна посудомийна машина для вашого ресторану, їдальні, кафе чи іншого закладу громадського харчування, звертайтесь до нашого інтернет-магазину. Ми пропонуємо широкий вибір моделей професійного обладнання від провідних брендів , швидку доставку по всій Україні та професійну консультацію.



🍪 Наш веб-сайт використовує файли cookies

Наш сайт використовує файли cookies. Продовжуючи користуватися сайтом, ми припускаємо, що ви даєте дозвіл на використання файлів cookie, як зазначено в нашій Політиці конфіденційності.

Зв'язатися з нами

Львів

Відділ продажу

+38 (097) 209 50 70

Відділ сервісу

+38 (067) 507 01 73

Київ

Відділ продажу

+38 (067) 137-75-53

Відділ сервісу

+38 (067) 551 43 84