Відкриваєте новий ресторан ☕ ? Натисніть тут, щоб зв’язатися з одним із наших спеціалістів

Магазин

Поверхні для смаження

Фільтр

Скинути

Бренд

Країна виробник

Матеріал корпуса

Потужність, кВт

Напруга, В

Ширина, мм

Довжина, мм

Висота, мм

Гарантійний термін, міс

Вага (нетто), кг

Джерело живлення

Кількість конфорок, шт

Наявність духової шафи

Матеріал робочої поверхні

Температурний режим, °С

Вид обладнання

Стан

Фільтр

Ви обрали 3 товари

Скинути

660

660
  • За замовчуванням
  • За популярністю
  • Від дешевого до дорогого
  • Від дорогого до дешевого
Bartscher Поверхня для смаження GDP 650G image
A3700341
Bartscher Поверхня для смаження GDP 650G
Bartscher Поверхня для смаження GDP 650E-GR image
370036
Bartscher Поверхня для смаження GDP 650E-GR
Bartscher Поверхня для смаження GDP 650E-G image
A370032
Bartscher Поверхня для смаження GDP 650E-G

Раніше переглянуті товари

Samaref Морозильна кондитерська шафа DL 700 BTG PV image
DL700BTGPV
Samaref Морозильна кондитерська шафа DL 700 BTG PV

Новинки

JUKA Морозильна скриня M300Z image
M300Z
JUKA Морозильна скриня M300Z
JUKA Морозильна скриня M400S image
M400S
JUKA Морозильна скриня M400S
Bartscher Мікрохвильова піч DIG, 25 л, 1000 Вт, 1 магнетрон 610181 image
610181
Bartscher Мікрохвильова піч DIG, 25 л, 1000 Вт, 1 магнетрон 610181
ТЕХМА Плита індукційна ПІ4-3,5 image
ПІ4-3,5
ТЕХМА Плита індукційна ПІ4-3,5
ТЕХМА Індукційна плита  ПІ2-2,8 кВт image
ПІ2-2,8
ТЕХМА Індукційна плита ПІ2-2,8 кВт
Paderno Плита індукційна Schott ceran18162-RB image
18162-RB
Paderno Плита індукційна Schott ceran18162-RB
ТЕХМА Плита індукційна ПІ4-2,8 image
ПІ4-2,8
ТЕХМА Плита індукційна ПІ4-2,8
KOGAST Електрична плита ES-T47/1 image
ES-T47/1
KOGAST Електрична плита ES-T47/1

Лідери продажів

Топ продаж
MyChef Пароконвекційна піч Cook iCook 6 GN 1/1 image
CIE6100D
MyChef Пароконвекційна піч Cook iCook 6 GN 1/1
Топ продаж
Robot Coupe Термо-Кутер Robot Cook 43000R image
43000R
Robot Coupe Термо-Кутер Robot Cook 43000R
Samaref Холодильний стіл TS2 M SP TN image
TS2MSPTN
Samaref Холодильний стіл TS2 M SP TN
Топ продаж
Rational Пароконвекційна піч iCombi Pro 6-1/1 image
CB1ERRA.0017681
Rational Пароконвекційна піч iCombi Pro 6-1/1

Цікавить рішення під ключ?

Готові запропонувати індивідуальне комплексне рішення для вашої кухні HoReCa: від проєктування та підбору обладнання до повного сервісу. Сформуємо ідеальну пропозицію для вашого бізнесу.

Оснащення професійних кухонь включає широкий перелік теплового обладнання, серед яких входить і гаряча поверхня, яка використовується для приготування та розігріву страв.

Жарочна поверхня передбачає відсутність духової шафи і випускається в різних варіантах. Від класичних кухонних плит вона відрізняється можливістю приготування страв як у посуді, так і на самій поверхні.

Професійна поверхня для смаження - це оптимальний вибір для ресторанів і кафе будь-якого формату, адже обсяги приготування їжі там багаторазово перевищують ті, що виробляються на домашній кухні, навіть великої сковороди буває недостатньо.

З допомогою жарочної поверхні можна готувати всю різноманітність страв з м'яса, риби, овочів, яєць, можна випікати на ній млинці та оладки, готувати великі омлети та ін.  Температурний режим– 50-300 градусів – дозволяє задавати оптимальний режим для досягнення необхідного результату.

Переваги:

Рівномірна теплова обробка продуктів, що забезпечує їх швидке приготування та, як наслідок, збереження їх корисних та поживних властивостей.

Можливість використання у складі технологічних ліній та як самостійна одиниця.

Можливість одночасного приготування різних страв.

Типи обладнання:

Виходячи з джерела живлення виділяють газове та електричне обладнання.

Електрична поверхня для смаження: працює від електромережі напругою 220 або 380 Вольт. На ринку представлена велика кількість моделей. Залежно від конструкції виділяють настільні та підлогові.

Існують моделі з гладкою, рифленою та комбінованою поверхнею.

Технічні особливості та принцип роботи

Корпус обладнання виготовляють, як правило, з нержавіючої сталі. Сама поверхня для смаження виконується з чавуну або вуглецевої сталі товщиною не менше 12 мм. Жарочна поверхня має високу міцність і стійка до пошкодження столовими приладами, що дає можливість без побоювання перевертати і знімати продукти, що готуються.

По периметру робочої платформи розташований лоток для стоку жиру і рідини, що виділяється при готуванні. Звідти вони потрапляють до знімних лотків. При готуванні на рифлених поверхнях відбувається додаткова обробка продукту пором, який утворюється в борозенках поверхні з вологи, що стікає туди.

Для захисту від бризок передбачено спеціальний бортик.

Температура поверхні регулюється терморегулятором механічного чи електронного типу. Окремі моделі передбачають наявність кількох автономних температурних зон.

Особливості розміщення

Поверхня для смаження розміщується на столі, підставці або рівній підлозі з ухилом не більше 20 градусів. Зона розміщення обладнання має бути оснащена витяжною вентиляцією.

Вибираючи поверхню для смаження необхідно оцінити параметри моделі відповідно до потреби виробництва та особливостей кухонного простору.

Для невеликих закладів підійдуть моделі з однією зоною нагріву в настільному або компактному варіанті підлогові моделі. На великих підприємствах краще використовувати обладнання з двома або трьома зонами з незалежним нагріванням, які дозволяють готувати кілька різних страв.

Ви можете купити поверхню для смаження в нашому інтернет-магазині. Тут ви знайдете різноманітні асортименти моделей різної цінової категорії від перевірених виробників.

Можливості поверхні для смаження для громадського харчування

За конструкцією та функціональністю поверхні для смаження орієнтовані на ресторанне виробництво - залежно від моделі виробу вони дозволяють:

  • використовувати різні ділянки поверхні з різним рівнем нагріву;
  • використовувати гладку чи рифлену структуру робочої поверхні;
  • викладати кілька заготовок, задаючи різним зонам різні температурні режими;
  • отримувати страви з м'яса з різним ступенем прожарювання – на рифленій поверхні жир стікає у зміні лотки;
  • відводити жир від м'яса в процесі приготування у спеціальну вбудовану збірку;
  • готувати страви з використанням олії в поверхні для смаження з високими бортами, що запобігає розбризкуванню.

Поверхні для смаження  розраховані на приготування одночасно великої кількості порцій у максимально короткий час. Прокладені під нею ТЕНи можуть нагрівати всю поверхню рівномірно або зонами, при цьому різні області можуть мати рифлену або гладку поверхню.

🍪 Наш веб-сайт використовує файли cookies

Наш сайт використовує файли cookies. Продовжуючи користуватися сайтом, ми припускаємо, що ви даєте дозвіл на використання файлів cookie, як зазначено в нашій Політиці конфіденційності.

Зв'язатися з нами

Львів

Відділ продажу

+38 (097) 209 50 70

Відділ сервісу

+38 (067) 507 01 73

Київ

Відділ продажу

+38 (067) 137-75-53

Відділ сервісу

+38 (067) 551 43 84