Наш сайт в процесі оновлення.
Перепрошуємо ☕ за можливі тимчасові незручності.

Магазин

Поверхні для смаження

Фільтр

Скинути

Бренд

Країна виробник

Матеріал корпуса

Потужність, кВт

Напруга, В

Ширина, мм

Довжина, мм

Висота, мм

Гарантійний термін, міс

Вага (нетто), кг

Джерело живлення

Кількість конфорок, шт

Наявність духової шафи

Матеріал робочої поверхні

Температурний режим, °С

Вид обладнання

Стан

Фільтр

Ви обрали 25 товарів

Скинути

  • За замовчуванням
  • За популярністю
  • Від дешевого до дорогого
  • Від дорогого до дешевого
Lotus Поверхня для смаження електрична FTLD-68ET image
FTLD-68ET
Lotus Поверхня для смаження електрична FTLD-68ET
RedFox Електрична плита FTHC 90E image
FTHC 90E
RedFox Електрична плита FTHC 90E
RM Gastro Поверхня для смаження FTHR 60 E image
101001500
RM Gastro Поверхня для смаження FTHR 60 E
RM Gastro Поверхня для смаження FTH 60 E image
101001000
RM Gastro Поверхня для смаження FTH 60 E
RM Gastro Поверхня для смаження FTHC 740 E image
117110106
RM Gastro Поверхня для смаження FTHC 740 E
RM Gastro Поверхня для смаження FTH 780 E image
117110098
RM Gastro Поверхня для смаження FTH 780 E
RM Gastro Поверхня для смаження FTH 708 E image
117110097
RM Gastro Поверхня для смаження FTH 708 E
RM Gastro Поверхня для смаження FTHC 780 E image
117110108
RM Gastro Поверхня для смаження FTHC 780 E
RM Gastro Поверхня для смаження FTH 704 E image
117110095
RM Gastro Поверхня для смаження FTH 704 E
RM Gastro Поверхня для смаження FTHR 708 E image
117110099
RM Gastro Поверхня для смаження FTHR 708 E
RM Gastro Поверхня для смаження FTR 90/80 E image
101900018
RM Gastro Поверхня для смаження FTR 90/80 E
RM Gastro Поверхня для смаження FTH 704 G image
117110492
RM Gastro Поверхня для смаження FTH 704 G

Раніше переглянуті товари

Cuppone Піч для піци DN635/2D image
DN635/2D
Cuppone Піч для піци DN635/2D
Stalgast Корзина для стаканів на 16 секцій image
811600
Stalgast Корзина для стаканів на 16 секцій
Fines Піч для піци  ES 660-1 DIGITAL image
100-121
Fines Піч для піци ES 660-1 DIGITAL
Bartscher Гриль контактний 3600 2R image
A150671
Bartscher Гриль контактний 3600 2R
RM Gastro Фритюрниця  FE 780/17 E image
117090068
RM Gastro Фритюрниця FE 780/17 E
Sammic Ручний міксер COMBO MB-21  3030634 image
3030634
Sammic Ручний міксер COMBO MB-21 3030634
Bartscher Вітрина холодильна 78л нержавіюча сталь image
700478G
Bartscher Вітрина холодильна 78л нержавіюча сталь
RM Gastro Піч для піци B 4/50 image
118060000
RM Gastro Піч для піци B 4/50
Stalgast Контейнер для столових приборів GN 1/1 image
063110
Stalgast Контейнер для столових приборів GN 1/1
Samaref Шафа шокової заморозки PO 18V 3N image
PO18V3N
Samaref Шафа шокової заморозки PO 18V 3N
Winterhalter Ополіскуючий засіб B 100 N 5 л image
20000331
Winterhalter Ополіскуючий засіб B 100 N 5 л
MEC Конвекційна піч PE 46 DUR.1B image
PE46DUR.1B
MEC Конвекційна піч PE 46 DUR.1B
Sammic Вакууматор SE-520 CC  I I  image
1141142
Sammic Вакууматор SE-520 CC I I
WARING Муфта BB W032453 image
W032453
WARING Муфта BB W032453
Sirman Пила гастрономічна SO 2400 INOX colonna 380 В image
23230903F
Sirman Пила гастрономічна SO 2400 INOX colonna 380 В
Winterhalter Очисний засіб C 123 0,75л image
C123
Winterhalter Очисний засіб C 123 0,75л

Новинки

Fines Конвекційна піч FB5-S CL image
100-601.000010
Fines Конвекційна піч FB5-S CL
Fines Конвекційна піч FB10-S CL image
100-603.000010
Fines Конвекційна піч FB10-S CL
Fines Конвекційна піч FB10-S-Smart image
100-603
Fines Конвекційна піч FB10-S-Smart
Fimar Картоплечистка PPF 10 (380) з підставкою + бічний абразив + автоподача води image
000014987
Fimar Картоплечистка PPF 10 (380) з підставкою + бічний абразив + автоподача води
Стіл з полицею 800х500х850 image
000013764
Стіл з полицею 800х500х850
Стелаж-сушка 4 рівні 1600х400х1800 image
000013841
Стелаж-сушка 4 рівні 1600х400х1800
Стелаж 2 рівні посилений 1000х500х1000 image
000013884
Стелаж 2 рівні посилений 1000х500х1000
Стелаж 3 рівні посилений 1000х500х1400 image
000013885
Стелаж 3 рівні посилений 1000х500х1400

Лідери продажів

Топ продаж
MyChef Пароконвекційна піч Cook iCook 6 GN 1/1 image
CIE6100D
MyChef Пароконвекційна піч Cook iCook 6 GN 1/1
Топ продаж
Robot Coupe Термо-Кутер Robot Cook 43000R image
43000R
Robot Coupe Термо-Кутер Robot Cook 43000R
Samaref Холодильний стіл TS2 M SP TN image
TS2MSPTN
Samaref Холодильний стіл TS2 M SP TN
Топ продаж
Rational Пароконвекційна піч iCombi Pro 6-1/1 image
CB1ERRA.0017681
Rational Пароконвекційна піч iCombi Pro 6-1/1

Цікавить рішення під ключ?

Готові запропонувати індивідуальне комплексне рішення для вашої кухні HoReCa: від проєктування та підбору обладнання до повного сервісу. Сформуємо ідеальну пропозицію для вашого бізнесу.

Оснащення професійних кухонь включає широкий перелік теплового обладнання, серед яких входить і гаряча поверхня, яка використовується для приготування та розігріву страв.

Жарочна поверхня передбачає відсутність духової шафи і випускається в різних варіантах. Від класичних кухонних плит вона відрізняється можливістю приготування страв як у посуді, так і на самій поверхні.

Професійна поверхня для смаження - це оптимальний вибір для ресторанів і кафе будь-якого формату, адже обсяги приготування їжі там багаторазово перевищують ті, що виробляються на домашній кухні, навіть великої сковороди буває недостатньо.

З допомогою жарочної поверхні можна готувати всю різноманітність страв з м'яса, риби, овочів, яєць, можна випікати на ній млинці та оладки, готувати великі омлети та ін.  Температурний режим– 50-300 градусів – дозволяє задавати оптимальний режим для досягнення необхідного результату.

Переваги:

Рівномірна теплова обробка продуктів, що забезпечує їх швидке приготування та, як наслідок, збереження їх корисних та поживних властивостей.

Можливість використання у складі технологічних ліній та як самостійна одиниця.

Можливість одночасного приготування різних страв.

Типи обладнання:

Виходячи з джерела живлення виділяють газове та електричне обладнання.

Електрична поверхня для смаження: працює від електромережі напругою 220 або 380 Вольт. На ринку представлена велика кількість моделей. Залежно від конструкції виділяють настільні та підлогові.

Існують моделі з гладкою, рифленою та комбінованою поверхнею.

Технічні особливості та принцип роботи

Корпус обладнання виготовляють, як правило, з нержавіючої сталі. Сама поверхня для смаження виконується з чавуну або вуглецевої сталі товщиною не менше 12 мм. Жарочна поверхня має високу міцність і стійка до пошкодження столовими приладами, що дає можливість без побоювання перевертати і знімати продукти, що готуються.

По периметру робочої платформи розташований лоток для стоку жиру і рідини, що виділяється при готуванні. Звідти вони потрапляють до знімних лотків. При готуванні на рифлених поверхнях відбувається додаткова обробка продукту пором, який утворюється в борозенках поверхні з вологи, що стікає туди.

Для захисту від бризок передбачено спеціальний бортик.

Температура поверхні регулюється терморегулятором механічного чи електронного типу. Окремі моделі передбачають наявність кількох автономних температурних зон.

Особливості розміщення

Поверхня для смаження розміщується на столі, підставці або рівній підлозі з ухилом не більше 20 градусів. Зона розміщення обладнання має бути оснащена витяжною вентиляцією.

Вибираючи поверхню для смаження необхідно оцінити параметри моделі відповідно до потреби виробництва та особливостей кухонного простору.

Для невеликих закладів підійдуть моделі з однією зоною нагріву в настільному або компактному варіанті підлогові моделі. На великих підприємствах краще використовувати обладнання з двома або трьома зонами з незалежним нагріванням, які дозволяють готувати кілька різних страв.

Ви можете купити поверхню для смаження в нашому інтернет-магазині. Тут ви знайдете різноманітні асортименти моделей різної цінової категорії від перевірених виробників.

Можливості поверхні для смаження для громадського харчування

За конструкцією та функціональністю поверхні для смаження орієнтовані на ресторанне виробництво - залежно від моделі виробу вони дозволяють:

  • використовувати різні ділянки поверхні з різним рівнем нагріву;
  • використовувати гладку чи рифлену структуру робочої поверхні;
  • викладати кілька заготовок, задаючи різним зонам різні температурні режими;
  • отримувати страви з м'яса з різним ступенем прожарювання – на рифленій поверхні жир стікає у зміні лотки;
  • відводити жир від м'яса в процесі приготування у спеціальну вбудовану збірку;
  • готувати страви з використанням олії в поверхні для смаження з високими бортами, що запобігає розбризкуванню.

Поверхні для смаження  розраховані на приготування одночасно великої кількості порцій у максимально короткий час. Прокладені під нею ТЕНи можуть нагрівати всю поверхню рівномірно або зонами, при цьому різні області можуть мати рифлену або гладку поверхню.

🍪 Наш веб-сайт використовує файли cookies

Наш сайт використовує файли cookies. Продовжуючи користуватися сайтом, ми припускаємо, що ви даєте дозвіл на використання файлів cookie, як зазначено в нашій Політиці конфіденційності.

Зв'язатися з нами

Львів

Відділ продажу

+38 (097) 209 50 70

Відділ сервісу

+38 (067) 507 01 73

Київ

Відділ продажу

+38 (067) 137-75-53

Відділ сервісу

+38 (067) 551 43 84