Відкриваєте новий ресторан ☕ ? Натисніть тут, щоб зв’язатися з одним із наших спеціалістів

Магазин

Шафи шокової заморозки

Фільтр

Скинути

Напруга, В

Ширина, мм

Довжина, мм

Висота, мм

Гарантійний термін, міс

Вага (нетто), кг

Вид обладнання

Стан

Температурний режим, °С

Об`єм камери, л

Кількість рівнів

Кількість дверей

Тип двері

Бренд

Країна виробник

Матеріал корпуса

Потужність, кВт

Раніше переглянуті товари

Martellato Ложка для морозива 20 см зелена image
10SGC05
Martellato Ложка для морозива 20 см зелена
Bartscher Індукційна плита A105942 image
A105942
Bartscher Індукційна плита A105942
RM Gastro Плита SPQ 704 E image
117260064
RM Gastro Плита SPQ 704 E
Rational Сито для затримування продуктів під час зливу image
60.71.327
Rational Сито для затримування продуктів під час зливу
Rieber Гастроємкість GN1/1 100 мм 84010109 image
84010109
Rieber Гастроємкість GN1/1 100 мм 84010109
Samaref Холодильний стіл TG4 EP SP TN image
TG4EPSPTN
Samaref Холодильний стіл TG4 EP SP TN
Sirman Пила гастрономічна  SO 2020 INOX настільна  230 В image
24200702F
Sirman Пила гастрономічна SO 2020 INOX настільна 230 В

Новинки

Tefcold ASМорозильна скриня FR 505S-I image
FR 505S-I
Tefcold ASМорозильна скриня FR 505S-I
JUKA Морозильна скриня M300Z image
M300Z
JUKA Морозильна скриня M300Z
JUKA Морозильна скриня M400S image
M400S
JUKA Морозильна скриня M400S
Bartscher Мікрохвильова піч DIG, 25 л, 1000 Вт, 1 магнетрон 610181 image
610181
Bartscher Мікрохвильова піч DIG, 25 л, 1000 Вт, 1 магнетрон 610181
ТЕХМА Плита індукційна ПІ4-3,5 image
ПІ4-3,5
ТЕХМА Плита індукційна ПІ4-3,5
ТЕХМА Індукційна плита  ПІ2-2,8 кВт image
ПІ2-2,8
ТЕХМА Індукційна плита ПІ2-2,8 кВт
Paderno Плита індукційна Schott ceran18162-RB image
18162-RB
Paderno Плита індукційна Schott ceran18162-RB
ТЕХМА Плита індукційна ПІ4-2,8 image
ПІ4-2,8
ТЕХМА Плита індукційна ПІ4-2,8

Лідери продажів

Топ продаж
MyChef Пароконвекційна піч Cook iCook 6 GN 1/1 image
CIE6100D
MyChef Пароконвекційна піч Cook iCook 6 GN 1/1
Топ продаж
Robot Coupe Термо-Кутер Robot Cook 43000R image
43000R
Robot Coupe Термо-Кутер Robot Cook 43000R
Samaref Холодильний стіл TS2 M SP TN image
TS2MSPTN
Samaref Холодильний стіл TS2 M SP TN
Топ продаж
Rational Пароконвекційна піч iCombi Pro 6-1/1 image
CB1ERRA.0017681
Rational Пароконвекційна піч iCombi Pro 6-1/1

Цікавить рішення під ключ?

Готові запропонувати індивідуальне комплексне рішення для вашої кухні HoReCa: від проєктування та підбору обладнання до повного сервісу. Сформуємо ідеальну пропозицію для вашого бізнесу.

Зі збереженням продукції протягом тривалого часу добре справляється шафа шокової заморозки. Заморожування допускається як для сирих продуктів, так готових страв. При необхідності продукти витягуються з шафи, проходять термічну обробку і готові до подачі на стіл.  Шокова заморозка є процесом швидкого зниження температури продукту до -18°C і нижче. У цьому повністю зупиняється розмноження бактерій, а структура продукту мало порушується. Після розморожування смак та зовнішній вигляд їжі залишаються близькими до вихідних, а у її складі максимально зберігаються вітаміни та поживні речовини.


Переваги обладнання


Система охолодження налаштована таким чином, що забезпечує збереження смакових та якісних властивостей їжі доти, доки вона не буде вилучена з шафи. Так як заморозка настає у максимально короткі терміни, виключено появу бактерій у продуктах. Таким чином, продукція залишається свіжою протягом кількох місяців і може бути виготовлена будь-якої миті. За смаком страви після шафи шокової заморозки анітрохи не поступаються свіжоприготовленою їжею.
Для заморозки підходять будь-які продукти, зокрема м'ясо, риба, овочі. Також допускається зберігання готових страв, включаючи борошняні та кондитерські вироби, холодні та гарячі закуски тощо.


Де знадобиться техніка


На будь-якому харчовому виробництві, ресторанах, кафе та магазинах із власним виробництвом шафа для заморозки допоможе зберегти готові страви в ідеальному стані та запропонувати покупцям смачну продукцію.


Де найчастіше використовується шафа шокового охолодження

  • на підприємствах харчового виробництва: птахофабрики, м'ясокомбінати, рибальські судна, заводи з виготовлення морозива тощо;
  • підприємства переробки харчової сировини: приготування заморожених овочевих та фруктових сумішей, ягід, зелені, напівфабрикатів та ін.;
  • у кондитерських та хлібопекарських цехах;
  • у закладах громадського харчування для підготовки та тривалого зберігання інгредієнтів та страв.

🍪 Наш веб-сайт використовує файли cookies

Наш сайт використовує файли cookies. Продовжуючи користуватися сайтом, ми припускаємо, що ви даєте дозвіл на використання файлів cookie, як зазначено в нашій Політиці конфіденційності.

Зв'язатися з нами

Львів

Відділ продажу

+38 (097) 209 50 70

Відділ сервісу

+38 (067) 507 01 73

Київ

Відділ продажу

+38 (067) 137-75-53

Відділ сервісу

+38 (067) 551 43 84