Відкриваєте новий ресторан ☕ ? Натисніть тут, щоб зв’язатися з одним із наших спеціалістів

Магазин

Шафи шокової заморозки

Фільтр

Скинути

Напруга, В

Ширина, мм

Довжина, мм

Висота, мм

Гарантійний термін, міс

Вага (нетто), кг

Вид обладнання

Стан

Температурний режим, °С

Об`єм камери, л

Кількість рівнів

Кількість дверей

Тип двері

Бренд

Країна виробник

Матеріал корпуса

Потужність, кВт

Фільтр

Ви обрали 4 товари

Скинути

1435

1435
  • За замовчуванням
  • За популярністю
  • Від дешевого до дорогого
  • Від дорогого до дешевого
Samaref Шафа шокової заморозки PO 12V EP image
PO12VEP
Samaref Шафа шокової заморозки PO 12V EP
Samaref Шафа шокової заморозки PO 12V image
PO12V
Samaref Шафа шокової заморозки PO 12V
Samaref Шафа шокового охолодження/заморозки PO 8T image
PO8T
Samaref Шафа шокового охолодження/заморозки PO 8T
Samaref Шафа шокового охолодження/заморозки PO 8T EP image
PO8TEP
Samaref Шафа шокового охолодження/заморозки PO 8T EP

Раніше переглянуті товари

MAXIMA Сковорода електрична 50л подвійна, глибина 70см  09398145 image
09398145
MAXIMA Сковорода електрична 50л подвійна, глибина 70см 09398145
Stalgast Посудомийна машина 803021 image
803021
Stalgast Посудомийна машина 803021
Caso Кавомолка жорнова 150 Вт Barista Flavour 1832 image
Barista Flavour 1832
Caso Кавомолка жорнова 150 Вт Barista Flavour 1832

Новинки

Morello Forni Піч купольна 130см ROSA ASIAGO TRAVERTINO NOCE image
Morello Forni Піч купольна 130см ROSA ASIAGO TRAVERTINO NOCE
BRAVILOR Бойлер проливний HWA 40 image
HWA 40
BRAVILOR Бойлер проливний HWA 40
Bartscher Чайник-термос з насосом 5л image
150993
Bartscher Чайник-термос з насосом 5л
Hendi Тостер конвеєрний image
261309
Hendi Тостер конвеєрний
Bartscher Гриль SALAMANDRA 500 image
151510
Bartscher Гриль SALAMANDRA 500
Bartscher Гриль SALAMANDRA S40 image
100524
Bartscher Гриль SALAMANDRA S40
Rational Кейтеринговий комплект 60.73.141 image
60.73.141
Rational Кейтеринговий комплект 60.73.141
Flamic Розділювач для круасанів RTC600-3 image
RTC600-3
Flamic Розділювач для круасанів RTC600-3

Лідери продажів

Топ продаж
MyChef Пароконвекційна піч Cook iCook 6 GN 1/1 image
CIE6100D
MyChef Пароконвекційна піч Cook iCook 6 GN 1/1
Топ продаж
Robot Coupe Термо-Кутер Robot Cook 43000R image
43000R
Robot Coupe Термо-Кутер Robot Cook 43000R
Samaref Холодильний стіл TS2 M SP TN image
TS2MSPTN
Samaref Холодильний стіл TS2 M SP TN
Топ продаж
Rational Пароконвекційна піч iCombi Pro 6-1/1 image
CB1ERRA.0017681
Rational Пароконвекційна піч iCombi Pro 6-1/1

Цікавить рішення під ключ?

Готові запропонувати індивідуальне комплексне рішення для вашої кухні HoReCa: від проєктування та підбору обладнання до повного сервісу. Сформуємо ідеальну пропозицію для вашого бізнесу.

Зі збереженням продукції протягом тривалого часу добре справляється шафа шокової заморозки. Заморожування допускається як для сирих продуктів, так готових страв. При необхідності продукти витягуються з шафи, проходять термічну обробку і готові до подачі на стіл.  Шокова заморозка є процесом швидкого зниження температури продукту до -18°C і нижче. У цьому повністю зупиняється розмноження бактерій, а структура продукту мало порушується. Після розморожування смак та зовнішній вигляд їжі залишаються близькими до вихідних, а у її складі максимально зберігаються вітаміни та поживні речовини.


Переваги обладнання


Система охолодження налаштована таким чином, що забезпечує збереження смакових та якісних властивостей їжі доти, доки вона не буде вилучена з шафи. Так як заморозка настає у максимально короткі терміни, виключено появу бактерій у продуктах. Таким чином, продукція залишається свіжою протягом кількох місяців і може бути виготовлена будь-якої миті. За смаком страви після шафи шокової заморозки анітрохи не поступаються свіжоприготовленою їжею.
Для заморозки підходять будь-які продукти, зокрема м'ясо, риба, овочі. Також допускається зберігання готових страв, включаючи борошняні та кондитерські вироби, холодні та гарячі закуски тощо.


Де знадобиться техніка


На будь-якому харчовому виробництві, ресторанах, кафе та магазинах із власним виробництвом шафа для заморозки допоможе зберегти готові страви в ідеальному стані та запропонувати покупцям смачну продукцію.


Де найчастіше використовується шафа шокового охолодження

  • на підприємствах харчового виробництва: птахофабрики, м'ясокомбінати, рибальські судна, заводи з виготовлення морозива тощо;
  • підприємства переробки харчової сировини: приготування заморожених овочевих та фруктових сумішей, ягід, зелені, напівфабрикатів та ін.;
  • у кондитерських та хлібопекарських цехах;
  • у закладах громадського харчування для підготовки та тривалого зберігання інгредієнтів та страв.

🍪 Наш веб-сайт використовує файли cookies

Наш сайт використовує файли cookies. Продовжуючи користуватися сайтом, ми припускаємо, що ви даєте дозвіл на використання файлів cookie, як зазначено в нашій Політиці конфіденційності.

Зв'язатися з нами

Львів

Відділ продажу

+38 (097) 209 50 70

Відділ сервісу

+38 (067) 507 01 73

Київ

Відділ продажу

+38 (067) 137-75-53

Відділ сервісу

+38 (067) 551 43 84