Відкриваєте новий ресторан ☕ ? Натисніть тут, щоб зв’язатися з одним із наших спеціалістів

Магазин

Вітрини для морозива

Фільтр

Скинути

Напруга, В

Ширина, мм

Довжина, мм

Висота, мм

Гарантійний термін, міс

Вага (нетто), кг

Вид обладнання

Стан

Температурний режим, °С

Об`єм камери, л

Кількість рівнів

Кількість дверей

Тип двері

Бренд

Країна виробник

Матеріал корпуса

Потужність, кВт

Раніше переглянуті товари

Arcos Сікач 160 мм,  460 гр серія Universal 288200 image
288200
Arcos Сікач 160 мм, 460 гр серія Universal 288200

Новинки

Tefcold ASМорозильна скриня FR 505S-I image
FR 505S-I
Tefcold ASМорозильна скриня FR 505S-I
JUKA Морозильна скриня M300Z image
M300Z
JUKA Морозильна скриня M300Z
JUKA Морозильна скриня M400S image
M400S
JUKA Морозильна скриня M400S
Bartscher Мікрохвильова піч DIG, 25 л, 1000 Вт, 1 магнетрон 610181 image
610181
Bartscher Мікрохвильова піч DIG, 25 л, 1000 Вт, 1 магнетрон 610181
ТЕХМА Плита індукційна ПІ4-3,5 image
ПІ4-3,5
ТЕХМА Плита індукційна ПІ4-3,5
ТЕХМА Індукційна плита  ПІ2-2,8 кВт image
ПІ2-2,8
ТЕХМА Індукційна плита ПІ2-2,8 кВт
Paderno Плита індукційна Schott ceran18162-RB image
18162-RB
Paderno Плита індукційна Schott ceran18162-RB
ТЕХМА Плита індукційна ПІ4-2,8 image
ПІ4-2,8
ТЕХМА Плита індукційна ПІ4-2,8

Лідери продажів

Топ продаж
MyChef Пароконвекційна піч Cook iCook 6 GN 1/1 image
CIE6100D
MyChef Пароконвекційна піч Cook iCook 6 GN 1/1
Топ продаж
Robot Coupe Термо-Кутер Robot Cook 43000R image
43000R
Robot Coupe Термо-Кутер Robot Cook 43000R
Samaref Холодильний стіл TS2 M SP TN image
TS2MSPTN
Samaref Холодильний стіл TS2 M SP TN
Топ продаж
Rational Пароконвекційна піч iCombi Pro 6-1/1 image
CB1ERRA.0017681
Rational Пароконвекційна піч iCombi Pro 6-1/1

Цікавить рішення під ключ?

Готові запропонувати індивідуальне комплексне рішення для вашої кухні HoReCa: від проєктування та підбору обладнання до повного сервісу. Сформуємо ідеальну пропозицію для вашого бізнесу.

Вітрини для морозива – топові моделі за найкращою ціною

Вітрина для морозива — це спеціалізоване обладнання, призначене для зберігання та демонстрації морозива в умовах громадського харчування, таких як кафе, ресторани, магазини та літні кафетерії. Вони забезпечують необхідний режим температури для збереження оптимальної консистенції і смаку морозива, а також захищають продукт від зовнішніх забруднень. Вітрини оснащені прозорими скляними дверцятами або панелями, що дозволяє покупцям легко розглянути і вибрати вподобаний варіант, сприяючи тим самим збільшенню продажів. Використання таких вітрин в громадському харчуванні не тільки підвищує привабливість товару, але й підкреслює якість обслуговування, створюючи приємне враження у клієнтів.

В залежності від моделі, вітрина для морозива може комплектуватися різною кількістю гастроємностей – від 5 до 20 штук. Додаткові гастроємності можуть розміщуватися в накопичувачі (просторі, призначеному для тимчасового зберігання продукту). Сучасні вітрини підтримують температурний режим в діапазоні від -18 до -25 градусів. Як правило, моделі оснащені внутрішнім підсвічуванням, яке красиво підсвічує експозиційну поверхню, дозволяючи чудово демонструвати асортимент морозива навіть в темний час доби.

Типи вітрин для морозива

Настільні (прилавкові) вітрини: маленькі і компактні, ідеально підходять для кафе або ресторанів з обмеженим простором. Вони встановлюються безпосередньо на стійку каси або барну стійку, дозволяючи клієнтам безпосередньо вибирати морозиво.

Підлогові вітрини: великі і місткі, підходять для спеціалізованих магазинів морозива або великих ресторанів. Ці вітрини можуть містити велику кількість морозива і обладнані спеціальними системами охолодження для підтримання стабільної температури.

Вітрини з гнутим склом: оснащені зігнутим склом для кращого огляду і привабливого демонстрування морозива. Вони додають елегантності і стилю приміщенню, в якому розташовані.

Мобільні вітрини: ідеальні для використання на відкритому повітрі, наприклад, в парках або на пляжах. Вони легкі і мають колеса для зручності переміщення, а також можуть бути оснащені акумуляторами для підтримання холоду в умовах відсутності доступу до електрики.

Особливості вітрин для морозива

Підтримують температурний режим в межах -15 -25 градусів, що не дозволяє продукту розтанути, зберігає його якісні і смакові властивості, зовнішню привабливість.

Ідеальний огляд морозива забезпечується наявністю панорамного скла, загартованого, стійкого до пошкоджень, надійно захищаючого товар від зовнішніх впливів.

Є підсвічування для експозиції.

Затребуване обладнання в супермаркетах, кафе і ресторанах, розважальних центрах, кондитерських, зоопарках, кінотеатрах і т. д.

Як правильно вибрати вітрину для морозива

Виносний або вбудований тип морозильного апарату – перший вид морозильника використовується в великих супермаркетах, так як підключення пристрою здійснюється до агрегату, який знаходиться за межами торгового залу, другий – підходить для невеликих робочих площ, наприклад, кафе або вуличної торгівлі.

Розміри і місткість обладнання залежать від величини торгової площі – для просторих магазинів вітрина для морозива підбирається довга і широка, місткістю до 20 гастроємностей, для невеликих маркетів і палаток підходить компактна модель на 10 гастроємностей.

Якщо продаж морозива відбувається на вулиці, то пристрій повинен витримувати високі температури.

Для встановлення в приміщенні підбирається вітрина для морозива з вигнутим склом, так як виглядає вона більш декоративно і вишукано, пристрої з прямими склом підійдуть для торгівлі на вулицях міста і в паркових зонах.

🍪 Наш веб-сайт використовує файли cookies

Наш сайт використовує файли cookies. Продовжуючи користуватися сайтом, ми припускаємо, що ви даєте дозвіл на використання файлів cookie, як зазначено в нашій Політиці конфіденційності.

Зв'язатися з нами

Львів

Відділ продажу

+38 (097) 209 50 70

Відділ сервісу

+38 (067) 507 01 73

Київ

Відділ продажу

+38 (067) 137-75-53

Відділ сервісу

+38 (067) 551 43 84