Наш сайт в процесі оновлення.
Перепрошуємо ☕ за можливі тимчасові незручності.

Магазин

Вітрини холодильні(гастрономічні)

Фільтр

Скинути

Напруга, В

Ширина, мм

Довжина, мм

Висота, мм

Гарантійний термін, міс

Вага (нетто), кг

Вид обладнання

Стан

Температурний режим, °С

Об`єм камери, л

Кількість рівнів

Кількість дверей

Тип двері

Бренд

Країна виробник

Матеріал корпуса

Потужність, кВт

Фільтр

Ви обрали 5 товарів

Скинути

1500

1500
  • За замовчуванням
  • За популярністю
  • Від дешевого до дорогого
  • Від дорогого до дешевого
Forcar Вітрина для суші на 5 гастроємкостей GN1|/3 G-TS1500 image
G-TS1500
Forcar Вітрина для суші на 5 гастроємкостей GN1|/3 G-TS1500
Forcold Вітрина до стола для піци G-VRX1500-380 image
G-VRX1500-380
Forcold Вітрина до стола для піци G-VRX1500-380
Forcar Вітрина холодильна G-RI15033V image
G-RI15033V
Forcar Вітрина холодильна G-RI15033V
Samaref Холодильна вітрина VR 1500 V image
VR1500V
Samaref Холодильна вітрина VR 1500 V
Samaref Холодильна вітрина VR 1500 image
VR1500
Samaref Холодильна вітрина VR 1500

Раніше переглянуті товари

MyChef Пароконвекційна піч Bakershop Air-S 6 image
BSS6100D
MyChef Пароконвекційна піч Bakershop Air-S 6
Hoshizaki Льодогенератор FM-1800ALKE-SB image
F074-C101
Hoshizaki Льодогенератор FM-1800ALKE-SB
Bourgeat Каструля 684040 image
684040
Bourgeat Каструля 684040
Rational  VarioMobil 1/1 GN 60.73.349 image
60.73.349
Rational VarioMobil 1/1 GN 60.73.349
Rational Пароконвекційна піч iCombi Pro 10-2/1 image
CE1ERRA.0001249
Rational Пароконвекційна піч iCombi Pro 10-2/1
Sammic Диск Терка 3 мм 1010315 image
1010315
Sammic Диск Терка 3 мм 1010315
Forcar Стіл для піци з гранітною поверхнею G-S903PZ image
G-S903PZ
Forcar Стіл для піци з гранітною поверхнею G-S903PZ
Frenox Морозильна шафа BL6 image
BL6
Frenox Морозильна шафа BL6

Новинки

Fines Конвекційна піч FB5-S CL image
100-601.000010
Fines Конвекційна піч FB5-S CL
Fines Конвекційна піч FB10-S CL image
100-603.000010
Fines Конвекційна піч FB10-S CL
Fines Конвекційна піч FB10-S-Smart image
100-603
Fines Конвекційна піч FB10-S-Smart
Fimar Картоплечистка PPF 10 (380) з підставкою + бічний абразив + автоподача води image
000014987
Fimar Картоплечистка PPF 10 (380) з підставкою + бічний абразив + автоподача води
Стіл з полицею 800х500х850 image
000013764
Стіл з полицею 800х500х850
Стелаж-сушка 4 рівні 1600х400х1800 image
000013841
Стелаж-сушка 4 рівні 1600х400х1800
Стелаж 2 рівні посилений 1000х500х1000 image
000013884
Стелаж 2 рівні посилений 1000х500х1000
Стелаж 3 рівні посилений 1000х500х1400 image
000013885
Стелаж 3 рівні посилений 1000х500х1400

Лідери продажів

Топ продаж
MyChef Пароконвекційна піч Cook iCook 6 GN 1/1 image
CIE6100D
MyChef Пароконвекційна піч Cook iCook 6 GN 1/1
Топ продаж
Robot Coupe Термо-Кутер Robot Cook 43000R image
43000R
Robot Coupe Термо-Кутер Robot Cook 43000R
Samaref Холодильний стіл TS2 M SP TN image
TS2MSPTN
Samaref Холодильний стіл TS2 M SP TN
Топ продаж
Rational Пароконвекційна піч iCombi Pro 6-1/1 image
CB1ERRA.0017681
Rational Пароконвекційна піч iCombi Pro 6-1/1

Цікавить рішення під ключ?

Готові запропонувати індивідуальне комплексне рішення для вашої кухні HoReCa: від проєктування та підбору обладнання до повного сервісу. Сформуємо ідеальну пропозицію для вашого бізнесу.

Холодильні вітрини використовуються на підприємствах громадського харчування для зберігання та демонстрації холодних страв та закусок. Вони дозволяють зберігати свіжість продуктів та створювати привабливу атмосферу у торговому залі.

При виборі холодильної вітрини необхідно враховувати об'єм, температурний режим, тип системи охолодження. Також важливо звернути увагу на конструкцію вітрини.

Типи холодильних вітрин

  • по конструкції: настільні та підлогові;
  • за обсягом простору, що охолоджується: від 50 до 600 літрів;
  • за температурним режимом: середньотемпературні: +1 ° С до +7 ° С, низькотемпературні: 0 ° до -18 ° С, універсальні: -6 ° С до +6 ° С;
  • за системою холодопостачання: вбудоване та виносне.

Переваги холодильних вітрин

Зберігання, демонстрація та продаж продуктів харчування стало простою та швидкою справою завдяки даним апаратам. Головна перевага такого обладнання полягає у підтримці стабільної необхідної для зберігання температури, що зменшує втрати від псування, а також знижує час завантаження та продажу, що дає конкурентну перевагу.

Як купити найкращу для вас холодильну вітрину

Враховуйте потрібну продуктивність. Продуктивність апаратів визначається обсягом ванни, що охолоджується, і площею експозиції.

Якщо у вас підприємство громадського харчування, віддайте перевагу настільному обладнанню. Магазинам краще підходять агрегати для підлоги.

Вибирайте правильний діапазон температур. Температурний режим визначається виходячи з вимог щодо зберігання продуктів, які планується демонструвати.

Пам'ятайте масштаб підприємства. Для невеликих підприємств оптимально вбудоване холодопостачання, для великих торгових площ оптимальне обладнання з холодильними виносними агрегатами.

🍪 Наш веб-сайт використовує файли cookies

Наш сайт використовує файли cookies. Продовжуючи користуватися сайтом, ми припускаємо, що ви даєте дозвіл на використання файлів cookie, як зазначено в нашій Політиці конфіденційності.

Зв'язатися з нами

Львів

Відділ продажу

+38 (097) 209 50 70

Відділ сервісу

+38 (067) 507 01 73

Київ

Відділ продажу

+38 (067) 137-75-53

Відділ сервісу

+38 (067) 551 43 84