Наш сайт в процесі оновлення.
Перепрошуємо ☕ за можливі тимчасові незручності.

Магазин

Вітрини кондитерські

Фільтр

Скинути

Напруга, В

Ширина, мм

Довжина, мм

Висота, мм

Гарантійний термін, міс

Вага (нетто), кг

Вид обладнання

Стан

Температурний режим, °С

Об`єм камери, л

Кількість рівнів

Кількість дверей

Тип двері

Бренд

Країна виробник

Матеріал корпуса

Потужність, кВт

Фільтр

Ви обрали 12 товарів

Скинути

  • За замовчуванням
  • За популярністю
  • Від дешевого до дорогого
  • Від дорогого до дешевого
Tecfrigo Вітрина кондитерська PRISMA 800 TNV-PQ image
PRISMA 800 TNV-PQ
Tecfrigo Вітрина кондитерська PRISMA 800 TNV-PQ
JUKA Вітрина кондитерська VDL108 image
VDL108
JUKA Вітрина кондитерська VDL108
Frenox Кондитерська вітрина VTN200-SY image
VTN200-SY
Frenox Кондитерська вітрина VTN200-SY
Tecfrigo Вітрина кондитерська PRISMA 400 TNV-PQ image
PRISMA 400 TNV-PQ
Tecfrigo Вітрина кондитерська PRISMA 400 TNV-PQ
Tecfrigo Холодильна вітрина KARINA 67Q image
KARINA67Q
Tecfrigo Холодильна вітрина KARINA 67Q
Tecfrigo Вітрина кондитерська Snelle 351R image
Snelle351R
Tecfrigo Вітрина кондитерська Snelle 351R
JUKA Вітрина холодильна VDL158A image
VDL158A
JUKA Вітрина холодильна VDL158A
Bartscher Вітрина кондитерська 100л image
700213G
Bartscher Вітрина кондитерська 100л
Bartscher Вітрина кондитерська 72 л image
700207G
Bartscher Вітрина кондитерська 72 л
Tecfrigo Вітрина Saloon 350 R image
148AXY-04CAC
Tecfrigo Вітрина Saloon 350 R
Tecfrigo Вітрина Brio 96 Q image
BRIO96Q
Tecfrigo Вітрина Brio 96 Q
Tecfrigo Вітрина з обертовими полицями Snelle 350 R image
SNELLE350R
Tecfrigo Вітрина з обертовими полицями Snelle 350 R

Раніше переглянуті товари

Посудомийна машина купольна Stalgast з дозатором для обполіскувальної рідини image
Посудомийна машина купольна Stalgast з дозатором для обполіскувальної рідини
Hendi Гриль роликовий Хот-Дог, 14 роликів 230В 520х650х176 268735 image
268735
Hendi Гриль роликовий Хот-Дог, 14 роликів 230В 520х650х176 268735
Fimar Машина для очистки мідій LCF/10M image
LCF/10M
Fimar Машина для очистки мідій LCF/10M
Bartscher Засіб для видалення накипу 190065 image
190065
Bartscher Засіб для видалення накипу 190065
Martellato Щітка для насадок image
BRU
Martellato Щітка для насадок
Bartscher Супниця Party 9 л image
100054
Bartscher Супниця Party 9 л
Bartscher Гриль контактний Panini 1GR image
A150676
Bartscher Гриль контактний Panini 1GR
Scholl  Вбудований  диспенсер для тарілок HES-24 image
A 0920
Scholl Вбудований диспенсер для тарілок HES-24
Samaref Холодильна шафа PF 600 P TN image
PF 600 P TN
Samaref Холодильна шафа PF 600 P TN
Samaref Шафа шокового охолодження/заморозки/комбінована TA 16T MF 3N BK image
TA16TMF3NBK
Samaref Шафа шокового охолодження/заморозки/комбінована TA 16T MF 3N BK
Hendi Подрібнювач харчових відходів 550 Вт 979983 image
979983
Hendi Подрібнювач харчових відходів 550 Вт 979983
Rational Мультифункціональна сковорода iVario Pro XL image
WW9ENRA.0002628
Rational Мультифункціональна сковорода iVario Pro XL
Fine Dine Гастроємність з меламіну GN 1/1 566008 image
566008
Fine Dine Гастроємність з меламіну GN 1/1 566008
Tecfrigo Вітрина з обертовими полицями Snelle 350 R image
SNELLE350R
Tecfrigo Вітрина з обертовими полицями Snelle 350 R
IP INDUSTRIE Холодильник для сиру та в`яленого м`яса  image
SAL601
IP INDUSTRIE Холодильник для сиру та в`яленого м`яса
Bartscher Вітрина теплова Deli I 306053 image
306053
Bartscher Вітрина теплова Deli I 306053

Новинки

Fimar Картоплечистка PPF 10 (380) з підставкою + бічний абразив + автоподача води image
000014987
Fimar Картоплечистка PPF 10 (380) з підставкою + бічний абразив + автоподача води
Стіл з полицею 800х500х850 image
000013764
Стіл з полицею 800х500х850
Стелаж-сушка 4 рівні 1600х400х1800 image
000013841
Стелаж-сушка 4 рівні 1600х400х1800
Стелаж 2 рівні посилений 1000х500х1000 image
000013884
Стелаж 2 рівні посилений 1000х500х1000
Стелаж 3 рівні посилений 1000х500х1400 image
000013885
Стелаж 3 рівні посилений 1000х500х1400
Стелаж 5 рівнів посилений 1200(900)х500х1700 image
000013886
Стелаж 5 рівнів посилений 1200(900)х500х1700
Стелаж 5 рівнів посилений 1200х500х1700 image
000013887
Стелаж 5 рівнів посилений 1200х500х1700
Стелаж 4 рівні посилений 1600х400х1800 image
000013956
Стелаж 4 рівні посилений 1600х400х1800

Лідери продажів

Топ продаж
MyChef Пароконвекційна піч Cook iCook 6 GN 1/1 image
CIE6100D
MyChef Пароконвекційна піч Cook iCook 6 GN 1/1
Топ продаж
Robot Coupe Термо-Кутер Robot Cook 43000R image
43000R
Robot Coupe Термо-Кутер Robot Cook 43000R
Samaref Холодильний стіл TS2 M SP TN image
TS2MSPTN
Samaref Холодильний стіл TS2 M SP TN
Топ продаж
Rational Пароконвекційна піч iCombi Pro 6-1/1 image
CB1ERRA.0017681
Rational Пароконвекційна піч iCombi Pro 6-1/1

Цікавить рішення під ключ?

Готові запропонувати індивідуальне комплексне рішення для вашої кухні HoReCa: від проєктування та підбору обладнання до повного сервісу. Сформуємо ідеальну пропозицію для вашого бізнесу.

Як вибрати професійну кондитерську вітрину

Кондитерські вітрини – це спеціалізована холодильна техніка для експозиції та зберігання тортів, шоколадних десертів, тістечок. Даний тип обладнання використовується у кав'ярнях, барах, фуд-кортах, ресторанах, продовольчих магазинах, пекарнях. Призначення кондитерських вітрин - створення оптимальної температури та вологості, представлення продукту у виграшному вигляді.

Вигляд професійних кондитерських вітрин

Корпус вітрин виготовляють із сталі. Для обробки фасадів застосовують ДСП, пластик, ламінат, дерево. Кондитерські вітрини оснащені кількома полицями, вигнутим чи прямим панорамним склом. Висувні піддони забезпечують зручність роботи персоналу.

Принцип роботи кондитерських вітрин полягає у охолодженні внутрішнього обсягу за допомогою компресорно-конденсаторного агрегату. Вітрина керується за допомогою мікропроцесорного пристрою чи блоку автоматики.

Електронний блок дозволяє регулювати процес відтаювання та подавати аварійні сигнали при порушенні правил експлуатації кондитерської вітрини. У сучасних моделях поточна температура відображена спеціальному дисплеї. Для ефектного освітлення товарного асортименту застосовуються люмінесцентні лампи з білим світлом та низькою тепловіддачею.

Промислові кондитерські вітрини: типи та характеристики

Температурний режим:

  • Середньотемпературні вітрини (від +2 до +10 °C) використовуються для презентації тістечок із фруктами та кремами.
  • Вітрини, що підтримують температуру від +14 до +18 °C, підходять для експозиції та зберігання шоколадних виробів та пралине.
  • Низькотемпературні кондитерські вітрини працюють у режимах від -18 до -5 °C. Застосування кондитерських вітрин даного виду забезпечує тривале збереження морозива та холодних десертів.
  • Вітрини, що не охолоджуються, використовують для зберігання хлібобулочної продукції, випічки.
  • Щоб борошняні вироби не затверділи, бісквітні торти та тістечка не втратили естетичного вигляду, а шоколад не розтанув, вибирайте для кожної категорії товарів відповідні кондитерські вітрини.

Метод охолодження внутрішнього обсягу:

  • Статичне. Природна конвекція дозволяє уникнути завітрювання продукції, але не забезпечує рівномірне розподілення холодного повітря на всіх рівнях. При експлуатації кондитерських вітрин зі статичним охолодженням важливо грамотно організовувати викладку десертів відповідно до температурних режимів зберігання.
  • Динамічний. Примусове охолодження гарантує стабільну температуру по всьому об'єму камери. При цьому тривале зберігання невпакованої продукції призводить до обвітрювання та втрати естетичного товарного вигляду.

Спосіб встановлення:

  • Настільні (вітрини-прилавки) займають мало місця – їх встановлюють на барну стійку та інші поверхні.
  • Підлогові моделі вітрин з великим корисним об'ємом обладнані кількома полицями для експонування товарів.
  • Вертикальні (шафи-вітрини) з полицями, що обертаються, мають всебічне скління.

Як вибрати кондитерські вітрини для бізнесу

При підборі вітрин для десертів слід враховувати:

Формат підприємства. Від цього фактора залежить тип, габарити та число вітрин. Для магазинів біля будинку і кафетеріїв підійдуть прості по конструкції невеликі класичні вітрини. Для гіпер-і супермаркетів, пекарень, булочних і кондитерських вигідно придбати стильні шафи-вітрини, що обертаються, з яскравим підсвічуванням.

Асортимент та тип товарів. Залежно від продукції, що реалізується, підбирається неохолоджувана або холодильна вітрина для десертів. Презентувати печиво та шарування допоможуть вітрини без функції охолодження. Якщо в кав'ярні або кондитерському відділі магазину в широкому асортименті представлені бісквітні торти, тістечка з кремом і фруктами, вироби з желе і шоколаду, то кондитерська вітрина, що охолоджується.

Вітрини дизайн. Десерти виграшно виглядають у вітринах бежевого, жовтого кольору, темно-коричневих тонах, позолоті та бронзі. Виробники випускають професійні гастрономічні та кондитерські вітрини в одному дизайні, їх можна монтувати на єдину лінію.

Вартість вітрин. Ціна обладнання складається з якості матеріалів, наявності холодильного агрегату, регулятора температур, підсвічування, конструктивних особливостей та дизайну. При підборі обладнання потрібно проаналізувати властивості кондитерських вітрин. Від якості та безперебійної роботи обладнання залежить рівень продажу та прибуток підприємства.

🍪 Наш веб-сайт використовує файли cookies

Наш сайт використовує файли cookies. Продовжуючи користуватися сайтом, ми припускаємо, що ви даєте дозвіл на використання файлів cookie, як зазначено в нашій Політиці конфіденційності.

Зв'язатися з нами

Львів

Відділ продажу

+38 (097) 209 50 70

Відділ сервісу

+38 (067) 507 01 73

Київ

Відділ продажу

+38 (067) 137-75-53

Відділ сервісу

+38 (067) 551 43 84