Відкриваєте новий ресторан ☕ ? Натисніть тут, щоб зв’язатися з одним із наших спеціалістів

Магазин

Вітрини теплові

Фільтр

Скинути

Бренд

Країна виробник

Матеріал корпуса

Потужність, кВт

Напруга, В

Ширина, мм

Довжина, мм

Висота, мм

Гарантійний термін, міс

Вага (нетто), кг

Температурний режим, °С

Тип встановлення

Вид обладнання

Стан

Раніше переглянуті товари

Rational Ємкість із нержавіючої сталі 1/2 GN h 65 мм image
6013.1206
Rational Ємкість із нержавіючої сталі 1/2 GN h 65 мм
Moretti Forni Піч для піци iD 60.60 D image
0K010930
Moretti Forni Піч для піци iD 60.60 D
Flamic Станція ріжуча image
ST600
Flamic Станція ріжуча
Стелаж 5 рівнів 1200х400х1800 image
000013763
Стелаж 5 рівнів 1200х400х1800
Fines Шафа розстійна  HTBP20/95-S smart image
100-326
Fines Шафа розстійна HTBP20/95-S smart
Sirman Захист леза  для слайсера Mirra 250 image
195102025CHM.09
Sirman Захист леза для слайсера Mirra 250

Новинки

Morello Forni Піч купольна 130см ROSA ASIAGO TRAVERTINO NOCE image
Morello Forni Піч купольна 130см ROSA ASIAGO TRAVERTINO NOCE
BRAVILOR Бойлер проливний HWA 40 image
HWA 40
BRAVILOR Бойлер проливний HWA 40
Bartscher Чайник-термос з насосом 5л image
150993
Bartscher Чайник-термос з насосом 5л
Hendi Тостер конвеєрний image
261309
Hendi Тостер конвеєрний
Bartscher Гриль SALAMANDRA 500 image
151510
Bartscher Гриль SALAMANDRA 500
Bartscher Гриль SALAMANDRA S40 image
100524
Bartscher Гриль SALAMANDRA S40
Rational Кейтеринговий комплект 60.73.141 image
60.73.141
Rational Кейтеринговий комплект 60.73.141
Flamic Розділювач для круасанів RTC600-3 image
RTC600-3
Flamic Розділювач для круасанів RTC600-3

Лідери продажів

Топ продаж
MyChef Пароконвекційна піч Cook iCook 6 GN 1/1 image
CIE6100D
MyChef Пароконвекційна піч Cook iCook 6 GN 1/1
Топ продаж
Robot Coupe Термо-Кутер Robot Cook 43000R image
43000R
Robot Coupe Термо-Кутер Robot Cook 43000R
Samaref Холодильний стіл TS2 M SP TN image
TS2MSPTN
Samaref Холодильний стіл TS2 M SP TN
Топ продаж
Rational Пароконвекційна піч iCombi Pro 6-1/1 image
CB1ERRA.0017681
Rational Пароконвекційна піч iCombi Pro 6-1/1

Цікавить рішення під ключ?

Готові запропонувати індивідуальне комплексне рішення для вашої кухні HoReCa: від проєктування та підбору обладнання до повного сервісу. Сформуємо ідеальну пропозицію для вашого бізнесу.

Теплові вітрини – це професійне обладнання для тимчасового зберігання та демонстрації готових страв у гарячому вигляді на підприємствах громадського харчування та торгівлі. Більшість моделей є відкритими, що забезпечує хороший огляд вмісту полиць, а функція підігріву дозволяє підтримувати страви теплими або гарячими. За правильно підібраного температурного режиму готові страви можуть зберігатися в робочих камерах протягом тривалого часу, залишаючись такими апетитними й ароматними, як щойно приготовані.

Конструктивні та технічні особливості

Конструктивне обладнання відображає собою скляну шафу з полицями. Необхідний мікроклімат підтримується за допомогою ТЕНів або ТЕНів із парогенератором, які традиційно розташовані в нижній частині вітрини. Температура всередині теплової вітрини становить 30-90 °С, а їїпараметри задаються оператором за допомогою терморегулятора. Фіксована температура підтримується за допомогою вбудованого термостату.

Каркас обладнання виготовляють із нержавіючої або пофарбованої сталі. Бокові та зовнішні панелі можуть бути як пластиковими, так і випуклими. Полиці виготовляються з термостійкого скла, нержавіючої сталі або пластику.

Ключові особливості та переваги

Чудовий огляд продукції . Більшість моделей оснащено великим прямим або вигнутим склом на передній частині, а також боковими вікнами, що дозволяє відвідувачам чудово бачити готові страви. Деякі моделі мають круглі обертові полиці, що додатково привертає увагу до виставленої продукції.

Велика площа викладки . Теплові вітрини мають місткі полиці або відсіки для гастроємностей (кількість та розміри полиць і відсіків залежать від конкретної моделі).

Широкий діапазон температури . У будь-якій вітрині можна вибрати відповідний температурний режим для короткочасного зберігання як перших і інших страв, так і десертів разом із кондитерськими виробами.

Підтримання однакової температури на кожному рівні . Потужні ТЕНи швидко нагрівають повітря до встановленої температури, а вбудовані вентилятори рівномірно розподіляють його по всьому об'єму робочої камери. Контроль підвищення температури за допомогою електромеханічної або електронної системи управління.

Ємності для зволоження паром . Деякі вітрини оснащені резервуарами для води для підтримки необхідного рівня вологості в середовищі. Це особливо важливо при зберіганні м'ясних страв і випічки: зволоження запобігає передчасному висиханню продукту і зберігає їх товарний вигляд.

Мобільність і оптимальне використання простору . Асортимент включає вбудовані, підлогові та настільні моделі, які дозволяють максимально раціонально використовувати простір приміщення. Настільні вітрини можна розміщувати на столах або підставках на рівні очей відвідувачів, акцентуючи увагу на стравах та ненав'язливо спонукаючи до покупок.

Додаткове оснащення . Більшість сучасних теплих вітрин мають можливість докомплектації дисплеєм для відображення реальної температури в камерах, декоративним підсвічуванням і вентиляцією, похилими полицями, передніми або задніми розсувними дверцятами та іншими зручними доповненнями.

Сфера застосування

Теплові вітрини розроблені для оснащення залів кафе, барів, ресторанів і закладів швидкого харчування. Вони також широко застосовуються в кулінарних гіпермаркетах і традиційних їдальнях із системою самообслуговування. Деякі моделі можна використовувати для зберігання та демонстрації продуктів у вуличних торгових точках. Крім того, це обладнання використовується в сучасних кондитерських і пекарнях, які пропонують десерти, кондитерські та хлібобулочні вироби власного виробництва.

Ідеальним рішенням для забезпечення підприємств громадського харчування та торгівлі середнього і великого формату з просторими приміщеннями стануть підлогові вітрини. Вбудовані та настільні моделі, що вирізняються більш компактними розмірами, чудово підходять для розміщення із обмеженим простором. Їх також можна встановлювати в торгових центрах і на фудкортах із власним кулінарним відділом для демонстрації харчових продуктів і готових страв.

🍪 Наш веб-сайт використовує файли cookies

Наш сайт використовує файли cookies. Продовжуючи користуватися сайтом, ми припускаємо, що ви даєте дозвіл на використання файлів cookie, як зазначено в нашій Політиці конфіденційності.

Зв'язатися з нами

Львів

Відділ продажу

+38 (097) 209 50 70

Відділ сервісу

+38 (067) 507 01 73

Київ

Відділ продажу

+38 (067) 137-75-53

Відділ сервісу

+38 (067) 551 43 84