Відкриваєте новий ресторан ☕ ? Натисніть тут, щоб зв’язатися з одним із наших спеціалістів

Магазин

Апарати для приготування шаурми

Фільтр

Скинути

Бренд

Країна виробник

Матеріал корпуса

Потужність, кВт

Напруга, В

Ширина, мм

Довжина, мм

Висота, мм

Гарантійний термін, міс

Вага (нетто), кг

Температурний режим, °С

Тип встановлення

Вид обладнання

Стан

Раніше переглянуті товари

Rational Пароконвекційна піч iCombi Classic 6-2/1 image
CC2ERRA.0001255
Rational Пароконвекційна піч iCombi Classic 6-2/1
Rational Пароконвекційна піч iCombi Classic 1O-2/1 image
CE2ERRA.0001256
Rational Пароконвекційна піч iCombi Classic 1O-2/1
CAS Кухонні ваги SW-5D image
SW-5D
CAS Кухонні ваги SW-5D

Новинки

Fines Конвекційна піч FB5-S CL image
100-601.000010
Fines Конвекційна піч FB5-S CL
Fines Конвекційна піч FB10-S CL image
100-603.000010
Fines Конвекційна піч FB10-S CL
Flamic Станція ріжуча image
ST600
Flamic Станція ріжуча
MacPan Вакууматор 500-700г/шт з системою заокруглення SV100+RRS image
SV100+RRS
MacPan Вакууматор 500-700г/шт з системою заокруглення SV100+RRS
Fines Конвекційна піч FB10-S-Smart image
100-603
Fines Конвекційна піч FB10-S-Smart
Fimar Картоплечистка PPF 10 (380) з підставкою + бічний абразив + автоподача води image
000014987
Fimar Картоплечистка PPF 10 (380) з підставкою + бічний абразив + автоподача води
Стіл з полицею 800х500х850 image
000013764
Стіл з полицею 800х500х850
Стелаж-сушка 4 рівні 1600х400х1800 image
000013841
Стелаж-сушка 4 рівні 1600х400х1800

Лідери продажів

Топ продаж
MyChef Пароконвекційна піч Cook iCook 6 GN 1/1 image
CIE6100D
MyChef Пароконвекційна піч Cook iCook 6 GN 1/1
Топ продаж
Robot Coupe Термо-Кутер Robot Cook 43000R image
43000R
Robot Coupe Термо-Кутер Robot Cook 43000R
Samaref Холодильний стіл TS2 M SP TN image
TS2MSPTN
Samaref Холодильний стіл TS2 M SP TN
Топ продаж
Rational Пароконвекційна піч iCombi Pro 6-1/1 image
CB1ERRA.0017681
Rational Пароконвекційна піч iCombi Pro 6-1/1

Цікавить рішення під ключ?

Готові запропонувати індивідуальне комплексне рішення для вашої кухні HoReCa: від проєктування та підбору обладнання до повного сервісу. Сформуємо ідеальну пропозицію для вашого бізнесу.

Грилі для шаурми – це спеціальні пристрої, за допомогою яких особливим способом обсмажується м’ясо (яловичина, свинина, баранина, курятина, індичка тощо) для приготування шаурми, донера та інших подібних страв у закладах громадського харчування та торгівлі. Конструкція таких грилів являє собою основу з розміщеними на ній нагрівальними елементами, навпроти яких встановлено вертикальний шампур (вертел) для м’яса. Обертання шампура забезпечує рівномірне обсмаження м’яса, а завдяки відсутності прямого контакту з зонами нагрівання, м'ясо виходить соковитим і ніжним – саме таким, яке потрібне для приготування шаурми.


Два основні види грилів для шаурми за типом підключення:


Електричні (за нагрівання відповідають ТЕНи). Кількість зон нагріву варіюється від 2 до 10 в залежності від моделі. Зазвичай, регулювання кожної зони нагріву здійснюється незалежно від інших, що дозволяє не використовувати обладнання на повну потужність при невеликому завантаженні та таким чином економити електроенергію. Виробники професійного обладнання для громадського харчування пропонують широкий асортимент моделей з підключенням як до стандартної однофазної (220 вольт), так і до трифазної мережі (380 вольт).
Газові (за нагрівання відповідають вбудовані газові пальники). Кількість зон нагрівання – від 1 до 8, вони також регулюються індивідуально. Більшість газових грилів для шаурми можуть працювати як на природному, так і на зрідженому газі, що дозволяє використовувати їх у точках стрит-фуду, де відсутня можливість підключення до електромережі.
Рідше зустрічаються грилі, що працюють на вугіллі (лавові грилі). За конструкцією вони схожі з електричними та газовими моделями, нагрів здійснюється за допомогою ручного розпалювання деревного вугілля. Позитивні риси таких пристроїв очевидні – гриль не підключається до електромережі чи газу, що робить його максимально економічним в експлуатації. Крім того, м'ясо, приготоване на вугіллі, має неповторний аромат та смак. Проте є й недоліки: вугільні грилі не автоматизовані та вимагають більш уважного контролю під час роботи із суворим дотриманням правил пожежної безпеки.


Ключові особливості та переваги професійних грилів для шаурми:


Високоякісні матеріали. Основний матеріал, що використовується для виготовлення обладнання цього типу – харчова нержавіюча сталь. Вона не окислюється, стійка до негативних зовнішніх впливів, зокрема до високих температур та механічних навантажень, довговічна та легко очищається від забруднень.
Регульована відстань між вертелом та зонами нагріву. У більшості моделей передбачена можливість змінювати відстань між шампуром і нагрівальними елементами, що дозволяє контролювати ступінь прожарювання та час приготування м’яса.
Ручне або автоматичне керування. Грилі з ручним керуванням зазвичай дешевші, проте моделі з автоматичним керуванням зручніші: у першому випадку кухарю потрібно періодично повертати вертел самостійно, тоді як у другому випадку вертел обертається автоматично.
Висока продуктивність. На вертел можна одночасно завантажити від 10 до 90 кг м’ясної вирізки (в залежності від моделі), що дозволяє обслуговувати велику кількість відвідувачів навіть при максимальному навантаженні персоналу.
Продумана конструкція відкритого типу. Вертикальні грилі зручні та безпечні в експлуатації, а повністю відкрита конструкція дозволяє клієнтам закладу спостерігати за процесом приготування замовлених страв.
Корисність готового продукту. Оскільки обсмажування м’яса на вертикальному грилі здійснюється без контакту з зонами нагріву та без використання олії, м'ясо зберігає максимум корисних речовин та має значно меншу калорійність, ніж приготоване на олії.
Грилі для шаурми – це обладнання для шаурми, яке дозволяє забезпечити високу якість готових страв. Якщо ви плануєте купити гриль для шаурми, наші фахівці допоможуть обрати найкращий варіант серед широкого асортименту газових, електричних. Ми пропонуємо обладнання для приготування шаурми, яке чудово підходить для точок вуличної торгівлі та закладів громадського харчування.
Купити обладнання для виготовлення шаурми можна у нашому інтернет-магазині, де представлені апарати для шаурми електричні, а також газові грили для шаурми, що ідеально підходять для вашого бізнесу.





🍪 Наш веб-сайт використовує файли cookies

Наш сайт використовує файли cookies. Продовжуючи користуватися сайтом, ми припускаємо, що ви даєте дозвіл на використання файлів cookie, як зазначено в нашій Політиці конфіденційності.

Зв'язатися з нами

Львів

Відділ продажу

+38 (097) 209 50 70

Відділ сервісу

+38 (067) 507 01 73

Київ

Відділ продажу

+38 (067) 137-75-53

Відділ сервісу

+38 (067) 551 43 84