Артикул: 09374050
Оплатити можна готівкою або на банківський рахунок для юридичних та фізичних осіб підприємців.
Самовивіз – зі складу у Львові або Києві. Кур'єрська доставка SPROF – Київ, Львів. Логістичні компанії – доставка по Україні.
Все обладнання нове та має гарантійний термін - 12 місяців. Обладнання компанії Rational - 24 місяці.
За допомогою апарата для темперування ви можете приготувати найсмачніші топінги, соуси та шоколадні цукерки. Темперувальник працює за методом водяної бані (bain marie), що дозволяє шоколаду поступово плавитися та розріджуватися. Температура регулюється з кроком 1°C, що дозволяє досягти оптимальної температури плавлення шоколаду.
Пристрій повністю виготовлений з нержавіючої сталі, що запобігає корозії та полегшує очищення. Має резервуар для води, який потрібно наповнити перед плавленням шоколаду. Також шоколадоплавитель оснащений двома контейнерами 1/3 GN глибиною 10 см із кришками. Панель керування проста: кнопка ввімкнення/вимкнення та цифровий дисплей для регулювання температури за допомогою стрілок. Збоку є два зливні отвори: нижній – кран для зливу води, який дозволяє швидко злити воду без ризику обпекти руки, і верхній – клапан для зливу пари, що запобігає утворенню гарячих випарів при вийманні гастроємностей з шоколадом.
Розмістіть апарат для темперування на стійкій поверхні з достатнім простором навколо. Переконайтеся, що кран для води закритий, а клапан для пари відкритий. Наповніть резервуар водою так, щоб рівень залишався між мінімальною та максимальною позначками. Встановіть гастроємності в апарат для темперування і увімкніть його кнопкою. Встановіть потрібну температуру за допомогою кнопок зі стрілками. Дочекайтеся, поки вода досягне необхідної температури, і помістіть шоколад у контейнери. Коли шоколад розплавиться, вийміть контейнер, використовуючи захисні рукавички, бо він може бути гарячим і вологим.
Плавлення шоколаду завжди несе ризик підгоряння. Плавлення на водяній бані робить процес більш поступовим, а непряме нагрівання запобігає пригоранню. Температура регулюється від 3°C до 412°C і відображається на цифровому дисплеї. Слідкуйте, щоб шоколад не контактував із водою, інакше він злипнеться. Спершу вийміть передній контейнер, щоб краплі не потрапили в інший GN-контейнер, і переконайтеся, що кришка встановлена на передньому контейнері.
Корпус і аксесуари з нержавіючої сталі полегшують очищення. Після використання вимкніть пристрій і дайте йому охолонути. Контейнери GN очищайте теплою водою з м’яким мийним засобом. Після охолодження закрийте клапан для пари, підключіть шланг до зливного крана або розмістіть темперуючу машину біля раковини. Відкрийте кран для зливу води, щоб злити воду з приладу. Зовнішню частину можна протерти м’якою вологою тканиною. Добре висушіть пристрій та поверніть контейнери з кришками на місце.
Бренд
MaximaКраїна виробник
НідерландиГарантійний термін, міс
12Стан
НовийВид обладнання
Машина для розтоплення шоколадуДовжина, мм
410Ширина, мм
490Висота, мм
170Потужність, кВт
15Напруга, В
220Вага (нетто), кг
7Температурний режим, °С
+3 - +412Матеріал корпуса
Нержавіюча стальРазове завантаження, кг
5Ваш відгук може бути першим
MAXIMA Машина для розтоплення шоколаду 2 x 1/3 GN 10см 09374050