Наш сайт в процесі оновлення.
Перепрошуємо ☕ за можливі тимчасові незручності.

Магазин

Фритюрниці професійні

Фільтр

Скинути

Бренд

Країна виробник

Матеріал корпуса

Потужність, кВт

Напруга, В

Ширина, мм

Довжина, мм

Висота, мм

Гарантійний термін, міс

Вага (нетто), кг

Температурний режим, °С

Тип встановлення

Об`єм, л

Кількість ємностей, шт

Наявність крана

Вид обладнання

Стан

Фільтр

Ви обрали 3 товари

Скинути

730

730
  • За замовчуванням
  • За популярністю
  • Від дешевого до дорогого
  • Від дорогого до дешевого
RM Gastro Фритюрниця  FE 780/13 E image
117090019
RM Gastro Фритюрниця FE 780/13 E
RM Gastro Фритюрниця  FE 780/17 E image
117090068
RM Gastro Фритюрниця FE 780/17 E
RM Gastro Фритюрниця FE 740/13 E image
117090032
RM Gastro Фритюрниця FE 740/13 E

Раніше переглянуті товари

Rational Ємкість із нержавіючої сталі 1/2 GN h 40 мм image
6013.1204
Rational Ємкість із нержавіючої сталі 1/2 GN h 40 мм
Rational Мультифункціональна сковорода iVario Pro  2-S з тиском image
WY9EPRA.0011930
Rational Мультифункціональна сковорода iVario Pro 2-S з тиском
Rational Ємкість із нержавіючої сталі 1/2 GN h 65 мм image
6013.1206
Rational Ємкість із нержавіючої сталі 1/2 GN h 65 мм
Moretti Forni Піч для піци iD 60.60 D image
0K010930
Moretti Forni Піч для піци iD 60.60 D
Flamic Станція ріжуча image
ST600
Flamic Станція ріжуча
Стелаж 5 рівнів 1200х400х1800 image
000013763
Стелаж 5 рівнів 1200х400х1800
Fines Шафа розстійна  HTBP20/95-S smart image
100-326
Fines Шафа розстійна HTBP20/95-S smart
Sirman Захист леза  для слайсера Mirra 250 image
195102025CHM.09
Sirman Захист леза для слайсера Mirra 250

Новинки

Morello Forni Піч купольна 130см ROSA ASIAGO TRAVERTINO NOCE image
Morello Forni Піч купольна 130см ROSA ASIAGO TRAVERTINO NOCE
BRAVILOR Бойлер проливний HWA 40 image
HWA 40
BRAVILOR Бойлер проливний HWA 40
Bartscher Чайник-термос з насосом 5л image
150993
Bartscher Чайник-термос з насосом 5л
Hendi Тостер конвеєрний image
261309
Hendi Тостер конвеєрний
Bartscher Гриль SALAMANDRA 500 image
151510
Bartscher Гриль SALAMANDRA 500
Bartscher Гриль SALAMANDRA S40 image
100524
Bartscher Гриль SALAMANDRA S40
Rational Кейтеринговий комплект 60.73.141 image
60.73.141
Rational Кейтеринговий комплект 60.73.141
Flamic Розділювач для круасанів RTC600-3 image
RTC600-3
Flamic Розділювач для круасанів RTC600-3

Лідери продажів

Топ продаж
MyChef Пароконвекційна піч Cook iCook 6 GN 1/1 image
CIE6100D
MyChef Пароконвекційна піч Cook iCook 6 GN 1/1
Топ продаж
Robot Coupe Термо-Кутер Robot Cook 43000R image
43000R
Robot Coupe Термо-Кутер Robot Cook 43000R
Samaref Холодильний стіл TS2 M SP TN image
TS2MSPTN
Samaref Холодильний стіл TS2 M SP TN
Топ продаж
Rational Пароконвекційна піч iCombi Pro 6-1/1 image
CB1ERRA.0017681
Rational Пароконвекційна піч iCombi Pro 6-1/1

Цікавить рішення під ключ?

Готові запропонувати індивідуальне комплексне рішення для вашої кухні HoReCa: від проєктування та підбору обладнання до повного сервісу. Сформуємо ідеальну пропозицію для вашого бізнесу.

Фритюрниця професійна

Для правильного приготування картоплі фрі, пончиків, овочів та риби, курячих крилець та інших продуктів у клярі або паніровці вам знадобиться спеціальне професійне обладнання. У процесі смаження витрачається велика кількість олії, обсяги порцій, що готуються, теж можуть бути не маленькі, тому впоратися з цим завданням на кухні ресторану або кафе може тільки професійна фритюрниця електрична. Таке обладнання досить просте у користуванні.

Фритюрниця професійна - багатофункціональне обладнання, яке встановлюється у гарячих цехах ресторанів, супермаркетів, кафе, барах, фуд-кортах, точках фаст-фуду. Це одна з найпопулярніших на сьогодні теплових одиниць, яка демонструє високу продуктивність та дозволяє створювати різноманітне меню. У каталозі SPROF представлено широкий асортимент фритюрниць під будь-які завдання харчового бізнесу.

Види фритюрниці

Фритюрниця електрична та газові моделі, настільного та підлогового виконання, з однією та двома робочими ємностями, закритого та відкритого типу. При виборі фритюрниці зверніть увагу, що потужність пристрою впливає на час нагрівання. Кількість та обсяг ванни слід вибирати з урахуванням потреб вашого закладу.

Більшість представлених моделей мають широкий набір функцій: повітряні фільтри, регулятор температури, таймер, кран для зливу олії, холодну зону.

Фритюрниця має широкий функціонал, що дозволяє при його встановленні на кухні ресторану, кафе, фаст-фуду, піцерії, бістро, урізноманітнити меню і максимально оптимізувати, прискорити процес приготування страв у фритюрі.

Переваги професійних фритюрниць

  • Приготовлені страви у фритюрі дуже ароматні та смачні;
  • Широке меню, приготовлених страв у фритюрі, дозволить за короткий час відкрити бістро або кафе, не маючи великої кількості кухонного обладнання;
  • Страви готуються швидше, скорочується час на перевертання продуктів;
  • Професійна фритюрниця має функцію рівномірної обсмажування;
  • Обладнання можна використовувати без перерви протягом тривалого часу.

Конструкція та принцип роботи фритюрниці

Обладнання є металевою ємністю з кришкою, що нагрівається за рахунок вбудованого ТЕНу. Його розігрів контролюється за допомогою терморегулятора. Місткість дуже швидко розігрівається до заданих параметрів, підвищуючи температуру налитого в неї фритюру. Продукт повністю занурюється в розжарене масло, де і відбувається його швидке і рівномірне обсмажування до рум'яної скоринки. Як правило, всі апарати комплектуються спеціальним кошиком для смаження, який дозволяє легко завантажувати та виймати продукт.

Функціональні можливості та сфера застосування

Обладнання знаходить своє застосування у закладах швидкого харчування, торгових точках закритого та відкритого типу, кафе, барах, ресторанах та ін.

Застосовується для виготовлення такої продукції, як чіпси, картопля-фрі, нагетси, пончики, біляші, чебуреки та інших аналогічних виробів, що вимагають обсмажування в олії. Використовується також для смаження м'яса та риби та напівфабрикатів з них, цільних та подрібнених овочів, у тому числі і в клярі.

Вибір фритюрниці для ресторану: що потрібно знати

Перш ніж купити фритюр для ресторану, потрібно вибрати модель, орієнтуючись на такі критерії:

Маленькі настільні моделі підійдуть для закладів, де страви фритюри не є основою меню. Наприклад, їх використовують для обсмажування картоплі фрі як гарнір.

Місткість чаші. Середній розмір – фритюрниця для громадського харчування на 4-5 літрів, але для фуд-кортів, фастфуду потрібно купувати агрегати з об'ємом не менше ніж 10 літрів.

Діапазон температури, до якої нагрівається олія. Він становить від 60 до 200 градусів.

Системи економії олії. Наприклад, є моделі з «холодною» зоною, в якій олія нагрівається до помірної температури, а обсмажування відбувається повільніше.

Вища ціна у моделей з таймером, але його наявність дозволяє точно дотриматися технології приготування і забезпечити високу якість страв.

Конструкція може бути цільною та розбірною. У другому випадку зручніше витягувати кошик для промивання.

Кількість ванн, в яких може відбуватися обсмажування, безпосередньо впливає на продуктивність.

Професійні фритюрниці: Як покращити якість страв

Ми пропонуємо професійне обладнання, яке допоможе значно розширити меню та ввести в нього безліч страв. Функціонал сучасних фритюрниць дозволяє керувати температурою олії та використовувати таймер. Це забезпечує високу якість обсмажування без пересмаження.

Якщо вам потрібна якісна фритюрниця для вашого ресторану, їдальні, кафе чи іншого закладу громадського харчування, звертайтесь до нашого інтернет-магазину. Ми пропонуємо широкий вибір моделей професійного обладнання від провідних брендів , швидку доставку по всій Україні та професійну консультацію.

🍪 Наш веб-сайт використовує файли cookies

Наш сайт використовує файли cookies. Продовжуючи користуватися сайтом, ми припускаємо, що ви даєте дозвіл на використання файлів cookie, як зазначено в нашій Політиці конфіденційності.

Зв'язатися з нами

Львів

Відділ продажу

+38 (097) 209 50 70

Відділ сервісу

+38 (067) 507 01 73

Київ

Відділ продажу

+38 (067) 137-75-53

Відділ сервісу

+38 (067) 551 43 84