Відкриваєте новий ресторан ☕ ? Натисніть тут, щоб зв’язатися з одним із наших спеціалістів

Магазин

Холодильні та морозильні шафи

Фільтр

Скинути

Напруга, В

Ширина, мм

Довжина, мм

Висота, мм

Гарантійний термін, міс

Вага (нетто), кг

Вид обладнання

Стан

Температурний режим, °С

Об`єм камери, л

Кількість рівнів

Кількість дверей

Тип двері

Бренд

Країна виробник

Матеріал корпуса

Потужність, кВт

Раніше переглянуті товари

Bartscher Стержневий тостер для хот-догів T4 A120409 image
A120409
Bartscher Стержневий тостер для хот-догів T4 A120409
Mimac Стаціонарна форма 26560-0046-0 image
26560-0046-0
Mimac Стаціонарна форма 26560-0046-0
Winterhalter Очисний засіб C131 0,75л image
C131
Winterhalter Очисний засіб C131 0,75л
Sirman Мотор IB5080705 image
IB5080705
Sirman Мотор IB5080705
Meiko  Котломийна  машина  FV 130.2 image
FV 130.2
Meiko Котломийна машина FV 130.2

Новинки

Morello Forni Піч купольна 130см ROSA ASIAGO TRAVERTINO NOCE image
Morello Forni Піч купольна 130см ROSA ASIAGO TRAVERTINO NOCE
BRAVILOR Бойлер проливний HWA 40 image
HWA 40
BRAVILOR Бойлер проливний HWA 40
Bartscher Чайник-термос з насосом 5л image
150993
Bartscher Чайник-термос з насосом 5л
Hendi Тостер конвеєрний image
261309
Hendi Тостер конвеєрний
Bartscher Гриль SALAMANDRA 500 image
151510
Bartscher Гриль SALAMANDRA 500
Bartscher Гриль SALAMANDRA S40 image
100524
Bartscher Гриль SALAMANDRA S40
Rational Кейтеринговий комплект 60.73.141 image
60.73.141
Rational Кейтеринговий комплект 60.73.141
Flamic Розділювач для круасанів RTC600-3 image
RTC600-3
Flamic Розділювач для круасанів RTC600-3

Лідери продажів

Топ продаж
MyChef Пароконвекційна піч Cook iCook 6 GN 1/1 image
CIE6100D
MyChef Пароконвекційна піч Cook iCook 6 GN 1/1
Топ продаж
Robot Coupe Термо-Кутер Robot Cook 43000R image
43000R
Robot Coupe Термо-Кутер Robot Cook 43000R
Samaref Холодильний стіл TS2 M SP TN image
TS2MSPTN
Samaref Холодильний стіл TS2 M SP TN
Топ продаж
Rational Пароконвекційна піч iCombi Pro 6-1/1 image
CB1ERRA.0017681
Rational Пароконвекційна піч iCombi Pro 6-1/1

Цікавить рішення під ключ?

Готові запропонувати індивідуальне комплексне рішення для вашої кухні HoReCa: від проєктування та підбору обладнання до повного сервісу. Сформуємо ідеальну пропозицію для вашого бізнесу.

Збереження готової продукції та напівфабрикатів є одним із першочергових завдань будь-якого закладу, що працює у сфері громадського харчування та торгівлі – кафе, ресторанів, продуктових магазинів, кондитерських та ін. Сучасним рішенням цього завдання є використання спеціальних холодильних апаратів.

У широкому асортименті кухонного та торгового обладнання даного сегмента почесне місце займають обладнання двох типів:

Шафа холодильна – промисловий холодильник, що використовується для зберігання та охолодження продуктів без функції заморожування. Підтримувана в них температура знаходиться у плюсовому діапазоні від 2 до 15 °C.

Шафа морозильна - промислова морозильна камера для глибокого заморожування продуктів, призначених для тривалого зберігання (м'ясо, риба). Температурний діапазон усередині такої камери може змінюватись від -5°C до -40°C.

Як вибрати холодильну та морозильну шафу

При виборі обладнання слід враховувати нормативні показники температурного зберігання різних продуктів, які передбачається розмістити в камері. Так, для ковбасних виробів необхідною температурою зберігання є 0…+6 °C, а для напоїв – 0…10 °C.

Охолоджувальна функція апаратів забезпечується компресорною установкою з холодоагентом (фреон). Габаритні розміри моделей дуже варіативні, тому проблем із розміщенням обладнання не виникає.

Холодильні установки обох типів (холодильні, морозильні) випускаються у чотирьох основних варіаціях:

  • зі скляними дверцятами;
  • зі скляними розсувними дверима;
  • з металевими дверцятами.

Холодильники зі скляними дверцятами, крім виконання функції охолодження, призначені ще й для демонстрації товару.

Корпус обладнання має основу з нержавіючої сталі. Всі зовнішні поверхні холодильника мають ізоляційний шар, який забезпечує збереження необхідної температури всередині камери. Базова комплектація професійних холодильників включає пластикові або металеві полиці. Як правило, полиці є знімними і простір усередині камери легко регулювати за допомогою їх перестановки.

Апарати можуть бути статичними чи мобільними (на коліщатках). Більшість виробників передбачає регулювання висоти ніжок та можливість заміни ніжок на коліщатка і навпаки.

Холодильники відрізняються низьким енергоспоживанням, що робить їх використання економічно вигідним для користувача. Перевагою також є простота експлуатації та догляду.

Сучасні технології, пропоновані сьогодні виробниками, дозволяють максимально зберігати якість і товарний вид продуктів, а точне регулювання мікрокліматичних умов усередині камери дає можливість зберігати в них і дуже вимогливі товари. Саме тому холодильні установки є дуже затребуваним обладнанням у сферах торгівлі та громадського харчування, а й у фармацевтичних компаніях, лабораторіях різної спрямованості та інших.

🍪 Наш веб-сайт використовує файли cookies

Наш сайт використовує файли cookies. Продовжуючи користуватися сайтом, ми припускаємо, що ви даєте дозвіл на використання файлів cookie, як зазначено в нашій Політиці конфіденційності.

Зв'язатися з нами

Львів

Відділ продажу

+38 (097) 209 50 70

Відділ сервісу

+38 (067) 507 01 73

Київ

Відділ продажу

+38 (067) 137-75-53

Відділ сервісу

+38 (067) 551 43 84