Наш сайт в процесі оновлення.
Перепрошуємо ☕ за можливі тимчасові незручності.

Магазин

Холодильні та морозильні столи

Фільтр

Скинути

Напруга, В

Ширина, мм

Довжина, мм

Висота, мм

Гарантійний термін, міс

Вага (нетто), кг

Вид обладнання

Стан

Температурний режим, °С

Об`єм камери, л

Кількість рівнів

Кількість дверей

Тип двері

Бренд

Країна виробник

Матеріал корпуса

Потужність, кВт

Раніше переглянуті товари

Samaref Морозильна кондитерська шафа DL 700 BTG image
DL700BTG
Samaref Морозильна кондитерська шафа DL 700 BTG
Lainox Турбопіч Oracle M Standard Black 467х609х630 ORACBS image
CR1586563
Lainox Турбопіч Oracle M Standard Black 467х609х630 ORACBS
Fimar Пила стрічкова SE1830V 380 Вт image
SE1830XV40050T
Fimar Пила стрічкова SE1830V 380 Вт
Rational Комплект з 2 порційних кошиків 1/6 GN (176 ? 162 мм) з перфорацією, з кришкою 60.75.302 image
60.75.302
Rational Комплект з 2 порційних кошиків 1/6 GN (176 ? 162 мм) з перфорацією, з кришкою 60.75.302
Нейтральний елемент 900х700х850 image
000014362
Нейтральний елемент 900х700х850
Samaref Холодильна шафа для зберігання риби FS 700 image
FS700
Samaref Холодильна шафа для зберігання риби FS 700
Tecfrigo Вітрина для морозива CARISMA 4+4 image
CARISMA 4+4
Tecfrigo Вітрина для морозива CARISMA 4+4
Tecfrigo Холодильний марміт PROXIMA 4M image
PROXIMA4M
Tecfrigo Холодильний марміт PROXIMA 4M
Bartscher Марміт 6.5 л A100265 image
A100265
Bartscher Марміт 6.5 л A100265
Hoshizaki Льодогенератор IM-65 NE-HC image
IM-65 NE-HC
Hoshizaki Льодогенератор IM-65 NE-HC
Rieber Термопорт мобільний 3000 U нагрівальний  image
85010808
Rieber Термопорт мобільний 3000 U нагрівальний

Новинки

Fimar Картоплечистка PPF 10 (380) з підставкою + бічний абразив + автоподача води image
000014987
Fimar Картоплечистка PPF 10 (380) з підставкою + бічний абразив + автоподача води
Стіл з полицею 800х500х850 image
000013764
Стіл з полицею 800х500х850
Стелаж-сушка 4 рівні 1600х400х1800 image
000013841
Стелаж-сушка 4 рівні 1600х400х1800
Стелаж 2 рівні посилений 1000х500х1000 image
000013884
Стелаж 2 рівні посилений 1000х500х1000
Стелаж 3 рівні посилений 1000х500х1400 image
000013885
Стелаж 3 рівні посилений 1000х500х1400
Стелаж 5 рівнів посилений 1200(900)х500х1700 image
000013886
Стелаж 5 рівнів посилений 1200(900)х500х1700
Стелаж 5 рівнів посилений 1200х500х1700 image
000013887
Стелаж 5 рівнів посилений 1200х500х1700
Стелаж 4 рівні посилений 1600х400х1800 image
000013956
Стелаж 4 рівні посилений 1600х400х1800

Лідери продажів

Топ продаж
MyChef Пароконвекційна піч Cook iCook 6 GN 1/1 image
CIE6100D
MyChef Пароконвекційна піч Cook iCook 6 GN 1/1
Топ продаж
Robot Coupe Термо-Кутер Robot Cook 43000R image
43000R
Robot Coupe Термо-Кутер Robot Cook 43000R
Samaref Холодильний стіл TS2 M SP TN image
TS2MSPTN
Samaref Холодильний стіл TS2 M SP TN
Топ продаж
Rational Пароконвекційна піч iCombi Pro 6-1/1 image
CB1ERRA.0017681
Rational Пароконвекційна піч iCombi Pro 6-1/1

Цікавить рішення під ключ?

Готові запропонувати індивідуальне комплексне рішення для вашої кухні HoReCa: від проєктування та підбору обладнання до повного сервісу. Сформуємо ідеальну пропозицію для вашого бізнесу.

Холодильний стіл - професійне обладнання, яке поєднало в собі функції холодильної шафи та робочої поверхні. Подібні столи суттєво економлять місце, що важливо для невеликих кафе, ресторанів та барів. Також виділяють морозильний стіл, де замість холодильної установки використовують морозилку. В основі виробництва цього обладнання лежить харчова нержавіюча або оцинкована сталь із пластиковим напиленням.

Холодильні столи: функціонал та відмінності

Холодильний стіл для ресторану, бару або закладів громадського харчування може бути з бортом або без нього.

Встановлення даної техніки дозволить:

  • раціонально витрачати виробничі площі;
  • прискорити роботу кухаря;
  • розширити робочий простір.

Шеф-кухарі витрачають мінімальну кількість часу на доступ до продуктів, що прискорює обслуговування у кафе та барах. Глибина столів буває 500, 600 та 700 мм. Їх можна використовувати як конструктори, замінивши двері ящиками у кількості від 1 до 3 одиниць.

Дане обладнання для ресторанів і кафе поділяється на категорії в залежності від температури, що підтримується:

  1. Низькотемпературні чи морозильні. Створюють температурний діапазон від -5°C до -20°C для ідеального зберігання заморожених продуктів та напівфабрикатів.
  2. Середньотемпературні. Підтримка температури в діапазоні від -2°C до +10°C. Ідеальне рішення для зберігання готових страв та інгредієнтів.

Холодильний стіл - професійне обладнання, яке поєднало в собі функції холодильної шафи та робочої поверхні. Подібні столи суттєво економлять місце, що важливо для невеликих кафе, ресторанів та барів. Також виділяють морозильний стіл, де замість холодильної установки використовують морозилку. В основі виробництва цього обладнання лежить харчова нержавіюча або оцинкована сталь із пластиковим напиленням.

Холодильні столи: функціонал та відмінності

Холодильний стіл для ресторану, бару або закладів громадського харчування може бути з бортом або без нього.

Встановлення даної техніки дозволить:

  • раціонально витрачати виробничі площі;
  • прискорити роботу кухаря;
  • розширити робочий простір.

Шеф-кухарі витрачають мінімальну кількість часу на доступ до продуктів, що прискорює обслуговування у кафе та барах. Глибина столів буває 500, 600 та 700 мм. Їх можна використовувати як конструктори, замінивши двері ящиками у кількості від 1 до 3 одиниць.

Дане обладнання для ресторанів і кафе поділяється на категорії в залежності від температури, що підтримується:

Низькотемпературні чи морозильні. Створюють температурний діапазон від -5°C до -20°C для ідеального зберігання заморожених продуктів та напівфабрикатів.

Середньотемпературні. Підтримка температури в діапазоні від -2°C до +10°C. Ідеальне рішення для зберігання готових страв та інгредієнтів.

Види столів за напрямом використання

Вирізняють кілька різновидів столів:

  • холодильний та морозильний стіл;
  • холодильні для салатів (саладетта);
  • холодильний стіл для піци;
  • комбіновані столи.

Комплектація холодильних столів доповнюється, полицями, висувними ящиками, гастроємностями, вітринами для інгредієнтів, що надбудовуються.

Швидкий доступ до продуктів та інгредієнтів створюється за допомогою розсувних дверей або висувних полиць. Більш зручним варіантом є другий, дозволяючи розділити продукти та зберігати їх окремо.

Температурні датчики автоматично аналізують температуру всередині холодильної установки та подають сигнал на двигун компресора для включення або вимкнення при досягненні заданої температури.

Чому варто купити морозильний стіл?

Інтернет-магазин SPROF забезпечить прості умови вибору та купівлі холодильних столів. В асортименті є саладетта, морозильні та холодильні моделі для громадського харчування, спеціалізованих барів та кафе.

У нашому каталозі ви завжди зможете знайти оптимальне поєднання функціоналу та розмірів робочої поверхні та об'єму. Ціни та комплектації доступні на сайті, але за бажанням уточніть всю інформацію у менеджерів. Ми забезпечимо правильний вибір, врахуємо ваші запити та сформуємо список оптимальних моделей.

🍪 Наш веб-сайт використовує файли cookies

Наш сайт використовує файли cookies. Продовжуючи користуватися сайтом, ми припускаємо, що ви даєте дозвіл на використання файлів cookie, як зазначено в нашій Політиці конфіденційності.

Зв'язатися з нами

Львів

Відділ продажу

+38 (097) 209 50 70

Відділ сервісу

+38 (067) 507 01 73

Київ

Відділ продажу

+38 (067) 137-75-53

Відділ сервісу

+38 (067) 551 43 84