Відкриваєте новий ресторан ☕ ? Натисніть тут, щоб зв’язатися з одним із наших спеціалістів

Магазин

Кип`ятильники (Термопоти)

Фільтр

Скинути

Бренд

Країна виробник

Матеріал корпуса

Напруга, В

Ширина, мм

Довжина, мм

Висота, мм

Гарантійний термін, міс

Вага (нетто), кг

Температурний режим, °С

Об`єм, л

Вид обладнання

Стан

Раніше переглянуті товари

Bartscher Вітрина холодильна 78л нержавіюча сталь image
700478G
Bartscher Вітрина холодильна 78л нержавіюча сталь
RM Gastro Піч для піци B 4/50 image
118060000
RM Gastro Піч для піци B 4/50
Stalgast Контейнер для столових приборів GN 1/1 image
063110
Stalgast Контейнер для столових приборів GN 1/1
Samaref Шафа шокової заморозки PO 18V 3N image
PO18V3N
Samaref Шафа шокової заморозки PO 18V 3N
Winterhalter Ополіскуючий засіб B 100 N 5 л image
20000331
Winterhalter Ополіскуючий засіб B 100 N 5 л
MEC Конвекційна піч PE 46 DUR.1B image
PE46DUR.1B
MEC Конвекційна піч PE 46 DUR.1B
Sammic Вакууматор SE-520 CC  I I  image
1141142
Sammic Вакууматор SE-520 CC I I
WARING Муфта BB W032453 image
W032453
WARING Муфта BB W032453
Sirman Пила гастрономічна SO 2400 INOX colonna 380 В image
23230903F
Sirman Пила гастрономічна SO 2400 INOX colonna 380 В
Winterhalter Очисний засіб C 123 0,75л image
C123
Winterhalter Очисний засіб C 123 0,75л
Bartscher Пристрій для приготування хот-догів A120407 image
A120407
Bartscher Пристрій для приготування хот-догів A120407
Bartscher Макароноварка SNACK 132260 image
132260
Bartscher Макароноварка SNACK 132260
Stalgast Корзина для миття стаканів на 25 секцій image
812500
Stalgast Корзина для миття стаканів на 25 секцій
Bartscher Піч для піци NT 502 image
2002028
Bartscher Піч для піци NT 502
MEC Пароконвекційна піч SGE 511 DSVR.1B image
SGE511DSVR.1B
MEC Пароконвекційна піч SGE 511 DSVR.1B

Новинки

Fines Конвекційна піч FB5-S CL image
100-601.000010
Fines Конвекційна піч FB5-S CL
Fines Конвекційна піч FB10-S CL image
100-603.000010
Fines Конвекційна піч FB10-S CL
Fines Конвекційна піч FB10-S-Smart image
100-603
Fines Конвекційна піч FB10-S-Smart
Fimar Картоплечистка PPF 10 (380) з підставкою + бічний абразив + автоподача води image
000014987
Fimar Картоплечистка PPF 10 (380) з підставкою + бічний абразив + автоподача води
Стіл з полицею 800х500х850 image
000013764
Стіл з полицею 800х500х850
Стелаж-сушка 4 рівні 1600х400х1800 image
000013841
Стелаж-сушка 4 рівні 1600х400х1800
Стелаж 2 рівні посилений 1000х500х1000 image
000013884
Стелаж 2 рівні посилений 1000х500х1000
Стелаж 3 рівні посилений 1000х500х1400 image
000013885
Стелаж 3 рівні посилений 1000х500х1400

Лідери продажів

Топ продаж
MyChef Пароконвекційна піч Cook iCook 6 GN 1/1 image
CIE6100D
MyChef Пароконвекційна піч Cook iCook 6 GN 1/1
Топ продаж
Robot Coupe Термо-Кутер Robot Cook 43000R image
43000R
Robot Coupe Термо-Кутер Robot Cook 43000R
Samaref Холодильний стіл TS2 M SP TN image
TS2MSPTN
Samaref Холодильний стіл TS2 M SP TN
Топ продаж
Rational Пароконвекційна піч iCombi Pro 6-1/1 image
CB1ERRA.0017681
Rational Пароконвекційна піч iCombi Pro 6-1/1

Цікавить рішення під ключ?

Готові запропонувати індивідуальне комплексне рішення для вашої кухні HoReCa: від проєктування та підбору обладнання до повного сервісу. Сформуємо ідеальну пропозицію для вашого бізнесу.

Професійні термпоти для закладів громадського харчування

Професійні електрокип'ятильники потрібні для підігріву, кип'ятіння та розливу гарячої води у великих обсягах. На кухнях ресторанів та кафе їх використовують для заварювання напоїв (чаю, кави, шоколаду) або ж швидкого приготування перших страв. Переносні термопоти входять до складу лінії самообслуговування в їдальнях, готелях при організації «шведського столу». А невеликі моделі підходять для домашнього використання чи роботи в офісі.

Термопот для громадського харчування є необхідним елементом у їдальнях освітніх закладів та дитячих садків, де постійно потрібна кип'ячена вода. Також їх активно використовують у кафе та ресторанах для прискорення приготування страв.

Термопот для ресторану являє собою бак з краном і вбудованим електричним ТЕНом. Вони виготовляються з нержавіючої сталі, що забезпечує тривалий термін служби, надійність та безпечне використання для приготування їжі та обробки продуктів.

Надійність та безпека промислових кип'ятильників забезпечують додаткові функції:

  • Терморегулятор підтримує встановлену температуру.
  • Термостат автоматично вимикає прилад при досягненні потрібного рівня нагріву або за відсутності води у резервуарі.
  • Індикатор повідомляє про завершення процесу нагрівання.

Переваги електрокип'ятильника

  • Економія часу при приготуванні напоїв та страв;
  • Зниження витрати на електроенергію.

Типи термопотів

Світові виробники пропонують обладнання, що розрізняється за обсягом резервуару, продуктивності, потужності, дизайну. Але всі електрокип'ятильники для їдалень, кафе та ресторанів можна розділити на дві групи за принципом дії:

  • Наливні – заповнюються вручну і зливають воду через вбудований кран.
  • Проточні – автоматично заповнюються водою і починають нагрівання при зниженні рівня. Вони часто мають дві ємності: одна для кип'ятіння, інша для зберігання кип'яченої води.

Проточні кип'ятильники для громадського харчування можуть забезпечувати продуктивність до 100 літрів на годину. Деякі моделі також мають настінне кріплення, що дозволяє їх встановлювати поруч з джерелом води.

Особливості наливних кип'ятильників для громадського харчування:

Ручне заповнення. Необхідність стежити за рівнем води і постійно поповнювати резервуар вручну багато хто вважає незручністю. Однак, якщо йдеться про невеликі заклади громадського харчування, цей «недолік» перекривається вигодою від низького енергоспоживання.

  • Економія витрат за електрику. У порівнянні з проточними моделями цей тип пристроїв споживає менше кіловат.
  • Мобільність. Обладнання не прив'язане до водопровідної мережі та вільно працює на відкритих верандах при обслуговуванні виїзних фуршетів.
  • Невелика продуктивність. Оскільки в наливних електрокип'ятильниках об'єм обмежується 40 літрами.
  • Низька вартість. За ціновим діапазоном пристрої відмінно вписуються в малий бюджет.

Вибір професійних електрокип'ятильників для підприємств громадського харчування

Наливні кип'ятильники - оптимальний варіант для оснащення невеликих закусочних ліній самообслуговування офісних обідніх кімнат. Проточні підходять для встановлення у великих їдальнях, ресторанах та кафе, де потрібен саме великий обсяг кип'яченої та гарячої води.

🍪 Наш веб-сайт використовує файли cookies

Наш сайт використовує файли cookies. Продовжуючи користуватися сайтом, ми припускаємо, що ви даєте дозвіл на використання файлів cookie, як зазначено в нашій Політиці конфіденційності.

Зв'язатися з нами

Львів

Відділ продажу

+38 (097) 209 50 70

Відділ сервісу

+38 (067) 507 01 73

Київ

Відділ продажу

+38 (067) 137-75-53

Відділ сервісу

+38 (067) 551 43 84