Наш сайт в процесі оновлення.
Перепрошуємо ☕ за можливі тимчасові незручності.

Магазин

Обладнання для Сувід (Sous-Vide)

Фільтр

Скинути

Бренд

Країна виробник

Матеріал корпуса

Потужність, кВт

Напруга, В

Ширина, мм

Довжина, мм

Висота, мм

Гарантійний термін, міс

Вага (нетто), кг

Температурний режим, °С

Вид обладнання

Стан

Фільтр

Ви обрали 7 товарів

Скинути

  • За замовчуванням
  • За популярністю
  • Від дешевого до дорогого
  • Від дорогого до дешевого
Sirman Softcooker XP image
69100002
Sirman Softcooker XP
Sirman Контейнер 2/1 до термопроцесора image
69062500
Sirman Контейнер 2/1 до термопроцесора
Sirman Гастроємність для Softcooker Y09 image
69062000
Sirman Гастроємність для Softcooker Y09
MAXIMA Апарат низькотемпературного приготування 30л, подача 8л/хв 09500600 image
09500600
MAXIMA Апарат низькотемпературного приготування 30л, подача 8л/хв 09500600
Sirman Softcooker S XP 1/1 image
69125002
Sirman Softcooker S XP 1/1
Bartscher Sous-vidе SV G16L image
115131
Bartscher Sous-vidе SV G16L
Bartscher Sous-vide SV ST15L image
115133
Bartscher Sous-vide SV ST15L

Раніше переглянуті товари

Посудомийна машина купольна Stalgast з дозатором для обполіскувальної рідини image
Посудомийна машина купольна Stalgast з дозатором для обполіскувальної рідини
Hendi Гриль роликовий Хот-Дог, 14 роликів 230В 520х650х176 268735 image
268735
Hendi Гриль роликовий Хот-Дог, 14 роликів 230В 520х650х176 268735
Fimar Машина для очистки мідій LCF/10M image
LCF/10M
Fimar Машина для очистки мідій LCF/10M
Bartscher Засіб для видалення накипу 190065 image
190065
Bartscher Засіб для видалення накипу 190065
Martellato Щітка для насадок image
BRU
Martellato Щітка для насадок
Bartscher Супниця Party 9 л image
100054
Bartscher Супниця Party 9 л
Bartscher Гриль контактний Panini 1GR image
A150676
Bartscher Гриль контактний Panini 1GR
Scholl  Вбудований  диспенсер для тарілок HES-24 image
A 0920
Scholl Вбудований диспенсер для тарілок HES-24
Samaref Холодильна шафа PF 600 P TN image
PF 600 P TN
Samaref Холодильна шафа PF 600 P TN
Samaref Шафа шокового охолодження/заморозки/комбінована TA 16T MF 3N BK image
TA16TMF3NBK
Samaref Шафа шокового охолодження/заморозки/комбінована TA 16T MF 3N BK
Hendi Подрібнювач харчових відходів 550 Вт 979983 image
979983
Hendi Подрібнювач харчових відходів 550 Вт 979983
Rational Мультифункціональна сковорода iVario Pro XL image
WW9ENRA.0002628
Rational Мультифункціональна сковорода iVario Pro XL
Fine Dine Гастроємність з меламіну GN 1/1 566008 image
566008
Fine Dine Гастроємність з меламіну GN 1/1 566008
Tecfrigo Вітрина з обертовими полицями Snelle 350 R image
SNELLE350R
Tecfrigo Вітрина з обертовими полицями Snelle 350 R
IP INDUSTRIE Холодильник для сиру та в`яленого м`яса  image
SAL601
IP INDUSTRIE Холодильник для сиру та в`яленого м`яса
Bartscher Вітрина теплова Deli I 306053 image
306053
Bartscher Вітрина теплова Deli I 306053

Новинки

Fimar Картоплечистка PPF 10 (380) з підставкою + бічний абразив + автоподача води image
000014987
Fimar Картоплечистка PPF 10 (380) з підставкою + бічний абразив + автоподача води
Стіл з полицею 800х500х850 image
000013764
Стіл з полицею 800х500х850
Стелаж-сушка 4 рівні 1600х400х1800 image
000013841
Стелаж-сушка 4 рівні 1600х400х1800
Стелаж 2 рівні посилений 1000х500х1000 image
000013884
Стелаж 2 рівні посилений 1000х500х1000
Стелаж 3 рівні посилений 1000х500х1400 image
000013885
Стелаж 3 рівні посилений 1000х500х1400
Стелаж 5 рівнів посилений 1200(900)х500х1700 image
000013886
Стелаж 5 рівнів посилений 1200(900)х500х1700
Стелаж 5 рівнів посилений 1200х500х1700 image
000013887
Стелаж 5 рівнів посилений 1200х500х1700
Стелаж 4 рівні посилений 1600х400х1800 image
000013956
Стелаж 4 рівні посилений 1600х400х1800

Лідери продажів

Топ продаж
MyChef Пароконвекційна піч Cook iCook 6 GN 1/1 image
CIE6100D
MyChef Пароконвекційна піч Cook iCook 6 GN 1/1
Топ продаж
Robot Coupe Термо-Кутер Robot Cook 43000R image
43000R
Robot Coupe Термо-Кутер Robot Cook 43000R
Samaref Холодильний стіл TS2 M SP TN image
TS2MSPTN
Samaref Холодильний стіл TS2 M SP TN
Топ продаж
Rational Пароконвекційна піч iCombi Pro 6-1/1 image
CB1ERRA.0017681
Rational Пароконвекційна піч iCombi Pro 6-1/1

Цікавить рішення під ключ?

Готові запропонувати індивідуальне комплексне рішення для вашої кухні HoReCa: від проєктування та підбору обладнання до повного сервісу. Сформуємо ідеальну пропозицію для вашого бізнесу.

Технологія Sous-vide: Низькотемпературне приготування їжі у вакуумі

Сувід це

Технологія Sous-vide (з фр. «у вакуумі») передбачає низькотемпературне приготування різних герметично упакованих продуктів, таких як м’ясо, риба, птиця, а також овочі, фрукти та багато іншого, протягом тривалого часу.

Її головною особливістю є робота з низькими (мін. +50-60º, макс. +90ºС) і стабільними температурами, а також тривалий час теплової обробки. Обов'язкова умова — попереднє пакування їжі в спеціальний пакет за допомогою вакуумної машини, де повністю викачується все повітря. Завдяки відсутності повітряного прошарку, температура води та вмісту упаковки вирівнюється, а приготування відбувається рівномірно. Ви ніколи не зіпсуєте та не перегрієте свою страву.

Підтримувати постійний нагрів із точним контролем до ±0,03°С і відстежувати час до повної готовності дозволяють термостати sous vide. Зручні у використанні, вони мають надійну конструкцію та компактні розміри. Оснащені водонепроникним дисплеєм і захисною решіткою. Поставляються як окремо, так і в комплекті з ваннами місткістю до 58 л. Можливе спільне використання з котлами та гастроємностями з нержавіючої сталі або полікарбонату. Неперервний рух рідини та рівномірний розподіл тепла по всьому об’єму ємності забезпечує циркуляційний насос. Передбачений автоматичний захист від перевантаження та перегріву.

Переваги занурювальних термостатів для сувід

Професійний сувід оснащений наступними опціями:

  • Занурювальний термостат, який дозволяє точно вимірювати температуру.
  • Можливість програмувати температурні показники та час приготування.
  • Безпека всіх компонентів навіть при зануренні у воду.
  • Дисплей з індикаторами основних характеристик.
  • Невеликий розмір.

Сувід обладнання для професійної кухні: нові можливості

Головна перевага сувідниці для ресторану — можливість значно розширити меню та запропонувати клієнтам нові страви, зокрема в стилі молекулярної кухні. Використання інноваційного обладнання у сфері громадського харчування дозволяє готувати за новою технологією м’ясо, овочі, рибу.

Занурювальний сувід дозволяє продуктам зберігати текстуру та колір, водночас вони стають дуже ніжними та м'якими. Під час приготування страв не використовується обсмажування на олії, тому апарат підходить для кафе та їдалень, орієнтованих на здорове харчування.

Як вибрати ідеальний сувід апарат для вашого ресторану

Вибираючи обладнання для професійної кухні або для дому, варто звернути увагу на такі особливості:

Потужність, яка впливає на швидкість нагрівання та продуктивність обладнання. Для домашнього використання підійдуть малопотужні пристрої, але для професійної кухні потрібно обирати пристрої з потужністю не менше ніж 1500 Вт.

Максимальна температура. Чим вищий цей показник, тим функціональнішим є пристрій. Наприклад, апарат із максимальною температурою 99 градусів можна використовувати також для тушкування.

Об’єм ємності, вибір якого залежить від кількості сувід страв у меню та прохідності закладу.

Особливості обладнання сувід

У каталозі представлені термостати sous vide та ванни для них. Обладнання сувід дозволяє забезпечити ефективну низькотемпературну обробку продуктів, що сприяє збереженню смаків, ароматів, корисних речовин і соковитості. Рівномірний розподіл температури допомагає приготувати страву, наприклад, стейк, без утворення скоринки, а також захищає м’ясо чи інші інгредієнти від пригорання та надмірного висихання.

Призначені для використання на кухнях ресторанів і їдалень, занурювальні термостати сувід відповідають вимогам безпеки, що пред’являються до обладнання, яке використовується у сфері харчової промисловості. Корпуси апаратів та компоненти, що контактують із водою, виготовлені з нержавіючої сталі AISI 304. Передбачено захист електричних термостатів sous vide від перегріву та від увімкнення без занурення у рідину.

🍪 Наш веб-сайт використовує файли cookies

Наш сайт використовує файли cookies. Продовжуючи користуватися сайтом, ми припускаємо, що ви даєте дозвіл на використання файлів cookie, як зазначено в нашій Політиці конфіденційності.

Зв'язатися з нами

Львів

Відділ продажу

+38 (097) 209 50 70

Відділ сервісу

+38 (067) 507 01 73

Київ

Відділ продажу

+38 (067) 137-75-53

Відділ сервісу

+38 (067) 551 43 84