Відкриваєте новий ресторан ☕ ? Натисніть тут, щоб зв’язатися з одним із наших спеціалістів

Магазин

Пароконвектомати Rational Lainox MyChef

Фільтр

Скинути

Бренд

Країна виробник

Потужність, кВт

Напруга, В

Довжина, мм

Ширина, мм

Висота, мм

Температурний режим, °С

Вага (нетто), кг

Розміри дека

Гарантійний термін, міс

Джерело живлення

Підключення до водопроводу

Підключення до інтернету

Підключення до каналізації

Кількість рівнів

Термощуп

Тип мийки

Призначення печей

Стан

Вид обладнання

Фільтр

Ви обрали 3 товари

Скинути

913

913
  • За замовчуванням
  • За популярністю
  • Від дешевого до дорогого
  • Від дорогого до дешевого
Rational Пароконвекційна піч iCombi Classic  20-1/1 image
CF2ERRA.0001257
Rational Пароконвекційна піч iCombi Classic 20-1/1
Rational Пароконвекційна піч iCombi Pro 20-1/1 image
CF1ERRA.0001250
Rational Пароконвекційна піч iCombi Pro 20-1/1
Rational Пароконвекційна піч газова  iCombi Pro 20-1/1 image
CF1GRRA.0001289
Rational Пароконвекційна піч газова iCombi Pro 20-1/1

Раніше переглянуті товари

Hamilton Beach Блендер HBН750-CE image
HBН750-CE
Hamilton Beach Блендер HBН750-CE
Samaref Шафа шокової заморозки PO 6V PL EP image
PO6VPLEP
Samaref Шафа шокової заморозки PO 6V PL EP
MEC Конвекційна піч PE 46 UR.1B image
PE46UR.1B
MEC Конвекційна піч PE 46 UR.1B
Samaref Шафа шокової заморозки PO 24V 3N SH EP image
PO24V3NSHEP
Samaref Шафа шокової заморозки PO 24V 3N SH EP
Bartscher Конвекційна піч AT110 120789 image
120789
Bartscher Конвекційна піч AT110 120789
RM Gastro Фритюрниця FE 44 E image
100103001
RM Gastro Фритюрниця FE 44 E
IP INDUSTRIE Холодильник для сиру та в`яленого м`яса  image
SAL601
IP INDUSTRIE Холодильник для сиру та в`яленого м`яса

Новинки

Fines Конвекційна піч FB5-S CL image
100-601.000010
Fines Конвекційна піч FB5-S CL
Fines Конвекційна піч FB10-S CL image
100-603.000010
Fines Конвекційна піч FB10-S CL
Fines Конвекційна піч FB10-S-Smart image
100-603
Fines Конвекційна піч FB10-S-Smart
Fimar Картоплечистка PPF 10 (380) з підставкою + бічний абразив + автоподача води image
000014987
Fimar Картоплечистка PPF 10 (380) з підставкою + бічний абразив + автоподача води
Стіл з полицею 800х500х850 image
000013764
Стіл з полицею 800х500х850
Стелаж-сушка 4 рівні 1600х400х1800 image
000013841
Стелаж-сушка 4 рівні 1600х400х1800
Стелаж 2 рівні посилений 1000х500х1000 image
000013884
Стелаж 2 рівні посилений 1000х500х1000
Стелаж 3 рівні посилений 1000х500х1400 image
000013885
Стелаж 3 рівні посилений 1000х500х1400

Лідери продажів

Топ продаж
MyChef Пароконвекційна піч Cook iCook 6 GN 1/1 image
CIE6100D
MyChef Пароконвекційна піч Cook iCook 6 GN 1/1
Топ продаж
Robot Coupe Термо-Кутер Robot Cook 43000R image
43000R
Robot Coupe Термо-Кутер Robot Cook 43000R
Samaref Холодильний стіл TS2 M SP TN image
TS2MSPTN
Samaref Холодильний стіл TS2 M SP TN
Топ продаж
Rational Пароконвекційна піч iCombi Pro 6-1/1 image
CB1ERRA.0017681
Rational Пароконвекційна піч iCombi Pro 6-1/1

Цікавить рішення під ключ?

Готові запропонувати індивідуальне комплексне рішення для вашої кухні HoReCa: від проєктування та підбору обладнання до повного сервісу. Сформуємо ідеальну пропозицію для вашого бізнесу.

Пароконвектомат: обладнання для професійної кухні

Що таке пароконвектомат?

Пароконвектомат (пароконвекційна піч) – це універсальне теплове обладнання для професійної кухні, здатне повністю змінити уявлення про приготування їжі! Широкий функціонал цих пристроїв дозволяє замінити більше половини всього теплового обладнання, починаючи з духової шафи до пароварки. Інноваційні інженерні рішення та новітні технології зробили пароконвектомати ідеальним обладнанням для приготування широкого спектру страв. Один єдиний пароконвектомат здатний виконати всі відомі методи теплової обробки продуктів із мінімальними витратами часу, електроенергії та трудових ресурсів.

Як працює пароконвектомат?

Принцип роботи пароконвектомата базується на поєднанні пари та конвекції. Пристрій генерує пару, яка разом з циркуляцією гарячого повітря забезпечує рівномірне та швидке приготування страв. Завдяки цьому досягається ідеальна текстура, смак та збереження корисних властивостей продуктів.

Переваги пароконвектомату

Збереження корисних властивостей продуктів та зниження калорійності готових страв - готування у пароконвектоматі здійснюється у режимі з підтриманням необхідного рівня вологості та збереженням корисних речовин кожного продукту. Крім того, для приготування страви в пароконвектоматі масло або олія не потрібні, що дозволяє істотно знизити калорійність страв.

Мінімальні втрати ваги продуктів - під час приготування волога з продуктів випаровується дуже повільно, завдяки чому втрати у вазі не перевищують 5-15% (для порівняння, при смаженні м'яса на сковороді витрати становлять не менше 50%).

Економічність та оптимальне використання простору - поєднання функцій кількох пристроїв в одному корпусі значно скорочує витрати на придбання техніки та дозволяє максимально раціонально використовувати простір кухні.

Максимальна продуктивність - багатоярусна конструкція робочої камери дає змогу одночасно готувати безліч різноманітних страв із збереженням індивідуального аромату та смакових якостей кожного продукту.

Різноманітність страв - наявність кількох режимів роботи розширює можливості приготування.

Інжекторні пароконвектомати мають режими обробки парою та конвекції (можуть використовуватися одночасно), що дозволяють готувати будь-які гарніри, запіканки, морепродукти, м'ясо, овочі, хлібопекарські вироби та дієтичні страви.

Бойлерні печі мають додатковий режим подачі пари низької температури для приготування делікатних страв та кулінарних експериментів із продуктами, а також режим регенерації – розігріву раніше приготовленої їжі.

Висока швидкість роботи - комбінування режимів примусової конвекції та пароутворення (аж до 100% вологості), а також висока точність регулювання мікрокліматичних показників у робочій камері значно прискорюють процес приготування їжі.

Програмування - можливість використовувати запрограмовані заводські рецепти, а також створювати власні багатоетапні програми приготування, дозволяє максимально розкрити індивідуальність і майстерність шеф-кухаря.

Зручність використання - інтуїтивно зрозуміла панель керування з таймером та функцією попереднього нагріву дозволяє швидко налаштувати обладнання для роботи. Деякі моделі мають додаткові функції голосового керування, автоматичного вимкнення та інші унікальні можливості, що полегшують точність налаштування параметрів теплової обробки продуктів.

Як вибрати пароконвектомат?

Врахуйте наступні параметри:

  • Вмістимість робочої камери: Від маленьких пароконвектоматів на 4-7 рівнів для маленьких закладів до великих моделей на 10-20 рівнів для великих їдалень.
  • Тип джерела енергії: Електричні та газові моделі, вибір залежить від бюджету та умов використання.
  • Режим пароутворення:
  • Бойлерний: Нагріває воду в спеціальному бойлері до кипіння, після чого пара подається в камеру. Цей тип підходить для великих об'ємів роботи, де потрібна стабільна висока вологість.
  • Інжекторний: Вода розпилюється на нагріті елементи і миттєво перетворюється на пар. Такий тип економить воду, потребує менше обслуговування і швидко готовий до роботи.
  • Панель управління: Механічна, сенсорна або цифрові моделі.

Пароконвекційна піч дозволяє підвищити продуктивність підприємства, забезпечуючи приготування корисних та поживних страв. Вони ідеально підходять для ресторанів, кафе та їдалень, де якість та швидкість обслуговування мають вирішальне значення.

Сфера використання пароконвектомату

Багатофункціональні пароконвектомати знайшли широке застосування на професійних кухнях підприємств громадського харчування та торгівлі.

Міні-пароконвектомати - ідеальне рішення в умовах дефіциту виробничих площ. Вони мають компактні розміри, вміщують до 6 гастроємностей і мають достатній функціонал для приготування більшості популярних страв. Особливо актуальним є використання таких печей у невеликих кафе та ресторанах.

Пароконвектомати місткістю від 6 до 16 гастроємностей рекомендуються до застосування на кухнях ресторанів, супермаркетів та кафе зі стабільно високою прохідністю. Їхньою відмінністю є оптимальне поєднання функціональності та продуктивності.

Великогабаритні пароконвекційні печі, що одночасно вміщують 20 і більше рівнів, стануть вигідним придбанням для ресторанів та їдалень з великою кількістю посадкових місць, кейтерингових компаній, виробничих цехів. Мультифункціональні пристрої з можливістю повної автоматизації процесів приготування суттєво підвищують продуктивність праці персоналу та збільшать прибуток від продажу готової продукції.

Основні етапи догляду за пароконвектоматом

Догляд за пароконвектоматами є важливою складовою їхньої ефективної та довготривалої роботи. Регулярне технічне обслуговування не тільки подовжує термін служби обладнання, але й забезпечує його безперебійну роботу, що особливо важливо на професійній кухні.

  1. Очищення після кожного використання. Пароконвектомат піддається значному навантаженню під час приготування їжі. Очищення камери після кожного циклу приготування допомагає уникнути накопичення жиру, залишків їжі та інших забруднень, що можуть негативно вплинути на роботу обладнання. Для цього рекомендується використовувати спеціальні мийні засоби, які безпечні для нержавіючої сталі та інших матеріалів.
  2. Використання автоматичних систем очищення. Багато сучасних моделей пароконвектоматів обладнані вбудованими системами автоматичного очищення. Ці системи дозволяють значно спростити догляд за обладнанням. Користувачі можуть вибрати інтенсивність програми очищення залежно від ступеня забруднення. Автоматичні системи зазвичай використовують спеціальні таблетки або рідини для очищення, які ефективно видаляють нагар і жир.
  3. Щотижнева профілактика. Окрім щоденного очищення, необхідно регулярно проводити більш глибоке очищення пароконвектомата. Це включає очищення дверей, ущільнювачів, вентиляторів і всіх знімних частин. Потрібно особливу увагу приділяти прокладкам дверей, оскільки вони з часом можуть зноситися або забруднюватися, що призведе до втрати герметичності.
  4. Видалення накипу. Оскільки пароконвектомат працює з водою, важливо періодично проводити видалення накипу, який утворюється всередині обладнання через мінеральні відкладення. Для цього використовуються спеціальні засоби для видалення накипу, які можна знайти в спеціалізованих магазинах кухонного обладнання. Регулярне видалення накипу допоможе зберегти ефективність генерації пари та знизити ризик поломок.
  5. Технічне обслуговування. Для того щоб пароконвектомат працював на максимальній потужності, необхідно проводити регулярне технічне обслуговування. Це включає перевірку електричних компонентів, заміну ущільнювачів і вентиляторів у разі потреби. Також важливо своєчасно замінювати зношені деталі, щоб уникнути несправностей у роботі.

Асортимент

Ми пропонуємо понад 50 моделей пароконвектоматів від європейських виробників, а також повний спектр аксесуарів до них. Найбільш популярні моделі іспанського бренду Mychef та німецького бренду Rational. Обладнання даних марок оснащено ультрасучасними технологіями, відрізняється максимальною потужністю та продуктивністю за мінімальних витрат енергоресурсів.

У нашому асортименті представлені пароконвектомати з різними типами підключення (електрика або газ), пароутворення (інжекторне або бойлерне), управління (механічне, електромеханічне, електронне), кількістю та типом гастроємностей. Всі моделі відрізняються високою якістю виконання і дозволяють досягати ідеального, а головне, результату приготування їжі, що незмінно повторюється. Широкий модельний ряд дозволяє підібрати оптимальний варіант обладнання залежно від специфіки та фінансових можливостей підприємства.

На вибір необхідної моделі також впливає наявність таких додаткових функцій, як спосіб очищення камери: автоматичне, напівавтоматичне або ручне миття, самодіагностика, економія електроенергії, вимірювання температури всередині продукту за допомогою тармощупу та багато іншого.

І якщо Ви вже визначилися, який хочете купити пароконвектомат, то не варто забувати про необхідність придбати аксесуари для пароконвектоматів, що роблять його використання найбільш ефективним.

До допоміжного обладнання можна віднести шафи, пом'якшувачі води, підставки для пароконвектоматів з напрямними, а також гастроємності та решітки.

Як і будь-яке інше професійне обладнання, воно вимагає особливого догляду, в чому допоможуть спеціальні миючі засоби для пароконвектомату, представлені на нашому сайті.

🍪 Наш веб-сайт використовує файли cookies

Наш сайт використовує файли cookies. Продовжуючи користуватися сайтом, ми припускаємо, що ви даєте дозвіл на використання файлів cookie, як зазначено в нашій Політиці конфіденційності.

Зв'язатися з нами

Львів

Відділ продажу

+38 (097) 209 50 70

Відділ сервісу

+38 (067) 507 01 73

Київ

Відділ продажу

+38 (067) 137-75-53

Відділ сервісу

+38 (067) 551 43 84