Наш сайт в процесі оновлення.
Перепрошуємо ☕ за можливі тимчасові незручності.

Магазин

Рисоварка професійна

Фільтр

Скинути

Бренд

Країна виробник

Матеріал корпуса

Потужність, кВт

Напруга, В

Ширина, мм

Довжина, мм

Висота, мм

Гарантійний термін, міс

Вага (нетто), кг

Разове завантаження, кг

Тип встановлення

Об`єм, л

Вид обладнання

Стан

Раніше переглянуті товари

MAXIMA Картоплечистка 600 кг/год місткість 30 кг 09300480 image
09300480
MAXIMA Картоплечистка 600 кг/год місткість 30 кг 09300480
Fines Шафа розстійна  HTBP10-M manual image
100-322
Fines Шафа розстійна HTBP10-M manual
Посудомийна машина купольна Stalgast з дозатором для обполіскувальної рідини image
Посудомийна машина купольна Stalgast з дозатором для обполіскувальної рідини
Hendi Гриль роликовий Хот-Дог, 14 роликів 230В 520х650х176 268735 image
268735
Hendi Гриль роликовий Хот-Дог, 14 роликів 230В 520х650х176 268735
Fimar Машина для очистки мідій LCF/10M image
LCF/10M
Fimar Машина для очистки мідій LCF/10M
Bartscher Засіб для видалення накипу 190065 image
190065
Bartscher Засіб для видалення накипу 190065
Martellato Щітка для насадок image
BRU
Martellato Щітка для насадок
Bartscher Супниця Party 9 л image
100054
Bartscher Супниця Party 9 л
Bartscher Гриль контактний Panini 1GR image
A150676
Bartscher Гриль контактний Panini 1GR
Scholl  Вбудований  диспенсер для тарілок HES-24 image
A 0920
Scholl Вбудований диспенсер для тарілок HES-24
Samaref Холодильна шафа PF 600 P TN image
PF 600 P TN
Samaref Холодильна шафа PF 600 P TN
Samaref Шафа шокового охолодження/заморозки/комбінована TA 16T MF 3N BK image
TA16TMF3NBK
Samaref Шафа шокового охолодження/заморозки/комбінована TA 16T MF 3N BK
Hendi Подрібнювач харчових відходів 550 Вт 979983 image
979983
Hendi Подрібнювач харчових відходів 550 Вт 979983
Rational Мультифункціональна сковорода iVario Pro XL image
WW9ENRA.0002628
Rational Мультифункціональна сковорода iVario Pro XL
Fine Dine Гастроємність з меламіну GN 1/1 566008 image
566008
Fine Dine Гастроємність з меламіну GN 1/1 566008
Tecfrigo Вітрина з обертовими полицями Snelle 350 R image
SNELLE350R
Tecfrigo Вітрина з обертовими полицями Snelle 350 R

Новинки

Fimar Картоплечистка PPF 10 (380) з підставкою + бічний абразив + автоподача води image
000014987
Fimar Картоплечистка PPF 10 (380) з підставкою + бічний абразив + автоподача води
Стіл з полицею 800х500х850 image
000013764
Стіл з полицею 800х500х850
Стелаж-сушка 4 рівні 1600х400х1800 image
000013841
Стелаж-сушка 4 рівні 1600х400х1800
Стелаж 2 рівні посилений 1000х500х1000 image
000013884
Стелаж 2 рівні посилений 1000х500х1000
Стелаж 3 рівні посилений 1000х500х1400 image
000013885
Стелаж 3 рівні посилений 1000х500х1400
Стелаж 5 рівнів посилений 1200(900)х500х1700 image
000013886
Стелаж 5 рівнів посилений 1200(900)х500х1700
Стелаж 5 рівнів посилений 1200х500х1700 image
000013887
Стелаж 5 рівнів посилений 1200х500х1700
Стелаж 4 рівні посилений 1600х400х1800 image
000013956
Стелаж 4 рівні посилений 1600х400х1800

Лідери продажів

Топ продаж
MyChef Пароконвекційна піч Cook iCook 6 GN 1/1 image
CIE6100D
MyChef Пароконвекційна піч Cook iCook 6 GN 1/1
Топ продаж
Robot Coupe Термо-Кутер Robot Cook 43000R image
43000R
Robot Coupe Термо-Кутер Robot Cook 43000R
Samaref Холодильний стіл TS2 M SP TN image
TS2MSPTN
Samaref Холодильний стіл TS2 M SP TN
Топ продаж
Rational Пароконвекційна піч iCombi Pro 6-1/1 image
CB1ERRA.0017681
Rational Пароконвекційна піч iCombi Pro 6-1/1

Цікавить рішення під ключ?

Готові запропонувати індивідуальне комплексне рішення для вашої кухні HoReCa: від проєктування та підбору обладнання до повного сервісу. Сформуємо ідеальну пропозицію для вашого бізнесу.

Рисоварки для закладів громадського харчування

Рисоварка професійна – це спеціальне обладнання для приготування розсипчастого рису та інших круп в автоматичному режимі. Таку техніку широко використовують у ресторанах японської, китайської та європейської кухні, суші-барах, кафе, їдальнях та інших закладах громадського харчування. Також рисоварку можна придбати для домашнього вживання. Рис, приготовлений в промисловій рисоварці, залишається розсипчастим, не злипається і не розварюється.

Сучасні моделі, наприклад рисоварка Bartscher, поєднує в собі зручність, якість і багатофункціональність, роблячи процес приготування максимально простим. Окрім основної чаші, деякі моделі комплектуються силіконовим килимком, що перешкоджає пригоранню крупи і значно спрощує очищення внутрішньої ємності після використання.

Властивості рисоварки

Рисоварка складається з міцного корпусу з кришкою, в якому розміщується каструля, що знімається. Кришка герметично закривається, але має невеликий отвір для виходу пари. Також у корпусі знаходяться нагрівальні елементи. ТЕНи рівномірно розподіляють тепло, що гарантує якісне приготування рису. Крупа готується у режимі делікатної теплової обробки. Температура всередині рисоварки вбирається у 100°С, що перешкоджає пригоранню крупи і руйнації оболонки зерен. Також обладнання комплектується спеціальним мірним стаканчиком для точного виміру пропорцій води та крупи. Для зручності користувача на внутрішній поверхні чаші нанесено розмітку. Це дозволяє суворо дотримуватись технології приготування розсипчастого рису.

Корпус, каструля та кришка обладнання виготовлені з якісної нержавіючої сталі, яка має антикорозійні властивості. У деяких моделях корпус виконаний із пластику або емальованої сталі. Внутрішня поверхня каструлі може мати тефлонове покриття.

Процес приготування рису

Для успішного приготування розсипчастого рису важливо дотримуватися пропорцій та часу. Завдяки рисоварці шеф-кухарю не потрібно постійно регулювати нагрівання, перемішувати страву або контролювати процес. Достатньо залити рис водою до вказаної на каструлі позначки, додати сіль і олію, накрити кришкою і увімкнути пристрій. Вода поступово випаровується, а частина вбирається в рис, доводячи його до потрібного рівня готовності. Час приготування становить 30 хвилин. Наприкінці виконання програми пролунає звуковий сигнал та рисоварка перейде в режим підігріву на мінімальній температурі. Таким чином, крупа довго не остигає, що дуже зручно для швидкої подачі страв у закладах громадського харчування.

Переваги використання рисоварки

  • Швидке та якісне приготування рису та інших круп в автоматичному режимі.
  • Міцна та надійна конструкція обладнання, що забезпечує довговічність експлуатації.
  • Просте та зрозуміле керування за допомогою електронної панелі.
  • Високий рівень продуктивності.
  • Компактні розміри та простота установки. Пристрій підключається до стандартної електромережі з робочою напругою 220 Вт.
  • Точний вимір пропорцій завдяки зручним розміткам.
  • Підтримка потрібної температури протягом усього процесу приготування.
  • Легкий догляд. Чашу нескладно мити, можна використовувати будь-які миючі засоби за винятком абразивних.
  • Безпечні матеріали.
  • Автоматичний перехід у режим підігріву із підтриманням мінімальної температури.

Критерії вибору професійної рисоварки

У разі вибору оптимальної моделі для вашого закладу зверніть увагу на основні технічні характеристики обладнання.

Потужність. Від рівня потужності залежить продуктивність. Вибирати цей показник необхідно з урахуванням того, як багато і як часто страви з рису подаються до закладу.

Корисний об'єм. Рисоварки відрізняються між собою об'ємом чаші. Наприклад, апарати об'ємом 1,8-3,6 літрів чудово підійдуть для невеликих кафе, 4,2-5,4 літрів – для ресторанів із посадкою до 100 осіб. Моделі від 6 літрів використовуються у суші-барах, великих японських та паназіатських ресторанах. Наприклад, ємність 1,8 літрів міститься близько 10 порцій. Одна порція дорівнює одній мірній склянці на 180 мл.

Набір функцій. Рисоварка може мати функції автоматичного відключення, підігріву, приготування на пару. Важливо, щоб у вибраній вами моделі були всі необхідні для вас опції.

Якщо ви хочете якісну рисоварку купити для вашого ресторану, їдальні, кафе чи іншого закладу громадського харчування, звертайтесь до нашого інтернет-магазину. Ми пропонуємо широкий вибір моделей професійного обладнання від провідних брендів , швидку доставку по всій Україні та професійну консультацію.

🍪 Наш веб-сайт використовує файли cookies

Наш сайт використовує файли cookies. Продовжуючи користуватися сайтом, ми припускаємо, що ви даєте дозвіл на використання файлів cookie, як зазначено в нашій Політиці конфіденційності.

Зв'язатися з нами

Львів

Відділ продажу

+38 (097) 209 50 70

Відділ сервісу

+38 (067) 507 01 73

Київ

Відділ продажу

+38 (067) 137-75-53

Відділ сервісу

+38 (067) 551 43 84