Відкриваєте новий ресторан ☕ ? Натисніть тут, щоб зв’язатися з одним із наших спеціалістів

Магазин

Шафи для дозрівання сирів та м’яса

Фільтр

Скинути

Напруга, В

Ширина, мм

Довжина, мм

Висота, мм

Гарантійний термін, міс

Вага (нетто), кг

Вид обладнання

Стан

Температурний режим, °С

Об`єм камери, л

Кількість рівнів

Кількість дверей

Тип двері

Бренд

Країна виробник

Матеріал корпуса

Потужність, кВт

Фільтр

Ви обрали 3 товари

Скинути

IP INDUSTRIE

IP INDUSTRIE
  • За замовчуванням
  • За популярністю
  • Від дешевого до дорогого
  • Від дорогого до дешевого
IP INDUSTRIE Холодильник для сиру та в`яленого м`яса  image
SAL601
IP INDUSTRIE Холодильник для сиру та в`яленого м`яса
IP INDUSTRIE Холодильник для сиру та в`яленого м`яса image
SAL166
IP INDUSTRIE Холодильник для сиру та в`яленого м`яса
IP INDUSTRIE Холодильник для сиру та в`яленого м`яса  NSALK 601 CF SF image
NSALK 601 CF SF
IP INDUSTRIE Холодильник для сиру та в`яленого м`яса NSALK 601 CF SF

Раніше переглянуті товари

Зонт витяжний пристінний 1000х1000х360 image
000014164
Зонт витяжний пристінний 1000х1000х360
Bartscher Рисоварка 1,8L SD image
150528
Bartscher Рисоварка 1,8L SD
RM Gastro Фритюрниця FE 07 S image
100101010
RM Gastro Фритюрниця FE 07 S
Rational Рамa з напрямними Tип 201 image
60.21.054
Rational Рамa з напрямними Tип 201

Новинки

BRAVILOR Бойлер проливний HWA 40 image
HWA 40
BRAVILOR Бойлер проливний HWA 40
Bartscher Чайник-термос з насосом 5л image
150993
Bartscher Чайник-термос з насосом 5л
Hendi Тостер конвеєрний image
261309
Hendi Тостер конвеєрний
Bartscher Гриль SALAMANDRA 500 image
151510
Bartscher Гриль SALAMANDRA 500
Bartscher Гриль SALAMANDRA S40 image
100524
Bartscher Гриль SALAMANDRA S40
Rational Кейтеринговий комплект 60.73.141 image
60.73.141
Rational Кейтеринговий комплект 60.73.141
Flamic Розділювач для круасанів RTC600-3 image
RTC600-3
Flamic Розділювач для круасанів RTC600-3
Fines Конвекційна піч FB5-S CL image
100-601.000010
Fines Конвекційна піч FB5-S CL

Лідери продажів

Топ продаж
MyChef Пароконвекційна піч Cook iCook 6 GN 1/1 image
CIE6100D
MyChef Пароконвекційна піч Cook iCook 6 GN 1/1
Топ продаж
Robot Coupe Термо-Кутер Robot Cook 43000R image
43000R
Robot Coupe Термо-Кутер Robot Cook 43000R
Samaref Холодильний стіл TS2 M SP TN image
TS2MSPTN
Samaref Холодильний стіл TS2 M SP TN
Топ продаж
Rational Пароконвекційна піч iCombi Pro 6-1/1 image
CB1ERRA.0017681
Rational Пароконвекційна піч iCombi Pro 6-1/1

Цікавить рішення під ключ?

Готові запропонувати індивідуальне комплексне рішення для вашої кухні HoReCa: від проєктування та підбору обладнання до повного сервісу. Сформуємо ідеальну пропозицію для вашого бізнесу.

Нещодавно на ринку з'явилася м'ясна продукція з позначкою «dry age» або «dry aging», що означає «суха витримка». Це означає, що для приготування салямі або, наприклад, стейків використовувалося витримане сухим способом м'ясо.

Сухе визрівання – це особлива технологія витримки м'яса за певного рівня температури та вологості. Її мета – покращення органолептичних властивостей продукту, таких як смак, аромат, щільність та колір.

Процес сухого дозрівання забезпечується ферментативними реакціями, що протікають у м'ясі, за рахунок яких м'язова тканина поступово розм'якшується, набуваючи благородної структури, а зайва волога з неї випаровується. Все це в сукупності призводить до підвищення концентрації природного м'ясного смаку та запаху, які формуються під зовнішнім шаром, що підсихає. Чим довше протікає процес, тим більш насиченим вони стають.

Незважаючи на досить тривалу історію даного способу витримки м'яса, спеціалізоване обладнання шафа дозрівання сиру та м'яса, що забезпечує отримання безпечного та якісного продукту, на ринку з'явилося нещодавно, але досить швидко завоювало популярність. Сучасні виробники пропонують споживачеві автоматизовані шафи, які дозволяють досягати відмінних результатів витримки м'ясної сировини за мінімальних зусиль.

Шафа для сухого дозрівання м'яса забезпечує оптимальні мікрокліматичні умови для протікання цього процесу. Він оснащений холодильним агрегатом, зволожувачем, контрольним табло та термостатом. Для розміщення м'яса передбачені ґратчасті полиці та/або гаки. Деякі моделі мають скляні двері, через які можна здійснювати візуальний контроль за станом м'ясних шматків. Сучасне обладнання має автоматичне керування, параметри всіх етапів витримки підтримуються вбудованим програмним забезпеченням.

Камера для сухого визрівання підтримує постійну температуру 1-3 градуси, вологість 50-60% і безперервну циркуляцію повітря. Середня тривалість витримки м'ясних відрубів становить від 21 до 28 днів (з прикладу яловичини). Процес протікає в безпечних гігієнічних умовах, що відіграє важливу роль у кінцевій якості продукту.

Спеціалізовані шафи використовуються на великому та малому харчовому виробництві, у м'ясних торгових лавках, у престижних ресторанах, стейк-хаусах та ін.

🍪 Наш веб-сайт використовує файли cookies

Наш сайт використовує файли cookies. Продовжуючи користуватися сайтом, ми припускаємо, що ви даєте дозвіл на використання файлів cookie, як зазначено в нашій Політиці конфіденційності.

Зв'язатися з нами

Львів

Відділ продажу

+38 (097) 209 50 70

Відділ сервісу

+38 (067) 507 01 73

Київ

Відділ продажу

+38 (067) 137-75-53

Відділ сервісу

+38 (067) 551 43 84