Наш сайт в процесі оновлення.
Перепрошуємо ☕ за можливі тимчасові незручності.

Магазин

Шафи шокової заморозки

Фільтр

Скинути

Напруга, В

Ширина, мм

Довжина, мм

Висота, мм

Гарантійний термін, міс

Вага (нетто), кг

Вид обладнання

Стан

Температурний режим, °С

Об`єм камери, л

Кількість рівнів

Кількість дверей

Тип двері

Бренд

Країна виробник

Матеріал корпуса

Потужність, кВт

Раніше переглянуті товари

Bartscher Марміт пересувний ТВ3110 image
200255
Bartscher Марміт пересувний ТВ3110
Hamilton Beach Блендер HBB250S-CE image
HBB250S-CE
Hamilton Beach Блендер HBB250S-CE
Bartscher Гриль контактний Panini 1R image
A150674
Bartscher Гриль контактний Panini 1R
Rational Візок для кошиків 60.73.612 image
60.73.612
Rational Візок для кошиків 60.73.612
JUKA Шафа морозильна NG 60 G image
NG 60 G
JUKA Шафа морозильна NG 60 G
Sammic Диск Соломка 4 мм 1010210 image
1010210
Sammic Диск Соломка 4 мм 1010210
Fines Піч для піци  ES 660-2 MANUAL image
100-92
Fines Піч для піци ES 660-2 MANUAL
ОREST казан електричний EBP-60L 800х700х900 image
EBP-60L
ОREST казан електричний EBP-60L 800х700х900
KAYALAR Гастроємкість  GN1/3  h100 мм  image
54004000010
KAYALAR Гастроємкість GN1/3 h100 мм
Rieber Гастроємкість GN1/1 150 мм з втопленими ручками 84010210 image
84010210
Rieber Гастроємкість GN1/1 150 мм з втопленими ручками 84010210
Samaref Холодильний стіл TG2 EP PA TN image
TG2EPPATN
Samaref Холодильний стіл TG2 EP PA TN
Sirman Подрібнювач  image
IB2680906
Sirman Подрібнювач
Frenox Морозильний стіл 2 -х дверний без борта image
BSL2+4D
Frenox Морозильний стіл 2 -х дверний без борта
Bartscher Гриль Hi-Light-Lift-SALAMANDRA 700-2Z image
101554
Bartscher Гриль Hi-Light-Lift-SALAMANDRA 700-2Z
KAYALAR Гастроємкість  GN1/9 h100 мм  image
54004000026
KAYALAR Гастроємкість GN1/9 h100 мм
Rational Корзина для приготування у фритюрі, тип 2-XS  60.75.019 image
60.75.019
Rational Корзина для приготування у фритюрі, тип 2-XS 60.75.019

Новинки

JUKA Морозильна скриня M300Z image
M300Z
JUKA Морозильна скриня M300Z
JUKA Морозильна скриня M400S image
M400S
JUKA Морозильна скриня M400S
Bartscher Мікрохвильова піч DIG, 25 л, 1000 Вт, 1 магнетрон 610181 image
610181
Bartscher Мікрохвильова піч DIG, 25 л, 1000 Вт, 1 магнетрон 610181
ТЕХМА Плита індукційна ПІ4-3,5 image
ПІ4-3,5
ТЕХМА Плита індукційна ПІ4-3,5
ТЕХМА Індукційна плита  ПІ2-2,8 кВт image
ПІ2-2,8
ТЕХМА Індукційна плита ПІ2-2,8 кВт
Paderno Плита індукційна Schott ceran18162-RB image
18162-RB
Paderno Плита індукційна Schott ceran18162-RB
ТЕХМА Плита індукційна ПІ4-2,8 image
ПІ4-2,8
ТЕХМА Плита індукційна ПІ4-2,8
KOGAST Електрична плита ES-T47/1 image
ES-T47/1
KOGAST Електрична плита ES-T47/1

Лідери продажів

Топ продаж
MyChef Пароконвекційна піч Cook iCook 6 GN 1/1 image
CIE6100D
MyChef Пароконвекційна піч Cook iCook 6 GN 1/1
Топ продаж
Robot Coupe Термо-Кутер Robot Cook 43000R image
43000R
Robot Coupe Термо-Кутер Robot Cook 43000R
Samaref Холодильний стіл TS2 M SP TN image
TS2MSPTN
Samaref Холодильний стіл TS2 M SP TN
Топ продаж
Rational Пароконвекційна піч iCombi Pro 6-1/1 image
CB1ERRA.0017681
Rational Пароконвекційна піч iCombi Pro 6-1/1

Цікавить рішення під ключ?

Готові запропонувати індивідуальне комплексне рішення для вашої кухні HoReCa: від проєктування та підбору обладнання до повного сервісу. Сформуємо ідеальну пропозицію для вашого бізнесу.

Зі збереженням продукції протягом тривалого часу добре справляється шафа шокової заморозки. Заморожування допускається як для сирих продуктів, так готових страв. При необхідності продукти витягуються з шафи, проходять термічну обробку і готові до подачі на стіл.  Шокова заморозка є процесом швидкого зниження температури продукту до -18°C і нижче. У цьому повністю зупиняється розмноження бактерій, а структура продукту мало порушується. Після розморожування смак та зовнішній вигляд їжі залишаються близькими до вихідних, а у її складі максимально зберігаються вітаміни та поживні речовини.


Переваги обладнання


Система охолодження налаштована таким чином, що забезпечує збереження смакових та якісних властивостей їжі доти, доки вона не буде вилучена з шафи. Так як заморозка настає у максимально короткі терміни, виключено появу бактерій у продуктах. Таким чином, продукція залишається свіжою протягом кількох місяців і може бути виготовлена будь-якої миті. За смаком страви після шафи шокової заморозки анітрохи не поступаються свіжоприготовленою їжею.
Для заморозки підходять будь-які продукти, зокрема м'ясо, риба, овочі. Також допускається зберігання готових страв, включаючи борошняні та кондитерські вироби, холодні та гарячі закуски тощо.


Де знадобиться техніка


На будь-якому харчовому виробництві, ресторанах, кафе та магазинах із власним виробництвом шафа для заморозки допоможе зберегти готові страви в ідеальному стані та запропонувати покупцям смачну продукцію.


Де найчастіше використовується шафа шокового охолодження

  • на підприємствах харчового виробництва: птахофабрики, м'ясокомбінати, рибальські судна, заводи з виготовлення морозива тощо;
  • підприємства переробки харчової сировини: приготування заморожених овочевих та фруктових сумішей, ягід, зелені, напівфабрикатів та ін.;
  • у кондитерських та хлібопекарських цехах;
  • у закладах громадського харчування для підготовки та тривалого зберігання інгредієнтів та страв.

🍪 Наш веб-сайт використовує файли cookies

Наш сайт використовує файли cookies. Продовжуючи користуватися сайтом, ми припускаємо, що ви даєте дозвіл на використання файлів cookie, як зазначено в нашій Політиці конфіденційності.

Зв'язатися з нами

Львів

Відділ продажу

+38 (097) 209 50 70

Відділ сервісу

+38 (067) 507 01 73

Київ

Відділ продажу

+38 (067) 137-75-53

Відділ сервісу

+38 (067) 551 43 84