Відкриваєте новий ресторан ☕ ? Натисніть тут, щоб зв’язатися з одним із наших спеціалістів

Магазин

Шафи шокової заморозки

Фільтр

Скинути

Напруга, В

Ширина, мм

Довжина, мм

Висота, мм

Гарантійний термін, міс

Вага (нетто), кг

Вид обладнання

Стан

Температурний режим, °С

Об`єм камери, л

Кількість рівнів

Кількість дверей

Тип двері

Бренд

Країна виробник

Матеріал корпуса

Потужність, кВт

Фільтр

Ви обрали 8 товарів

Скинути

1980

1980
  • За замовчуванням
  • За популярністю
  • Від дешевого до дорогого
  • Від дорогого до дешевого
Samaref Шафа шокової заморозки PO 24V 3N SH EP image
PO24V3NSHEP
Samaref Шафа шокової заморозки PO 24V 3N SH EP
Samaref Шафа шокової заморозки PO 21V 3N EP image
PO21V3NEP
Samaref Шафа шокової заморозки PO 21V 3N EP
Samaref Шафа шокової заморозки PO 24V 3N SH image
PO24V3NSH
Samaref Шафа шокової заморозки PO 24V 3N SH
Samaref Шафа шокової заморозки PO 21V 3N image
PO21V3N
Samaref Шафа шокової заморозки PO 21V 3N
Samaref Шафа шокового охолодження/заморозки PO 16T 3N SH EP image
PO16T3NSHEP
Samaref Шафа шокового охолодження/заморозки PO 16T 3N SH EP
Samaref Шафа шокового охолодження/заморозки PO 16T 3N EP image
PO16T3NEP
Samaref Шафа шокового охолодження/заморозки PO 16T 3N EP
Samaref Шафа шокового охолодження/заморозки PO 16T 3N SH image
PO16T3NSH
Samaref Шафа шокового охолодження/заморозки PO 16T 3N SH
Samaref Шафа шокового охолодження/заморозки PO 16T 3N image
PO16T3N
Samaref Шафа шокового охолодження/заморозки PO 16T 3N

Новинки

Morello Forni Піч купольна 130см ROSA ASIAGO TRAVERTINO NOCE image
Morello Forni Піч купольна 130см ROSA ASIAGO TRAVERTINO NOCE
BRAVILOR Бойлер проливний HWA 40 image
HWA 40
BRAVILOR Бойлер проливний HWA 40
Bartscher Чайник-термос з насосом 5л image
150993
Bartscher Чайник-термос з насосом 5л
Hendi Тостер конвеєрний image
261309
Hendi Тостер конвеєрний
Bartscher Гриль SALAMANDRA 500 image
151510
Bartscher Гриль SALAMANDRA 500
Bartscher Гриль SALAMANDRA S40 image
100524
Bartscher Гриль SALAMANDRA S40
Rational Кейтеринговий комплект 60.73.141 image
60.73.141
Rational Кейтеринговий комплект 60.73.141
Flamic Розділювач для круасанів RTC600-3 image
RTC600-3
Flamic Розділювач для круасанів RTC600-3

Лідери продажів

Топ продаж
MyChef Пароконвекційна піч Cook iCook 6 GN 1/1 image
CIE6100D
MyChef Пароконвекційна піч Cook iCook 6 GN 1/1
Топ продаж
Robot Coupe Термо-Кутер Robot Cook 43000R image
43000R
Robot Coupe Термо-Кутер Robot Cook 43000R
Samaref Холодильний стіл TS2 M SP TN image
TS2MSPTN
Samaref Холодильний стіл TS2 M SP TN
Топ продаж
Rational Пароконвекційна піч iCombi Pro 6-1/1 image
CB1ERRA.0017681
Rational Пароконвекційна піч iCombi Pro 6-1/1

Цікавить рішення під ключ?

Готові запропонувати індивідуальне комплексне рішення для вашої кухні HoReCa: від проєктування та підбору обладнання до повного сервісу. Сформуємо ідеальну пропозицію для вашого бізнесу.

Зі збереженням продукції протягом тривалого часу добре справляється шафа шокової заморозки. Заморожування допускається як для сирих продуктів, так готових страв. При необхідності продукти витягуються з шафи, проходять термічну обробку і готові до подачі на стіл.  Шокова заморозка є процесом швидкого зниження температури продукту до -18°C і нижче. У цьому повністю зупиняється розмноження бактерій, а структура продукту мало порушується. Після розморожування смак та зовнішній вигляд їжі залишаються близькими до вихідних, а у її складі максимально зберігаються вітаміни та поживні речовини.


Переваги обладнання


Система охолодження налаштована таким чином, що забезпечує збереження смакових та якісних властивостей їжі доти, доки вона не буде вилучена з шафи. Так як заморозка настає у максимально короткі терміни, виключено появу бактерій у продуктах. Таким чином, продукція залишається свіжою протягом кількох місяців і може бути виготовлена будь-якої миті. За смаком страви після шафи шокової заморозки анітрохи не поступаються свіжоприготовленою їжею.
Для заморозки підходять будь-які продукти, зокрема м'ясо, риба, овочі. Також допускається зберігання готових страв, включаючи борошняні та кондитерські вироби, холодні та гарячі закуски тощо.


Де знадобиться техніка


На будь-якому харчовому виробництві, ресторанах, кафе та магазинах із власним виробництвом шафа для заморозки допоможе зберегти готові страви в ідеальному стані та запропонувати покупцям смачну продукцію.


Де найчастіше використовується шафа шокового охолодження

  • на підприємствах харчового виробництва: птахофабрики, м'ясокомбінати, рибальські судна, заводи з виготовлення морозива тощо;
  • підприємства переробки харчової сировини: приготування заморожених овочевих та фруктових сумішей, ягід, зелені, напівфабрикатів та ін.;
  • у кондитерських та хлібопекарських цехах;
  • у закладах громадського харчування для підготовки та тривалого зберігання інгредієнтів та страв.

🍪 Наш веб-сайт використовує файли cookies

Наш сайт використовує файли cookies. Продовжуючи користуватися сайтом, ми припускаємо, що ви даєте дозвіл на використання файлів cookie, як зазначено в нашій Політиці конфіденційності.

Зв'язатися з нами

Львів

Відділ продажу

+38 (097) 209 50 70

Відділ сервісу

+38 (067) 507 01 73

Київ

Відділ продажу

+38 (067) 137-75-53

Відділ сервісу

+38 (067) 551 43 84