Наш сайт в процесі оновлення.
Перепрошуємо ☕ за можливі тимчасові незручності.

Магазин

Темперуючі машини

Фільтр

Скинути

Бренд

Країна виробник

Матеріал корпуса

Потужність, кВт

Напруга, В

Ширина, мм

Довжина, мм

Висота, мм

Гарантійний термін, міс

Вага (нетто), кг

Разове завантаження, кг

Температурний режим, °С

Вид обладнання

Стан

Раніше переглянуті товари

CAS Кухонні ваги AD-05 image
AD-5
CAS Кухонні ваги AD-05
Forcar Шафа холодильна GN600TN image
G-GN600TN
Forcar Шафа холодильна GN600TN
CAS Кухонні ваги AD-10 image
AD-10
CAS Кухонні ваги AD-10
Forcar Шафа холодильна G-GN1410TN image
G-GN1410TN
Forcar Шафа холодильна G-GN1410TN

Новинки

Fines Конвекційна піч FB5-S CL image
100-601.000010
Fines Конвекційна піч FB5-S CL
Fines Конвекційна піч FB10-S CL image
100-603.000010
Fines Конвекційна піч FB10-S CL
Fines Конвекційна піч FB10-S-Smart image
100-603
Fines Конвекційна піч FB10-S-Smart
Fimar Картоплечистка PPF 10 (380) з підставкою + бічний абразив + автоподача води image
000014987
Fimar Картоплечистка PPF 10 (380) з підставкою + бічний абразив + автоподача води
Стіл з полицею 800х500х850 image
000013764
Стіл з полицею 800х500х850
Стелаж-сушка 4 рівні 1600х400х1800 image
000013841
Стелаж-сушка 4 рівні 1600х400х1800
Стелаж 2 рівні посилений 1000х500х1000 image
000013884
Стелаж 2 рівні посилений 1000х500х1000
Стелаж 3 рівні посилений 1000х500х1400 image
000013885
Стелаж 3 рівні посилений 1000х500х1400

Лідери продажів

Топ продаж
MyChef Пароконвекційна піч Cook iCook 6 GN 1/1 image
CIE6100D
MyChef Пароконвекційна піч Cook iCook 6 GN 1/1
Топ продаж
Robot Coupe Термо-Кутер Robot Cook 43000R image
43000R
Robot Coupe Термо-Кутер Robot Cook 43000R
Samaref Холодильний стіл TS2 M SP TN image
TS2MSPTN
Samaref Холодильний стіл TS2 M SP TN
Топ продаж
Rational Пароконвекційна піч iCombi Pro 6-1/1 image
CB1ERRA.0017681
Rational Пароконвекційна піч iCombi Pro 6-1/1

Цікавить рішення під ключ?

Готові запропонувати індивідуальне комплексне рішення для вашої кухні HoReCa: від проєктування та підбору обладнання до повного сервісу. Сформуємо ідеальну пропозицію для вашого бізнесу.

Темперуюча машина – це пристрій, який використовується у кондитерській промисловості для темперування шоколаду. Темперування – це процес контрольованого нагрівання та подальшого охолодження шоколаду до певних температур. Цей процес критично важливий для формування правильної кристалічної структури какао-олії в шоколаді, що впливає на його текстуру, вигляд, хрускіт при ламанні та стійкість до плавлення при кімнатній температурі.

Серед машин для темперування шоколаду можна виділити ванни, що темперують і автоматичні темперуючі машини:

Темперуючі ванни:

  • Прості пристрої, що є ваннами, найчастіше з водяним або електричним нагріванням, які дозволяють ручне управління процесом темперування.
  • Застосування: Ідеально підходять для невеликих обсягів виробництва або спеціалізованих кондитерських виробів. Вимагають певної майстерності та уваги, оскільки процес темперування контролюється вручну.

Автоматичні машини, що темперують:

  • Машини автоматизують процес темперування, контролюючі температуру. Вони можуть мати різні розміри та потужності, придатні для різного обсягу виробництва.
  • Застосування: Підходять для великомасштабного виробництва, забезпечуючи стабільність та повторюваність якості шоколаду. Найменші моделі також використовуються в невеликих кондитерських виробництвах для спрощення та прискорення процесу темперування.

Вибір машини для шоколаду, що темперує, залежить від декількох ключових факторів:

Об'єм виробництва:

  • Для невеликих партій підійдуть компактні машини або ручні ванни, що темперують. Для великомасштабного виробництва краще вибрати автоматичну машину більшого розміру.
  • Точність темперування: Автоматичні машини забезпечують високу точність та постійність температури, що є критичним для якості шоколаду.

Кількість ванн:

  • Моделі з однією ванною підходять для невеликих обсягів або якщо варіації шоколаду обмежені.
  • Моделі з кількома ваннами необхідні, якщо ви працюєте з різними видами шоколаду (темним, молочним, білим) одночасно. Це дозволяє уникнути перехресного забруднення та прискорює процес виробництва.

Об'єм Ванни:

  • Малий Об'єм: Підходить для виробництва, експериментів або невеликих партій.
  • Великий обсяг: Необхідний для великих виробничих ліній, де потрібна обробка великих обсягів шоколаду.

Бюджет:

  • Ручні ванни зазвичай дешевші за автоматичні машини.
  • Інвестиції в автоматичну машину можуть бути виправдані для великого виробництва за рахунок підвищення ефективності та якості.

Додаткові фактори:

  • Точність температурного контролю: Виберіть машину з точним контролем температури, щоб забезпечити якісне темперування.
  • Енергоефективність та простота обслуговування: Зважайте на ці аспекти для зниження експлуатаційних витрат.
  • Простір та розташування: Переконайтеся, що вибрана машина поміститься у виробничому просторі.

Вибираючи машину, що темперує, слід зважувати як поточні, так і довгострокові потреби вашого виробництва.

У нашому каталозі представлені професійні темпери для шоколаду таких популярних брендів як Pavoni та ICB tecnlologie s.r.l. Якщо у Вас є питання або потрібна допомога у підборі відповідного обладнання, звертайтесь до наших менеджерів – ми із задоволенням допоможемо, проконсультуємо та виберемо з асортименту саме ту модель, яка повністю відповідатиме Вашим запитам!

🍪 Наш веб-сайт використовує файли cookies

Наш сайт використовує файли cookies. Продовжуючи користуватися сайтом, ми припускаємо, що ви даєте дозвіл на використання файлів cookie, як зазначено в нашій Політиці конфіденційності.

Зв'язатися з нами

Львів

Відділ продажу

+38 (097) 209 50 70

Відділ сервісу

+38 (067) 507 01 73

Київ

Відділ продажу

+38 (067) 137-75-53

Відділ сервісу

+38 (067) 551 43 84