Відкриваєте новий ресторан ☕ ? Натисніть тут, щоб зв’язатися з одним із наших спеціалістів

Магазин

Тістодільники-округлювачі для тіста

Фільтр

Скинути

Бренд

Країна виробник

Матеріал корпуса

Потужність, кВт

Напруга, В

Ширина, мм

Довжина, мм

Висота, мм

Гарантійний термін, міс

Вага (нетто), кг

Вага заготівок, г

Продуктивність

Вид обладнання

Стан

Фільтр

Ви обрали 2 товари

Скинути

JAC S.A.

JAC S.A.
  • За замовчуванням
  • За популярністю
  • Від дешевого до дорогого
  • Від дорогого до дешевого
Jac Машина тістоподільна гідравлічна DIV-R 20 C квадратний image
DIV-R 20 C
Jac Машина тістоподільна гідравлічна DIV-R 20 C квадратний
Jac Машина тістоподільна гідравлічна DIV-R 20 C image
DIV-R 20 C
Jac Машина тістоподільна гідравлічна DIV-R 20 C

Раніше переглянуті товари

Bartscher Гриль контактний 3600 2GR image
A150673
Bartscher Гриль контактний 3600 2GR
RM Gastro Гриль SALAMANDER SE-40 S  image
101500100
RM Gastro Гриль SALAMANDER SE-40 S
Stalgast Корзина для миття стаканів на 49 секцій image
814900
Stalgast Корзина для миття стаканів на 49 секцій
Марміт других страв з полицею та направляючими 1500х700х1300 image
000014222
Марміт других страв з полицею та направляючими 1500х700х1300
Samaref Холодильна шафа PF 600 TN EP image
PF600TNEP
Samaref Холодильна шафа PF 600 TN EP
Samaref Холодильна кондитерська шафа DL 1000 TN image
DL1000TN
Samaref Холодильна кондитерська шафа DL 1000 TN
Bartscher Конвекційна піч A120880 image
A120880
Bartscher Конвекційна піч A120880
Olitrem Морозильна  шафа  ACE 430 CS A PV image
ACE 430 CS A PV
Olitrem Морозильна шафа ACE 430 CS A PV
Fimar Подрібнювач для льоду ROGM image
ROGM
Fimar Подрібнювач для льоду ROGM
WARING Нога 35,5 см WSB55ST image
WSB55ST
WARING Нога 35,5 см WSB55ST
Winterhalter Вставка для приборів 3602258 image
3602258
Winterhalter Вставка для приборів 3602258
Bartscher Тостер кварцевий дворівненвий A151600 image
A151600
Bartscher Тостер кварцевий дворівненвий A151600
Rational Підставка під пароконвектомат з направляючими image
60.31.086
Rational Підставка під пароконвектомат з направляючими
Samaref Холодильна шафа EX 700 TN PV image
EX700TNPV
Samaref Холодильна шафа EX 700 TN PV
BRAVILOR Апарат для приготування заварної кави B20 HW image
B20 HW
BRAVILOR Апарат для приготування заварної кави B20 HW
Martellato Різак для печива TPG 2 image
TPG2
Martellato Різак для печива TPG 2

Новинки

JUKA Морозильна скриня M300Z image
M300Z
JUKA Морозильна скриня M300Z
JUKA Морозильна скриня M400S image
M400S
JUKA Морозильна скриня M400S
Bartscher Мікрохвильова піч DIG, 25 л, 1000 Вт, 1 магнетрон 610181 image
610181
Bartscher Мікрохвильова піч DIG, 25 л, 1000 Вт, 1 магнетрон 610181
ТЕХМА Плита індукційна ПІ4-3,5 image
ПІ4-3,5
ТЕХМА Плита індукційна ПІ4-3,5
ТЕХМА Індукційна плита  ПІ2-2,8 кВт image
ПІ2-2,8
ТЕХМА Індукційна плита ПІ2-2,8 кВт
Paderno Плита індукційна Schott ceran18162-RB image
18162-RB
Paderno Плита індукційна Schott ceran18162-RB
ТЕХМА Плита індукційна ПІ4-2,8 image
ПІ4-2,8
ТЕХМА Плита індукційна ПІ4-2,8
KOGAST Електрична плита ES-T47/1 image
ES-T47/1
KOGAST Електрична плита ES-T47/1

Лідери продажів

Топ продаж
MyChef Пароконвекційна піч Cook iCook 6 GN 1/1 image
CIE6100D
MyChef Пароконвекційна піч Cook iCook 6 GN 1/1
Топ продаж
Robot Coupe Термо-Кутер Robot Cook 43000R image
43000R
Robot Coupe Термо-Кутер Robot Cook 43000R
Samaref Холодильний стіл TS2 M SP TN image
TS2MSPTN
Samaref Холодильний стіл TS2 M SP TN
Топ продаж
Rational Пароконвекційна піч iCombi Pro 6-1/1 image
CB1ERRA.0017681
Rational Пароконвекційна піч iCombi Pro 6-1/1

Цікавить рішення під ключ?

Готові запропонувати індивідуальне комплексне рішення для вашої кухні HoReCa: від проєктування та підбору обладнання до повного сервісу. Сформуємо ідеальну пропозицію для вашого бізнесу.

Тістоділильні та тістоокруглювальні машини

Тістоділителі та тістоокруглювачі – це спеціалізоване обладнання, що використовується у пекарнях, кондитерських та ресторанах для формування тістових заготовок.

Для пекарських та кондитерських виробництв важливо, щоб усі заготовки мали однакову вагу та форму. Округлення дозволяє створити рівні і круглі заготовки, що в свою чергу впливає на зовнішній вигляд і якість кінцевого продукту.

Тістоділителі та тістоокруглювачі значно скорочують час, необхідний на ці процеси, та автоматизують виробництво. Вони широко застосовуються у виробничих лініях пекарень та кондитерських, де висока продуктивність та якість виробів мають першочергове значення.

Апарати створюють однакові за формою та масою заготівлі. Це ключовий підготовчий етап перед подальшою обробкою та випіканням хлібобулочних виробів.

Професійні тістоділителі - це спеціалізовані пристрої або інструменти, що використовуються в хлібопекарській промисловості для поділу тіста на порції однакового розміру та ваги. Це забезпечує стандартизацію та підвищує ефективність виробництва хлібобулочних виробів.

Принцип роботи

Тісто має досить липку та пористу структуру, що викликає складності при його формуванні руками. До того ж, тісто завжди бродить, тобто збільшується обсягом, тому рівномірно ділити на порції за обсягом не вдасться. Саме тому власники навіть невеликих хлібопекарень прагнуть купити тістоділитель.

Апарат, за допомогою шнеків або поршнів, що обертаються, затягує пласт тіста всередину камери з різальним пристроєм, де відбувається його поділ на рівні порції, відповідно до заздалегідь заданої вагою. Залишки напівфабрикату повертаються назад у розподільчий бункер.

Тістоділитель округлювач, крім нарізки, виконує ще й функцію формування заготовок для випікання, надаючи їм рівну округлу форму. Усередині машини передбачена можливість обдування напівфабрикату шляхом подачі нагрітого або не нагрітого повітря для надання повітряної структури та додаткового підйому.

Ключові особливості використання тістоподільника

Стандартизація продукції: Тістоділителі гарантують, що кожен хлібобулочний виріб буде однаковим за розміром та вагою, що важливо для якісного контролю.

Ефективність: Використання машин для поділу тіста значно прискорює процес виробництва, порівняно з ручною працею.

Зниження трудовитрат: Автоматизація процесу поділу тіста знижує фізичні зусилля працівників та зменшує ризик помилок.

Гнучкість: Сучасні тістоділителі часто оснащені налаштуваннями для різних типів тіста та розмірів порцій, що робить їх придатними для різноманітного асортименту випічки.

Поліпшення якості: Рівномірний поділ тіста сприяє більш рівномірному випіканню, покращуючи тим самим загальну якість продукції.

У сучасній хлібопекарській промисловості тістоділителі стали невід'ємним інструментом, що дозволяє підвищити продуктивність та покращити якість продукції.

🍪 Наш веб-сайт використовує файли cookies

Наш сайт використовує файли cookies. Продовжуючи користуватися сайтом, ми припускаємо, що ви даєте дозвіл на використання файлів cookie, як зазначено в нашій Політиці конфіденційності.

Зв'язатися з нами

Львів

Відділ продажу

+38 (097) 209 50 70

Відділ сервісу

+38 (067) 507 01 73

Київ

Відділ продажу

+38 (067) 137-75-53

Відділ сервісу

+38 (067) 551 43 84