Відкриваєте новий ресторан ☕ ? Натисніть тут, щоб зв’язатися з одним із наших спеціалістів

Магазин

Вітрини кондитерські

Фільтр

Скинути

Напруга, В

Ширина, мм

Довжина, мм

Висота, мм

Гарантійний термін, міс

Вага (нетто), кг

Вид обладнання

Стан

Температурний режим, °С

Об`єм камери, л

Кількість рівнів

Кількість дверей

Тип двері

Бренд

Країна виробник

Матеріал корпуса

Потужність, кВт

Раніше переглянуті товари

Nicem Полірувальна машина ASBC 5 image
ASBC5
Nicem Полірувальна машина ASBC 5

Новинки

Tefcold ASМорозильна скриня FR 505S-I image
FR 505S-I
Tefcold ASМорозильна скриня FR 505S-I
JUKA Морозильна скриня M300Z image
M300Z
JUKA Морозильна скриня M300Z
JUKA Морозильна скриня M400S image
M400S
JUKA Морозильна скриня M400S
Bartscher Мікрохвильова піч DIG, 25 л, 1000 Вт, 1 магнетрон 610181 image
610181
Bartscher Мікрохвильова піч DIG, 25 л, 1000 Вт, 1 магнетрон 610181
ТЕХМА Плита індукційна ПІ4-3,5 image
ПІ4-3,5
ТЕХМА Плита індукційна ПІ4-3,5
ТЕХМА Індукційна плита  ПІ2-2,8 кВт image
ПІ2-2,8
ТЕХМА Індукційна плита ПІ2-2,8 кВт
Paderno Плита індукційна Schott ceran18162-RB image
18162-RB
Paderno Плита індукційна Schott ceran18162-RB
ТЕХМА Плита індукційна ПІ4-2,8 image
ПІ4-2,8
ТЕХМА Плита індукційна ПІ4-2,8

Лідери продажів

Топ продаж
MyChef Пароконвекційна піч Cook iCook 6 GN 1/1 image
CIE6100D
MyChef Пароконвекційна піч Cook iCook 6 GN 1/1
Топ продаж
Robot Coupe Термо-Кутер Robot Cook 43000R image
43000R
Robot Coupe Термо-Кутер Robot Cook 43000R
Samaref Холодильний стіл TS2 M SP TN image
TS2MSPTN
Samaref Холодильний стіл TS2 M SP TN
Топ продаж
Rational Пароконвекційна піч iCombi Pro 6-1/1 image
CB1ERRA.0017681
Rational Пароконвекційна піч iCombi Pro 6-1/1

Цікавить рішення під ключ?

Готові запропонувати індивідуальне комплексне рішення для вашої кухні HoReCa: від проєктування та підбору обладнання до повного сервісу. Сформуємо ідеальну пропозицію для вашого бізнесу.

Як вибрати професійну кондитерську вітрину

Кондитерські вітрини – це спеціалізована холодильна техніка для експозиції та зберігання тортів, шоколадних десертів, тістечок. Даний тип обладнання використовується у кав'ярнях, барах, фуд-кортах, ресторанах, продовольчих магазинах, пекарнях. Призначення кондитерських вітрин - створення оптимальної температури та вологості, представлення продукту у виграшному вигляді.

Вигляд професійних кондитерських вітрин

Корпус вітрин виготовляють із сталі. Для обробки фасадів застосовують ДСП, пластик, ламінат, дерево. Кондитерські вітрини оснащені кількома полицями, вигнутим чи прямим панорамним склом. Висувні піддони забезпечують зручність роботи персоналу.

Принцип роботи кондитерських вітрин полягає у охолодженні внутрішнього обсягу за допомогою компресорно-конденсаторного агрегату. Вітрина керується за допомогою мікропроцесорного пристрою чи блоку автоматики.

Електронний блок дозволяє регулювати процес відтаювання та подавати аварійні сигнали при порушенні правил експлуатації кондитерської вітрини. У сучасних моделях поточна температура відображена спеціальному дисплеї. Для ефектного освітлення товарного асортименту застосовуються люмінесцентні лампи з білим світлом та низькою тепловіддачею.

Промислові кондитерські вітрини: типи та характеристики

Температурний режим:

  • Середньотемпературні вітрини (від +2 до +10 °C) використовуються для презентації тістечок із фруктами та кремами.
  • Вітрини, що підтримують температуру від +14 до +18 °C, підходять для експозиції та зберігання шоколадних виробів та пралине.
  • Низькотемпературні кондитерські вітрини працюють у режимах від -18 до -5 °C. Застосування кондитерських вітрин даного виду забезпечує тривале збереження морозива та холодних десертів.
  • Вітрини, що не охолоджуються, використовують для зберігання хлібобулочної продукції, випічки.
  • Щоб борошняні вироби не затверділи, бісквітні торти та тістечка не втратили естетичного вигляду, а шоколад не розтанув, вибирайте для кожної категорії товарів відповідні кондитерські вітрини.

Метод охолодження внутрішнього обсягу:

  • Статичне. Природна конвекція дозволяє уникнути завітрювання продукції, але не забезпечує рівномірне розподілення холодного повітря на всіх рівнях. При експлуатації кондитерських вітрин зі статичним охолодженням важливо грамотно організовувати викладку десертів відповідно до температурних режимів зберігання.
  • Динамічний. Примусове охолодження гарантує стабільну температуру по всьому об'єму камери. При цьому тривале зберігання невпакованої продукції призводить до обвітрювання та втрати естетичного товарного вигляду.

Спосіб встановлення:

  • Настільні (вітрини-прилавки) займають мало місця – їх встановлюють на барну стійку та інші поверхні.
  • Підлогові моделі вітрин з великим корисним об'ємом обладнані кількома полицями для експонування товарів.
  • Вертикальні (шафи-вітрини) з полицями, що обертаються, мають всебічне скління.

Як вибрати кондитерські вітрини для бізнесу

При підборі вітрин для десертів слід враховувати:

Формат підприємства. Від цього фактора залежить тип, габарити та число вітрин. Для магазинів біля будинку і кафетеріїв підійдуть прості по конструкції невеликі класичні вітрини. Для гіпер-і супермаркетів, пекарень, булочних і кондитерських вигідно придбати стильні шафи-вітрини, що обертаються, з яскравим підсвічуванням.

Асортимент та тип товарів. Залежно від продукції, що реалізується, підбирається неохолоджувана або холодильна вітрина для десертів. Презентувати печиво та шарування допоможуть вітрини без функції охолодження. Якщо в кав'ярні або кондитерському відділі магазину в широкому асортименті представлені бісквітні торти, тістечка з кремом і фруктами, вироби з желе і шоколаду, то кондитерська вітрина, що охолоджується.

Вітрини дизайн. Десерти виграшно виглядають у вітринах бежевого, жовтого кольору, темно-коричневих тонах, позолоті та бронзі. Виробники випускають професійні гастрономічні та кондитерські вітрини в одному дизайні, їх можна монтувати на єдину лінію.

Вартість вітрин. Ціна обладнання складається з якості матеріалів, наявності холодильного агрегату, регулятора температур, підсвічування, конструктивних особливостей та дизайну. При підборі обладнання потрібно проаналізувати властивості кондитерських вітрин. Від якості та безперебійної роботи обладнання залежить рівень продажу та прибуток підприємства.

🍪 Наш веб-сайт використовує файли cookies

Наш сайт використовує файли cookies. Продовжуючи користуватися сайтом, ми припускаємо, що ви даєте дозвіл на використання файлів cookie, як зазначено в нашій Політиці конфіденційності.

Зв'язатися з нами

Львів

Відділ продажу

+38 (097) 209 50 70

Відділ сервісу

+38 (067) 507 01 73

Київ

Відділ продажу

+38 (067) 137-75-53

Відділ сервісу

+38 (067) 551 43 84