Відкриваєте новий ресторан ☕ ? Натисніть тут, щоб зв’язатися з одним із наших спеціалістів

Магазин

Вітрини теплові

Фільтр

Скинути

Бренд

Країна виробник

Матеріал корпуса

Потужність, кВт

Напруга, В

Ширина, мм

Довжина, мм

Висота, мм

Гарантійний термін, міс

Вага (нетто), кг

Температурний режим, °С

Тип встановлення

Вид обладнання

Стан

Раніше переглянуті товари

Martellato Ложка для морозива 20 см жовта image
10SGC06
Martellato Ложка для морозива 20 см жовта
Forcold Стіл холодильний моноблок M-GN2100TN-FC image
M-GN2100TN-FC
Forcold Стіл холодильний моноблок M-GN2100TN-FC
Hamilton Beach Міксер HMD200-CE image
HMD200-CE
Hamilton Beach Міксер HMD200-CE
RM Gastro  Сковорода 50л BR 780 E/N image
117030149
RM Gastro Сковорода 50л BR 780 E/N
Samaref Холодильний стіл TE4 P PA TN image
T4PPATN
Samaref Холодильний стіл TE4 P PA TN
Winterhalter Фільтр DuoMATIC 3 image
DuoMATIC 3
Winterhalter Фільтр DuoMATIC 3
Bartscher Тісторозкаточна машина FI/42N image
101937
Bartscher Тісторозкаточна машина FI/42N
Elframo Термопара 00590021 image
00590021
Elframo Термопара 00590021
Bartscher Охолоджувач для вина 700134 image
700134
Bartscher Охолоджувач для вина 700134

Новинки

Tefcold ASМорозильна скриня FR 505S-I image
FR 505S-I
Tefcold ASМорозильна скриня FR 505S-I
JUKA Морозильна скриня M300Z image
M300Z
JUKA Морозильна скриня M300Z
JUKA Морозильна скриня M400S image
M400S
JUKA Морозильна скриня M400S
Bartscher Мікрохвильова піч DIG, 25 л, 1000 Вт, 1 магнетрон 610181 image
610181
Bartscher Мікрохвильова піч DIG, 25 л, 1000 Вт, 1 магнетрон 610181
ТЕХМА Плита індукційна ПІ4-3,5 image
ПІ4-3,5
ТЕХМА Плита індукційна ПІ4-3,5
ТЕХМА Індукційна плита  ПІ2-2,8 кВт image
ПІ2-2,8
ТЕХМА Індукційна плита ПІ2-2,8 кВт
Paderno Плита індукційна Schott ceran18162-RB image
18162-RB
Paderno Плита індукційна Schott ceran18162-RB
ТЕХМА Плита індукційна ПІ4-2,8 image
ПІ4-2,8
ТЕХМА Плита індукційна ПІ4-2,8

Лідери продажів

Топ продаж
MyChef Пароконвекційна піч Cook iCook 6 GN 1/1 image
CIE6100D
MyChef Пароконвекційна піч Cook iCook 6 GN 1/1
Топ продаж
Robot Coupe Термо-Кутер Robot Cook 43000R image
43000R
Robot Coupe Термо-Кутер Robot Cook 43000R
Samaref Холодильний стіл TS2 M SP TN image
TS2MSPTN
Samaref Холодильний стіл TS2 M SP TN
Топ продаж
Rational Пароконвекційна піч iCombi Pro 6-1/1 image
CB1ERRA.0017681
Rational Пароконвекційна піч iCombi Pro 6-1/1

Цікавить рішення під ключ?

Готові запропонувати індивідуальне комплексне рішення для вашої кухні HoReCa: від проєктування та підбору обладнання до повного сервісу. Сформуємо ідеальну пропозицію для вашого бізнесу.

Теплові вітрини – це професійне обладнання для тимчасового зберігання та демонстрації готових страв у гарячому вигляді на підприємствах громадського харчування та торгівлі. Більшість моделей є відкритими, що забезпечує хороший огляд вмісту полиць, а функція підігріву дозволяє підтримувати страви теплими або гарячими. За правильно підібраного температурного режиму готові страви можуть зберігатися в робочих камерах протягом тривалого часу, залишаючись такими апетитними й ароматними, як щойно приготовані.

Конструктивні та технічні особливості

Конструктивне обладнання відображає собою скляну шафу з полицями. Необхідний мікроклімат підтримується за допомогою ТЕНів або ТЕНів із парогенератором, які традиційно розташовані в нижній частині вітрини. Температура всередині теплової вітрини становить 30-90 °С, а їїпараметри задаються оператором за допомогою терморегулятора. Фіксована температура підтримується за допомогою вбудованого термостату.

Каркас обладнання виготовляють із нержавіючої або пофарбованої сталі. Бокові та зовнішні панелі можуть бути як пластиковими, так і випуклими. Полиці виготовляються з термостійкого скла, нержавіючої сталі або пластику.

Ключові особливості та переваги

Чудовий огляд продукції . Більшість моделей оснащено великим прямим або вигнутим склом на передній частині, а також боковими вікнами, що дозволяє відвідувачам чудово бачити готові страви. Деякі моделі мають круглі обертові полиці, що додатково привертає увагу до виставленої продукції.

Велика площа викладки . Теплові вітрини мають місткі полиці або відсіки для гастроємностей (кількість та розміри полиць і відсіків залежать від конкретної моделі).

Широкий діапазон температури . У будь-якій вітрині можна вибрати відповідний температурний режим для короткочасного зберігання як перших і інших страв, так і десертів разом із кондитерськими виробами.

Підтримання однакової температури на кожному рівні . Потужні ТЕНи швидко нагрівають повітря до встановленої температури, а вбудовані вентилятори рівномірно розподіляють його по всьому об'єму робочої камери. Контроль підвищення температури за допомогою електромеханічної або електронної системи управління.

Ємності для зволоження паром . Деякі вітрини оснащені резервуарами для води для підтримки необхідного рівня вологості в середовищі. Це особливо важливо при зберіганні м'ясних страв і випічки: зволоження запобігає передчасному висиханню продукту і зберігає їх товарний вигляд.

Мобільність і оптимальне використання простору . Асортимент включає вбудовані, підлогові та настільні моделі, які дозволяють максимально раціонально використовувати простір приміщення. Настільні вітрини можна розміщувати на столах або підставках на рівні очей відвідувачів, акцентуючи увагу на стравах та ненав'язливо спонукаючи до покупок.

Додаткове оснащення . Більшість сучасних теплих вітрин мають можливість докомплектації дисплеєм для відображення реальної температури в камерах, декоративним підсвічуванням і вентиляцією, похилими полицями, передніми або задніми розсувними дверцятами та іншими зручними доповненнями.

Сфера застосування

Теплові вітрини розроблені для оснащення залів кафе, барів, ресторанів і закладів швидкого харчування. Вони також широко застосовуються в кулінарних гіпермаркетах і традиційних їдальнях із системою самообслуговування. Деякі моделі можна використовувати для зберігання та демонстрації продуктів у вуличних торгових точках. Крім того, це обладнання використовується в сучасних кондитерських і пекарнях, які пропонують десерти, кондитерські та хлібобулочні вироби власного виробництва.

Ідеальним рішенням для забезпечення підприємств громадського харчування та торгівлі середнього і великого формату з просторими приміщеннями стануть підлогові вітрини. Вбудовані та настільні моделі, що вирізняються більш компактними розмірами, чудово підходять для розміщення із обмеженим простором. Їх також можна встановлювати в торгових центрах і на фудкортах із власним кулінарним відділом для демонстрації харчових продуктів і готових страв.

🍪 Наш веб-сайт використовує файли cookies

Наш сайт використовує файли cookies. Продовжуючи користуватися сайтом, ми припускаємо, що ви даєте дозвіл на використання файлів cookie, як зазначено в нашій Політиці конфіденційності.

Зв'язатися з нами

Львів

Відділ продажу

+38 (097) 209 50 70

Відділ сервісу

+38 (067) 507 01 73

Київ

Відділ продажу

+38 (067) 137-75-53

Відділ сервісу

+38 (067) 551 43 84